Scudo Sports

Pedalla Türkiye.. 7000 Km..

gerçektende benim için hayal denecek kadar güzel bir proje umarım gerçekleştirirsin belki bizide bu rüya turu fotoğraflarla biraz da olsan yaşatırsan süper olur
şimdiden yolun açık olsun ayağına kuvet.

• Beğen
Tepkiler: Serkan Taşdelen
Scudo
sana gönülden katılıyorum Serkan kardeşim, ben de sana buradan geçerken katılırım kesinlikle, bende senin gibi bir proje her zaman gerçekleştirmek istemişimdir hala düşünüyorum. İnşaallah bu güzelliği önce kendine sonra da bizlere yaşatırsın. selamlar.Nevşehir de görüşmek üzere.

Sevgili Serkan,sessiz ve derinden uyuyor gözükmenin sebebi anlaşıldı.Muhtemelen birçok arkadaşımızın haberi vardı belkide.Benim henüz haberim uldu ve inan sanki ben çıkıyormuşcasına heyecanlandım.Bu tur için içten kutluyorum seni.Kim böyle bir düşünün gercekleşmesini istemez ki.İnanıyorum çok renkli geçecek

Hazırladığın proğramının genel hatlarına bayıldım. Birincisi,bu programı genel hatları belirlensin diyerek çıkardığına eminim.İzninin,proğramınla sınırlı olmadığına da eminim.
Sevgili serkan o zaman,başladığında sende anlıyacaksın ki.Bu tur uzun soluklu olduğundan 3/1 kadar sarkacaktır.

Herne kadar seyirini yavaş yaparsan yap sindirmene rağmen her geçtiğin yeri hızlı geçtiğini düşüneceksin.Ben derim ki yüreğin orda o an kalmak istiyorsa kesinlikle kal ve hep sana seslenen o sesi dinle,inan seni o ses seni mutlu kılacaktır.

Çok harcama yapacağınıda sanmıyorum,yediğin hemen hemen bütün ürünler standart ürünler olacak.belirli bir limitten sonra ise cılgınlaşa bilirsin,özlüyeceğin birçok yemek olacak.

Bütün içtenliğimle söylüyorum,geçtiğin ve kesiştiğin yerlerdeki tüm bisiklet ailesindeki arkadaşlarımız sana maddi manevi lojistik destek olacaklardır.

Hiçbirşeyi tasa etme günün geldiğinde arkana bakmadan çık,biz hep yanında olacağız.İnan bana buna sen bile inanamıyacaksın.

Tüm koşullarda 24 saat hizmetinde:
İRT TEL:0542 777 33 89
İRT TEL:0536 302 33 60
:0384 341 58 70

@Tugberk Tezel

Evet kardeş aynen öyle... Eskiden bu yana hayalimdeki bir tur bu. Turun sonunu bilerek İstanbul'da nokatalıyorum. Sizin gibi bir çok arkadaşımla tanışmak için. Anlatılacak çok şey olacak.
İnşallah sağ salim görüşürüz..

Sevgiler...

@felis911

Çok teşekkür ederim. İnşallah görüşmek nasip olur. Çok sevinirim...

Sevgiler...

• Beğen
Tepkiler: Tugfox
Serkan casaretinden dolayı tebrik ediyorum. Ancak zaman seçimi biraz kötü olmuş. Yani hava mükemmel bisiklet için tabi ancak bizlerin o tarihlerde sana eşlik etmesi imkansız...

7000km. boyunca eşlik edemesek de elimizden geldiğince yanında olmaya çalışırdık. Ancak bu tarihler bize uymaz. Pedalına kuvvet kardeşim...

• Beğen
serkan kardeşim sen ne yapmışsın böyle ya okudukça şaşırdım sen süper bir fikir ortaya attın bu tur boyunca takip edeceğim seni gönlüm seninle her zaman ürgüp'e/kappadokyaya geldiginde görüşürüz allah yardımcın olsun unutma başlamak bitirmenin yarısındır sağlıcakla kal :)

• Beğen
Tebrikler Serkan,

Bu şekilde bir programı hazırlamak bile büyük cesaret. Tur sırasında yanlız olmayacağın kesin... Hemen hemen herşehirde bir çok arkadaş var eminim ki onlarda seni yanlız bırakmayacaklar yeri geldiğinde gerek teknik destek gerekse konaklama, yemek gibi olaylarda yardımcı olacaklardır. Senin için tek sorun temmuz ağustos sıcaklarında o ağır yükle birlikte hareket etmek olacaktır. gerçi kendini ona göre ayarlamışsındır ama tur zamanını belki nisana çekersen senin için daha yararlı olabilir.. en azından programına göre temmuz ortasında biter.. yani aşırı sıcaklara çok fazla kalmazsın...

Umarım kazasız belasız bir şekilde turunu tamamlarsın... Bu arada memleketim diye demiyorum ama Amasya'yı da bence bir gör derim.. :)

İstanbula geleceğin günü sabırsızlıkla bekliyoruz... Bakarsın belki bende eğer 5 aylık askerlik yaparsam Hazirandan sonra bende biyerlerde sana katılabilirim..

