Scudo Sports

Pedaldan gelen sürtme sesi

@bua oranin resmini cekmek zor ama benim gordugum kadariyla degme yok 2mm kadar bosluk var aralarinda.

• Beğen
Tepkiler: bua
Scudo
@tbag45 Titreşim olduğu için muhtemelen sürtüyor olabilir, yani bisikletçin ne derece iyi bişey diyemem ama başka ne olabilir diye düşünüyorum bişey gelmiyor aklıma

@Anonim Benimde aklıma bişey gelmiyor,çok can sıkıcı bir durum.

• Beğen
Tepkiler: bua
Hayır sürtmüyor.

Zinciri söküp aynakolu boşta denediniz mi ? Birde yine zincirsiz bisiklete binin birisi sizi dengede tutsun pedal basın basarkende arkada kalan ayağınız pedala yük bindirsin sıkıntıyla alakalı bir durum kendini gösterirse sorunu bulursunuz yoksa orta göbek ve pedalları listeden çıkartır diğer donanımlara yoğunlaşırsınız. Böyle bölge bölge eleyerek arızacılık yapmak şu durumda daha etkili görünüyor kolay gelsin sıkıntıyı bulunca paylaşın bizede bilgi olur

• Beğen
Tepkiler: tbag45
Şu noktaya bir tane pul atarak deneyebilir misiniz? Mandalı da iyice sıkmayı unutmayın.
http://img633.imageshack.us/img633/9411/t70jIZ.jpg http://img907.imageshack.us/img907/749/8IcRG2.jpg

Kendimce sırası ile;
1- Bisiklet ve komponent uyumunu tekrar gözden geçirin. (rublesinden, aynakoluna)
2- Zincir uzunluğunu kontrol edin
3- Ön aktarıcı pozisyonunu (aynakola olan uzaklık ve aynakol ile paralel duruş) ve üst limit ayarını kontrol edin (Pedala asıldığınızda oluşan gerilimden ötürü sürtme oluyor kanımca)

• Beğen
Tepkiler: tbag45
@özlemalikaan
zinciri çıkarıp denedim gobekte bir sorun yok denedim

@???
shimano zincir vardi kmc zincir ile degistirdim sorun gene ayni

video ekle . şaka gibi bir şey bu..

@Deniz Tezcan
tesekkurler denicem insallah sorun ordadir

@anilimaca
bisiklet kompenent uyumsuzlugu ne olabilir acaba? zincir uzunlugu kontrol edildi.

Geriye bir orası kaldı inşallah sorun çözülür

@volkan Öz
aksam eklicem arkadaslar ama videodan inanki gorebileceginiz bisey yok delircem.

@tbag45 eski olan arka rubledeki dişli sayın kaçtı?

@Anonim fırat abi bende trainer üzerinde sürerken en büyük 2 dişliye geçtiğimde takı tuku takı tuku ses geliyo neden olabilir ?

Geri