Scudo Sports

Pedalımız çelik değil "gül" bizim. (22 Temmuz)

@Necati Bilgen

Abi,
Yol gösterici tavrınız, tatlı diliniz, yakın ilginiz ve bizlerle paylaştığınız için bisiklet aşkınız için ne kadar teşekkür etsek azdır.
Saygı hürmet ve sevgilerimizle.. :)

Scudo
aynen dediğin gibi çekirgede bi yere kadar sıçrıyo 3 ün cüde ekibe yetişemiyo
burdan alınacak ders buluşma saatinde ekiple birlikte yola çıkmak mış.. biraz geç oldu fakat sağlık olsun s.a

@sgtalper
:( :( :( Sağlık olsun, başka ne diyebiliriz.. Gerçekten üzüldüm. Severim seni bilirsin. ;) ;) ;)

• Beğen
Tepkiler: sniper
@Mesut Girgiç

teşekkür ederim..... teveccühünüz...

merhaba
Mesut bey bu görüntüler, inanılmayacak kadar güzel bir doğaya aitmiş gibi duruyor.sanırım "gerçekten" bir yansıma ,ama sizin elinizden müthiş yansımış.gerçekten söyleyebilecek cümle bulamıyorum ,fotolar için çok teşekkür ederim ,emeğinize sağlık olsun ki,bu yansımaları alabilelim sizlerden

• Beğen
çok güzel bir gezi ya gülden olan pedallarınıza sağlık

@cado

Yansıtabildiklerimiz umarım ilginize layık olabiliyordur. :)

@çağatay_çankaya

Teşekkürler çaça.

• Beğen
Tepkiler: Hüseyin Suda
Bisiklete her koşulda böyle binilir,parkur böyle seçilir,fotoğraf böyle çekilir,gezi böyle yapılır vede böyle aktarılır diyorum ben.Bu arada 21. Yüzyılda savaşların petrolden değil sudan dolayı çıkacağı günler yakın diye düşünürken buna da tanıklık etmiş bulunuyoruz.Ancak savaşan tarafların mutlulukları da gözden kaçmıyor;su için değil suya rağmen su ile...Hüseyin SUDA... Size ve tüm ekibe teşekkürler .

fotograflar,anlatım ve gezi cok hos olmus cok tessekurler ...

• Beğen
@Hüseyin Suda
Hüseyin Bey, su konusundaki bilincinizi ve soy-isminizi takdir ve sevinçle karşılıyorum. :)
Gezimizin anlam ve önemi aslında bizim fotolarımızda değil sizin soyadınızda saklı. Herşey suda olup bitiyor. :) :) :)

mesut abi ayıp oluyor ama bizde insanız ist'da böyle güzel yerler yok diye gözümüz kalıyor bak oralarda nazar değer sonra :D:D:D:D valla çok şahane bi ortam yaa.. gelmek isterdim

Herşeyiyle mükemmel bi tur yapmışsınız. Özellikle fotoğraflarınız ve güzergahınız gerçekten büyüleyici. Bu işi gerçekten cok iyi yapıyorsunuz
:winkenlux

Geri