Scudo Sports

Pedal değişimi

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
316
Öncelikle bir kez daha anladım ki burada gerçekten çok değerli bilgiler var... Emek verenlere ve deneyimlerini paylaşanlara bir kere daha teşekkür ederim.

Yurt dışından aldığım hafif pedalları değiştirmek için mevcut pedalları söktüğümde yaşadığım şoku forumu biraz karıştırınca buldum. Meğerse dişlerin de sağ, sol olanı varmış ve tesadüf elime aldığım ve yerine olmayan pedal diğer tarafa ait olanmış. :)

Özetle tanesi 254 gr olan pedallarım 81 gr olanları ile değişti. Toplamda 346 gr hafifledik :) (bu işin şakası)

48011 dosyayı görüntüle 48012 dosyayı görüntüle 48013 dosyayı görüntüle

Scudo
Hayırlı olsun Sn @MURAK bey.
Güzel günlerde, güle güle kullanın.
Esen kalın.

Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanın. :)

hayırlı olsun

Hayırı olsun güle güle kullanın fakat bir şey söylemem gerek ki, bu pedallar kaza anında çok büyük hasarlara yol açabiliyor. (sivri olmasından ötürü)

Hayirli olsun benzer pedallara bakmistim ama kilitli MTB almak daha cazip geldi umarim memnun kalirsiniz iyi günlerde kullanin

@dcmavideniz

Çok teşekkür ederim. Haklısın orijinal pedala göre böyle bir risk var... Dikkat edeceğiz artık :)

@PeDaLLı-YoRuM

Teşekkür ederim.. Kilitli pedal şimdilik bana çook uzak :)

Hayırlı olsun, hem hafif hem de şık güle güle kullanın.

Sayın abim, kaç paraya nereden aldınız. Uygunsa ben de alsam :)

@master06

Estağfurullah.. Ben pedalları Amazon'dan aldım ve 35 + 28 = 63.$ gibi bir maaliyeti oldu... (Yaklaşık 180.TL) Ebay üzerinden daha ucuza bulunabileceğini düşünüyorum..

(link)

ebay'de 11 dolar ve Türkiye ye kargo bedava ama orjinal değil sanırım. Rockbros marka.

(link)

@Fatih ÇT

Kesinlikle aynı üründür :) Hepsinin yaptırdığı yer aynı. Çekik gözlülerin diyarı. :D Kactus olunca ve Amazonda satılınca 35.$, RocBros olunca ve Ebayda satılınca 11.$ Serbest ekonomi dünyanın her yerinde aynı. Ben RockBros un zilini kullanıyorum son derece başarılılar.

Hayırlı olsun güle güle kullanın.

Hayırlı olsun..

Hayırlı olsun hocam kazasız belasız uploadfromtaptalk1451483454516.png
Bende bunu aldım 14 dolara bilgilerinize. düşünen varsa ücretsiz kargo 1 aydır henüz gelmedi ama

@MURAK

Ebay'den neden almamıştınız peki?

@Fatih ÇT

Güzel bir soru. :)

Kafamın çok takık olduğu bir andı. Amazon dan direkt (link) a gönderttim ve oradan da 3 günde bana ulaştı. Özetle toplu taşıma yerine taxı kullandım. Ara sıra olur bende..

Geri