Scudo Sports

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri Bostancı/Pendik gece sürüşleri

02 Ocak 2010 Gezi Seçim...

• BALLIKAYALAR

• ÇEKMEKÖY PARKURU

• Toplam katılım
    15
Yarım saat önce girdim foruma , arıyorum arıyorum anca buldum valla bu nedir yahu. İnsan tabela falan koyar değişmiş topiğin yolları =) . Buldum sonunda sizi iyi bari =) Tur Mur dimeyin yaa dimeyin =( sınava kaldı şurda 15 gün .. ondan sonra 1 hafta binicez inmicez Sössss :D selamlar herkeze ...

Syn. Zeki GÜNAYDIN sizede selam olsun efendim .. fotka fişşnee fotka fişneee :D

Scudo
"Pazartesi-Çarşamba-Cuma ( Bostancı-Pendik) Gece Sürüşü..." Konu başlığını not et,
çabuk ulaşmak istediğinde arama kutucuğuna yerleştir, tıkla, topik karşında...:)

Sanırım Mart ile kar-kış-soğuk da biter, sınavlar da öyle...Sonra bisi.ler, bisi.severler yollara düşer..........:)

Kalın sağlıcakla.........................................
.
.

• Beğen
Tepkiler: Zeki Günaydın
14.03.2011 Gece Sürüş Listesi

1- M.Karaçam
2- ??
3- ??
4- ??

Uzuuuun bir aradan sonra birlikte pedal çevirmek güzel olacaktır diye düşünüyorum.Umarım hava güzel olur...

• Beğen
@Mehmet Karaçam

hobaaaaa:) karaçam hoş geldin . akşama farklı bir etkinliğe davetliyim. yoksaki kaçmazdı. ama çarşambaya hava iyi olursa yaz beni şimdiden.

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Karaçam
Sevgili Mehmet

uzun zamandır yoktun,

hadi bakalım dostlarla basın pedallara.......

.
.

• Beğen
16 MART 2011 ÇARŞAMBA

1-Behçet
2-Zeki
3-?
4-

hanımlar beyler bu akşam kartala gidiyoruz. yavaş yavaş ısınalım dimi ama.

@Mehmet Karaçam

Sevgili Mehmet

dostları, siz kardeşlerimi ve bisi.turlarını çok özledim ...
Yeniden yollara dönmek ne zaman kısmet olacak bilmiyorum...:(
Hareketsizlikten, ye, iç, otur şiştim :D , bisi.sürüşüne başlamadan kurtulmam olanaksız bu kilolardan.
Eski performansıma kavuşmak kilo kaybetmekten daha da zor olacak..

Sizler buluşun ve başlayın artık pedallamaya, ben de kalben sizlerle olacağım..
Önümüzdeki günlerde yapacağınız sürüşlerde, Pendik'e gelmeye niyet ettiğinizden haberim olursa ,
(ağrım da olmazsa ) sizleri görmek için inerim Melemenciye... :)

Sağlıcakla......................

.
.

• Beğen
dün akşam behçet abinin yol bisikletini denedik. oda artık yolcular kervanına katıldı. vay bee eski mtb cilerden kim kaldı :)

@Mehmet Karaçam

Yav sen Zeki'ye bakma :) , şirket doktorumuzun bir yol bisikleti var, bakım yaptırmam için bana bırakmıştı, akşam onunla çıktım ama K.Bakkalköy'den yol bisikleti ile çıkmanın zorluğunu bir kere daha anlamış oldum.

behçet abi specialized'ın tadına doyamamıştırki sanmıyorum yol bisikletine geçip kendisini harab ediceğini =) Hem ben bilirim yener abi spd'ye geçmem dedi ama geçti. Yakında evren abi gibi yol bisikletinede geçicektir. Fakat bisiklet aşkında mtb olarak bir güneş bir ufuk gibi gördüğüm behçet abim bizlerin önderliğini bırakıp geçmeyecektir yol bisikletine :D. Daha nice turlarda mtb olarak gezeceğiz :D. Öyle değilmi Sayın Zeki günaydın :D. Görüşmek dileğiyle .. ( Hepiniz birgün geçersinizde ben o merede binemem yahu eğilemiyorum malum uzun olunca belim ağrır :D )

Pazar Günü herkez iÇin Keyifli güneşli yatış veya gezi günü oLucaktır .. Söyliyim hayatımın dönüm günü :D Doğum değil Dönüm köşeyi dönmem için Sınava gireceğim gün :D Manevi desteğinizin Bende değeri çok yüksektir :)

Herkese çok selam .. sevgilerimle ..

Mert

• Beğen
Geri