Pazartesi günü saat akşam 5 gibi verdiğim siparişi aynı gün kargoya veren Serkan Bey'e teşekkür etmek istedim. Kendisi satış ve sonrası için çok ilgilendi.
Ayrıca bir hidrolik ve birde v olmak üzere iki adet XT set aldım kendisinden, fiyatlar piyasanın çok altında.
Kesinlikle kocaman bir teşekkürü hakkediyor. Hem bu kadar ilgili davranması hem de sattığı ürünlerin piyasanın altında olması sebebi ile. Ayrıca kargo bedava olması da cabası. Bisikletimi ve aksesuarlarını kendisinden aldım. Çok memnunum, Serkan Bey' e hayırlı satışlar...
bende teşekkür ederim pedalla bisiklete serkan bey e, müşteri ilişkileri , piyasaya göre uygun fiyat politikası ve ücretsiz kargo hizmeti vermesi firmanın kalitesini göstermekte
pedalla serkan bey gerçekten teşekkürü hakkediyor.sanki ikmal istasyonu gibi her uğradığımızda veya bisikletle dükkanının önünden geçerken çayımızı ikram eder,her konuda servis veya bilgi desteği sağlar.değerli bir kardeşimiz,tanıdığıma sevindim.
Serkan beyden bugün bende 10 uyumlu xt zincir aldım 59.25 liraya kargo dahil. Erdoğanlar da 54- 56 arasına deore satılıyor. Kendisinin fiyatları gerçekten uygun ve güleryüzlü ve ilgili bol kazançlar diliyorum kendisine
@Yunus M.
ufaktan toparlıyosun bakıyorum dağ ceylanını eheheh bende serkan beyden zincir aldım , yılbaşında yapacağı çekiliştede bana bi sedona çıksa tam super olur
Salı günü ben de ciddi paraya kıyıp ilk sıfır bisikletimi kendisinden aldım, ertesi gün elime ulaştı hemen. Burdan da teşekkürler kendisine, on numara adam