Scudo Sports

Pedalımda Hindistan

hasan454

Üye
Tepki
275
İsim
Hasan
Başlangıç
2009—10
Bisiklet
Specialized
Bisiklet türü
Şehir - Tur
11796243_941241355934735_7979455511107908062_n.jpg

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır düşündüğüm bir hayali Nisan'a gerçekleştirmek istiyorum.Bisikletimle tanışalı daha bir yılımı doldurmadı.interrail gezim ve bisikletimi aldıktan 2 ay sonra Antalya-Bodrum bisiklet turumdan bambaşka birisi olarak döndüm.Nisanda işimden istifa edip her gün işe gitmek için kullandığım ayaklarımı 8 aylık uzun bir yolculukta sadece pedallayarak kullanmak istiyorum . Maddi konularda sıkıntı yaşasam bile bunu problem etmeyerek Hindistan'dan da ileri gidebileceğimi düşünüyorum.Dostlarım sizlerden istediğim önerebileceğiniz fiyat performans ürünleri ve rotalar.

Şu ana kadar her hangi bir sponsor bulamadım.Sponsora ihtiyaç duymamın sebebi yolda bisikletimin 5000km sonra değişmesi gereken parçaları karşılayamayabilirim.Zaman geldiğinde herşey olumsuz bile gitse elimde haritamla yolda olucam.Hepinize teşekkür ederim.

11816994_941902209201983_5419600295382796684_n.jpg

Scudo
Yolda devam :) Ben tüm egeyi sahilleri köyleri antik yerleri kültür -gezi turunu motosikletle yaptım 3000 km e yakın bir şeydi... Böyle bir turun tek bir kötü tarafı var... Geldikten sonra o eski eviniz dar geliyor çıldıracak gibi olmuştum.

@Emre Nakipoğlu

Ege Harikaydı :) Bende alışkanlıklarımın bana sunduğu hayatımdan sıkıldım.Bu turu uzun bir zaman geri dönmeyecek şekilde kurucam.

sponsor konusunda nerelere basvurdunuz mesela kullandiginiz bisikletin ureticisi ile gorusebilirsiniz ya da bolgenizdeki bisiklet yedek parca vs satis yapan firmalar mutlaka vardir onlarla gorusup yedek parca ve aksesuar karsiliginda reklam yapmayi teklif edebilirsiniz. sosyal medyayi aktif sekilde kullanip blog seklinde yazip takipci bulmaniz sart.

benim 2 arkadasim 2500 euro biriktirerek almanyadan cine kadar gitmislerdi ama onlar otostop ile genel olarak. yani couchsurfing gibi olusumlari kullanarak harcamalarinizi minimum duzeyde tutabilirsiniz

benimdehayalimbir gun gemileri yakip gitmek...

kafamda bir şeyler var bu aralar bunun fizibilitesini sorguluyorum. bu konuda forumu dışarıdan okuyorum. konuyu görünce dayanamayıp üyeliği yaptım hemen.

ne rota ne ürünler konusunda yardımcı olamam fakat ilk molanı sakarya/hendek'te verirsen bir öğünlük yemek çay sponsorun olurum :)

@O.Yalcindag 2200 Euro biriktirim interrail yapmıştım bende harika bir deneyim olmuştu benim için :)

@Bahri Kaplan Veridğiniz sayfadaki arkadaşlara mesaj yoluyla ulaşmaya çalıştım ama cevap alamadım maalesef :(

Geri