Şimdiden Allah yardımcın olsun..

• Beğen
Allah yolunu açık etsin.harika bi proje.gerçekleştiremesen bile cesaretin adına tebrik ederim.bende köycegizde inşallah eşlik etcem.destek veriyorum.hadi kolay gelsin...

• Beğen
merakla bekliyordum bu projenin ayrıntılarını, inanılmaz bir tur olacağına eminim,senin adına ne kadar sevindiğimi ve heyecanlandığımı anlatamam.
o zamanki şartlara da bağlı olmakla beraber bursa dan balıkesir-altınoluk a kadar sana eşlik etmek isterim.bursa da seni severek ağırlayacağımıza emin olabilirsin.
ayaklarına kuvvet diyorum.
görüşmek üzere,
tel: 0535 664 22 70.fatih.

• Beğen
Serkan'cığım bana ve uzun turlar yapanlara özenir dururdun, ve duramadın acele ederek uzun bir bisiklet turu planını yapmışsın inşallah sağlıkla tahhakkuk ettirirsin.
Tam olarak tetkik edemedim forumun dördüncü sayfasına geldim ve yazıyorum.Mayıs ayı gelsin benim gezi durumuma göre sana biryerlerden sonra refakat edebilirim..Bu aralarda bilgi alışverişleri yaparız.

İstanbuldaki EVİN VE ODAN HAZIR .. Herşeyin gönlünce olması dileğiyle,

S e v g i l e r...

• Beğen
Sevgili kardeşim beni yalnız bırakmayacağın için şimdiden teşekkür ederim. Bende çok sabırsızlanıyorum sizlere ve yollara kavuşmak için.

Merhaba Can Abicim. Bu proje için çok düşündüm çok taşındım. Bu forumla tanıştıktan sonra birçok arkadaş edindim. Yollarda yalnız kamayacağımın bir sinyaliydi belkide. Bunun için tüm arkadaşlara minnettarım. Sponsor konusunda çalışmalarım devam ediyor. Forum arkadaşlarımın düşünce ve fikirlerinin önemli olduğunu daha öncede söylemiştim. Tekrar hatırlatmakta fayda var.
Herşey için çok çok teşkkürler...

Çok teşekkür ederim Gürsel Abicim. Yanımda olmanızı bende çok isterim. İnşallah denk gelir. Sizinle pedal çevirmek mutluluk verir bana. Tüm dilekleriniz için teşekkür ederim tekrar.

Çağrı kardeşim katılmanı gerçekten çok isterim. İnşallah bir sorun çıkmazda gelirim oralara kadar. Birlikte pedallamak nasip olur.

Sevgiler.

Serkan'cım Merhaba

Seni karşılayacağız ya , şimdiden hazırlık yapıyoruz. İnsan bu kadar erken , bu planı açıklarmı yaa. :eek: :eek:
Biz şimdi bu kadar uzun zaman nasıl dayanacağız. İnsan , yola çıkmadan 10-15 gün önce duyuru yapar.:D

Benim anladığım kadarıyla , bence, ''yaaa, benide bi yanlız bırakmadınız , kardaşım'' diyeceksin gibi geliyor. Seni, bayrak yarışı yapar gibi, herkes kendi bölgesinden alıp, bir diğer bölgedeki , bisiklet sever arkadaşa teslim edecek. Söylemedi deme. Bak görürsün.:rolleyes: :D

Sen yanına fazla ağırlıkta alma, pek lazım olmayacak.;) Tüm ihtiyaçlarını , geçtiğin yerdeki arkadaşlar çözer.:p

Serkan'cım sana başarılar diliyorum. Gel gezi , çıkış günü gellll.
Hoşçakal.

• Beğen
Serkancigim,
Simdiden bende senin kadar heyecanlandim, irtibatta kalalim seninle en az birkac gun bile olsa gelmeyi cok isterim, eger yakinlarinda olursam.
Tekrar basarilar.
Umudunu sakin kirmayasin

• Beğen
Serkan Allah kolaylık versin.

Yazın en sıcak zamanlarında Diyarbakır,Mardin , Urfa taraflarında olacaksın.
Güneşin altında 60° bulan sıcaklarda gideceğini her halde hesaplamışsındır.Çok zevkli olduğu kadar ,zor ve tehlikeli olacaktır.Allah yardım etsin.Kalbimiz seninle.

merhaba serkan ve diger bisikletseverler. serkan bahsettigin tur o kadar guzel rotalardan geciyor ki insan bakakaliyor. ve bahsettigin km de gayet elle tutulur cinsten. boylesi uzun bir geziyi simdiden planlaman gayet iyi fikir. simdiden motive olman gerek. aslina bakarsan sicaklik olayini fazla dikkate almaya gerek yok. su sekilde yapilabilir; gunler uzun oldugundan sabah erkenden yola koyulup gunesin tepede oldugu saatlerde(3-4 saat) siesta yapabilirsin. zaten gec karardigindan gec saatlere kadar pedal cevirebilirsin. planini gercege donusturursen gayet keyifli bir gezi olacak. sana bi ara katilmayi dusunuyorum. ama simdilik sadece dusunce. bakalim durumlari ilerde gorecegiz. bu kadar insanin destegiyle sirtin yere gelmez. bisiklet aktivitelerine devam. bodrum ve ist'ten selamlar, sevgiler.

