Scudo Sports

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri Bostancı/Pendik gece sürüşleri

02 Ocak 2010 Gezi Seçim...

• BALLIKAYALAR

• ÇEKMEKÖY PARKURU

• Toplam katılım
    15
Scudo
@Yener ER

şehre indim merak edip arayan soran herkese teşekkürler...biraz inzivaya çekilmek gerekiyordu sadece..

bu akşamki gece sürüşüne katılan

-yener
-ercan
-ufuk
-arif
-alp
-kadir - mtb
-kadir - yol
-mehmet
-tolga
-serkan
-samet
-ben
(adını unuttuğum varsa affola )

ayalarınıza sağlık beyler. haftaya cuma görüşürük.

düzeltme

bu akşamki gece sürüşüne katılan

-yener
-ercan
-ufuk
-arif
-alp
-reha
-kadir - mtb
-kadir - yol
-mehmet
-tolga
-serkan
-samet
-ben
(adını unuttuğum varsa affola )

ayalarınıza sağlık beyler. haftaya cuma görüşürük

• Beğen
Tepkiler: reha genç
sizinle tanışmak güzeldi tanıştığımıza tekrar memnun oldum kartala kadar peşinizdeydim emex otelin ordan geri döndüm :) performansınıza yetişmek için biras daha antrenman yapmam lazım kartala kadar rahat geldim ama bostancıya kadar o tempoda gelemezdim heralde. :)

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Karaçam
Biz Moda Grubu olarak, geçtiğimiz Çarşamba akşamı saat 20:20'de Bostancı'daki toplanma yerinize geldik ama sizleri bulamadık. Sizi bulamayınca Maltepe'ye kadar ilerleyip döndük.

Biz bu çarşamba yine saat 20:20'de gelmeye çalışacağız, buluşma noktasında olursanız sizlerle biraz ilerlemeyi düşünüyoruz.

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Karaçam
günaydın.

26.05.2010 gece sürüş listesi...

1- Behçet abi
2- Ercan abi
3- Mehmet
4- Arif
5- Moda Gurubu

Buluşma yeri bostancı bisiklet yolu başlangıcı.

akşam görüşürüz.

Arkadaşlar dönüşünüz saat kaç gibi oluyor ( malum eşimden izin almam gerek ) mümkünse katılmayı düşünüyorum (antremanlı olma hususunda problem yok)

Arkadaşlar merhaba
20:20 gibi bostancı haraket ise yetişmeye çalışacağım sizlere.

26.05.2010 Çarşamba turu güzel oldu. Bizim için planlarını değiştiren Bostancı ekibine ve Mehmet'e teşekkür ediyorum. Geride kalan Moda grubumuzu toplayan Ercan ve Arif'e de teşekkürler. Arif'e ayrıca geçmiş olsun. Kayan sele borumu ayarlayan Behçet Abi'ye de ayrı teşekkür ediyorum. Tekrar görüşmek üzere.

Geri