merhaba kadir.
aslında kaybolmak değilde grup eskiden epey büyüktü.şimdi biraz küçüldü yine turlara çıkılıyor. ama foruma girmeye fırsat bulamayan arkadaşlar (ki bende öyleyim) telefonla haberleşip turluyorlar. zaman zaman forumdanda haberleşmeler oluyor tabi.
Ben buralara girmedim .. kimseyide görmedim .. sizde beni görmediniz :27: :25: gece çalışıyorum sürekli para güzelde arada nefes almamıza izin verseler iyi olucak :bilmiom: neyse şimdilik görünen sizlere katılamıyorum sevgilerimi saygılarımı değerli abilerime sunayım dedim .. bol keyifli pedallamalar
elbetteki abilerin güzeli sen dersinde ben gelmemmi .. gelmesem bile veliahtım kerimimi gönderdim ... Özellikle arayıp gitmesini söyledim .. hatta gitmek istemedi ben zorla gönderdim geldi ... Cidden gelmeyi bende çok istedim ama akşam 8 de çıktığım için 9 da anca katılabilirdim olmadı .. ( kim istemez yazın ortasında cıvıL cıvıL cm'ye katılmak =) bi yazı yazıcam yaz ayında cm'yi saat 9 a çeksinler gece 3 e kadar gezelim olmazmı ?
tempoyu çok yükses tutmadan bu akşam bi kartal yapalım derim. ben maltepeye taşındığım için bostancıdaya gelemeyeceğim. eğer katılan olursa 20:20 (saat katılımcıların durumuna göre daha erken olabilir) de bostancıdan hareket edebilir.
Merhaba mehmet abi. (atilla bisiklet emir. bu şekilde hatırlarsın )bu aralar pazartesı-carsamba-cuma aksamları turlar varmı?varsa net olarak başlangıç saati nedir ?
emir merhaba. uzun zamandır pazartesi çarşamba turları yapılmıyor. çıkılacağı zaman buraya yazıyoruz. dün akşam için yazdık ama kış uykusunda sanırım dostlar
neyse. havaların çok rüzgarlı olmadığı zamanlar çıkmaya çalışacağım ben. yazarım buraya haberleşiriz.
ayrıca dün akşam için samet ve arkadaşına (adını unuttum kusura bakmaz umarım) teşekkürler.