• Beğen
Evet Ulaş kardeş. Iğdır'ıda görmeyi çok istiyordum. Ama bakalım belki biraz daha erken çıkarsam geziye, uğramayı düşünebilirim. Çok güzel bir yer olduğunu duymuştum. Ağrı Dağı'nın gölgesinde dinlenmek inşallah nasip olur.

Çok teşekkür ederim Cahit Abi. Evet gerçekten hayalim. Biliyorumki her bisiklet meraklısının hayali. İnşallah bir mani olmazda çıkarım tura.
Desteğiniz için çok çok teşekkür ederim..

Çok teşekkür ederim abicim. İnşallah turumu sağsalim bitirir ve fotoğraflarımı büyük bir zevkle sizlerle paylaşırım... Desteğiniz için sizede teşekkür ederim.

Sevgili kardeşim çok teşekkür ederim. Katılımın için şimdiden teşekkürler. İnşallah sende kendi projeni birgün gerçekleşitirirsin. Ben şu projeyi bi kesinleştireyim. Ondan sonra değmeyin keyfime.

Sevgili Candede inanki birçok arkadaşın haberi yoktu. Bikaç arkadaş sadece. Onlarda bu kadar ayrıntısı ile bilmiyorlardı. Evet Candede çok istiyorum bu geziye çıkmayı. Allah izin verirde herşey yolunda giderse inşallah çıkarım. Seninde dediğin gibi bu genel hatları. Belki yol gereği üzerinde ufak değişiklikler olabilir. BEn o sarkma süresini hesapladım Candede. Seninde gördüğün gibi 96 gün planlanıyor. Ama ben 4 Ayı gözden çıkardım. Sağlık olsunda yol gidilir. Evet Can Abi dediğin gibi canım nasıl istiyorsa öyle gidicem. Kalmam gerekiyorsa kalıcam,gitmem gerekiyorsa gidicem. Hep diyorum tekrar diyorum.. "Önemli olan varmak değil, yolda olmaktır." Harcama konusunda haklısınız. Çok harcayacağımı bende sanmıyorum. Gerektiği kadar. Öyle yemek seçmemde zaten. O yemek olsun diye aramamda. Allah'a şükür ne bulsam yerim. Tüm bisiklet dostlarımın yanımda olması bu gezide bana en büyük destektir. Onun için hiç korkmuyorum. İnanın yalnız kalmayacam diye seviniyorum hep. Sizin gibi dostlarım oldukça, bu yolları yerim ben. Tüm herşey için çok çok teşekkür ederim CANDEDE...

Çok teşekkür ederim Lütfü Abi. Sonunda siz bisikletsever dostlarımla tanışacağım için daha çok sabırsızlanıyorum..

Teşekkür ederim Antep'in hırçın bisikletçisi Dj. Byloft

Canınız sağolsun Kevser Kardeşim. Sizlerin varlığı yeter. Desteğiniz için yinede teşekkür ederim..

Sevgiler...

Serkan walla allah kolaylık versin diyebiliyorum...
Ankaraya geldiğin tarihlerde genelde sınavlarımız oluyor :( ama elimizden geldiğince seninle beraber oluruz hatta ankaradaki bisikletlileri toplayıp bi karşılamada yapabiliriz :)

• Beğen
İsmail Kardeşim çok teşekkür ederim. İnşallah Kapadokya'ya gelince görüşürüz. Desteğin için teşekkür ederim. Başlamak bitirmenin yarısıdır.. Ne kadar da doğru. Hayırlısı ile bi başlayalım. Gerisi gelir inşallah. Merhaba Tarık Abi. İnanıyorum ki forum arkadaşlarım bana eşlik edecekler. Çok büyük mutluluk duyarım bundan. Askerliğimin acemi eğitimini AMASYA'da yaptım. Türkiye'de sevdiğim sayılı şehirlerdendir. Sapada kaldığı için uğrayamıyorum. Başka bir turda inşallah. Gezinin tarihini öne almak önemli değil ama o mevsimde karadeniz bölgesi yağmurlu olacaktır. Onun için Mayıs'ta başlama kararı aldım. Sıcaklarda bi şekilde gidicez. Desteğiniz için çok çok teşekkürler.. Her zaman yanımda pedal basmanızı isterim. Sevgili Derya. Çok teşekkür ediyorum. İnşallah Köyceğiz'de görüşebilicez.. Desteğin için teşekkürler tekrar.

Geri