Scudo Sports

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri Bostancı/Pendik gece sürüşleri

02 Ocak 2010 Gezi Seçim...

• BALLIKAYALAR

• ÇEKMEKÖY PARKURU

• Toplam katılım
    15
Scudo
@Kudret Kurtcebe

abi yarışın başlangıç saatini öğrenemedim bir türlü arkadaşım haber verecekti.büyük ihtimalle sabah saat 08:00 de bostancı iskelede buluşulacak.bora abiler yine üsküdardan katılırlar diye tahmin ediyorum.durum netleşince son detayları paylaşırım.

@Mehmet Karaçam

Ben öğrendim start saatini

10:30 Ulusal Kategoriler Startı
Genç Erkek Start 5 Tur

14:00 Elit Erkek Start 7 Tur
Elit Bayan Start 5 Tur

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Karaçam
@reha genç

süper.bu bilgiler doğrultusunda bostancıdan katılmak isteyenlerle bostancı adalar iskelesi önünde sabah saat 8 de buluşuruz.duyan duymayana gören görmeyene bilen bilmeyene haber salsın ;)

@Nostoc Domenica

dostum
pazar bu gün baktım akşama yağmur var artı kısa mesafe offroad yapacağım aydosa gelen olursa bostancıdan buluşarak yukarı yoldan kayışdağından aydosa çıkacağım

@Mehmet Karaçam

mehmet dostum
akşama yağmur geliyor ben bu pazar bostancıdan katılım olursa aydosa topuklayacağım ama olmazsa benim evin ordan kayışdağından aydosa tek gideceğim kısa yapacağım akşama yağmur geliyor

09 Mayıs Pazar Günü Gideceğimiz Polenezköy Turu Performans turu değildir.Gezi amaçlı yapılacaktır.Önden kaçan gurup herzaman olduğu gibi yine olacaktır ancak tepe üstlerinde ve kavşaklarda geride kalanlar beklenecektir.

Bilgilerinize

agalar geçen pazar bi kurban verdik poleneze bu hafta dikkat edelim.
ona göre gidelim

bu akşam kanlıca turuna geliyorum.

Sibel abla çok geçmiş olsun üzüldüm en kısa zamanda sağlığına kavuşursun inşallah..

@Barış Özkan

yolu bitirdik be abi.. onda bi sorun yok..

10 dakika farkla ve dilim dışarda bi şekilde bitirdim ama.. :D

mehmet hocam bu arada polenezköy turunuz kaçta ve hareket yeri neresi olacak..?

• Beğen
Tepkiler: Barış Özkan
@Mehmet Karaçam

Yağmur yağarsa iptal mi?

İlk defa katilmak istedim.Bu pazartesi ama kimseyi bulamadim.saniriım Lodos dan dolayi iptal edildi.Ruzgar duvar gibiydi.Carsaamba da yagislı iptal olur diye dusundum,Cuma gorusmek uzere...:in:

Geri