Scudo Sports

Pedal Boşa çıkıyor

Tepki
0
Arkadaşlar bir sıkıntım var pedal çevirirken diyelimki 1 tam tur çevirince 2.cisi çeyrek tur boşa çıkıyor ne yapmam gerekir

Scudo
Ruble'nin içi gitmiş büyük ihtimal.. takır tukur ses geliyor mu boşa geldiğin de..?

Aynakol truvativ mi? 2013 lerde bir kaç kez duydum bu sorunu sedona 711 özellikle

kardeşim olur öyle bazen arka dişlin de problem var 8-9-10 sistemse bisikletçine götür veya analarsan göbeğiniçine benzin dök o kısımda yağ olmamalı ama eğer 7li ise uğraşma al yenisini geç.

Zincirde bir bakla dönmüyor olabilir. Zincirin her baklasının rahatça dönüyor olduğunu kontrol et. Benim başıma gelmişti böyle bir durum.

arka dişili (kaset dişli) de sorun olabilir bende 78 bir şehir bisikleti var aynı sorun ondada var dişlinin yaprakları kendi kendine gevşiyor belki seninkinde fabrikasyon hatası olabilir 100km yaptıysan servise götür

bu sorunu ara sıra bende yaşıyorum. iki bisikletimde de oldu ama ikinci el bisikletlerdi nekadar kullanıldı bilmiyorum 4-5 yıllıklar. sanki zincir takılıyor ve bir anda boşa,çeyrek tur kadar dönüyor. bakla dönmüyor olayı olabilir gerçekten bu yazıdan sonra kontrol edeceğim. zaten bende baklanın dişli üstünde bir anlık takıldığını düşünüyordum ama baklanın sıkışmış olabileceğini düşünmemiştim. bir de pedal çevirmiyorken dişliden ses gelmiyor bu nasıl birşeydir acaba?

zaten pedal çevirirken dişli sesi gelmez pedalı jantın merkezindeki hızdan daha yavaş dönerse ses çıkar bisiklet dişli sitemlerini araştır anlarsın zaten

Geri