Scudo Sports

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri Bostancı/Pendik gece sürüşleri

02 Ocak 2010 Gezi Seçim...

• BALLIKAYALAR

• ÇEKMEKÖY PARKURU

• Toplam katılım
    15
Önemli bir olumsuzluk yoktu Zeki, yeterli miktarda su içmediği için kısa bir süre halsizlik ve başdönmesi yaşadı.

Scudo
@behcetatinc

geçmiş olsun ters arife.

geçenlerde sohbet ederken, ben bisikletin üstündeyken yemeği - içmeyi unutuyorum demişti:) unutmamak lazımmış demekki :)

adama nazar değmiş sanırım geçmiş olsun

beyler geri dönüşüm ses getirecek bu arada bisikletimi boyadım eksik olan son parçam bu hafta sonu elime geçiyor.

karaçam bisikletin boyanmış halini gördü hemen bok attı boya dandik olmuş diye ama çok ince ve sağlam bir boya.

avid juicy 7 ler ve aligatot rotorlarım ile göz kamaştırarak geri geliyorum.

bekleyin fotolarıda cumartesi akşamı koyarım gibime geliyor.

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Karaçam
28.05.2010 Gece Sürüşü

1- Ercan
2- Mehmet
3- ??
4- ??

Bostancı Bisiklet Yolu Başlangıcı

Saat 20:20

Akşam Görüşürüz.

@Mehmet Karaçam

Bu akşam aile saadeti planladığım için aranızda olmayacağım. Bir aksilik olmazsa önümüzdeki hafta yıllık izinde olacağım, bol bol görüşürüz.

yoktunuz saat 20:30 a kadar bekledik maltepeden gelen grup olrak sonra kartala doğru devam ettik

Pendik Bostancı gurubu pazar günü boğaz köprüsünü geçmeye gelecekmi ?

Kimse gelmiyorsada zeki sen gel saati tam ayarlamadık ama sanırım 8 gibi dükkandan hareket edeceğiz 10 gibi taksimde oluruz :)

@zeki günaydın

tamam baklım biz saati daha tam ayarlayamadık cuma günü kara verecem ona :)

Ben mehmet koray birde faruk abi geliyoruz

Bu akşam çıkıcak olan var mı? Ben çıkıyorum..

Evet millet, yarın akşam yine her zamanki gibi 20:25 buluşma 20:30 hareketle Pendik-Avşar Kafe yapıyoruz. Gelenleri görelim? :)

Selam arkadaşlar,
Buraları çok durgun gördüm, tabi pedal basmaktan foruma giremiyorsunuz.
(Geçen yaz birkaç sürüşe katılmıştım, uzun zaman oldu, ben bile unuttum o zamanları.)

Bugün Sibel ablayla görüştüm, hepinize selamı var. Zor da olsa yürümeye başlamış. En kısa zamanda daha iyi olur inşallah.

Geri