Scudo Sports

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri Bostancı/Pendik gece sürüşleri

02 Ocak 2010 Gezi Seçim...

• BALLIKAYALAR

• ÇEKMEKÖY PARKURU

• Toplam katılım
    15
Sibel hn.a acil şifalar dilerim kısa sürede iyileşmesi dileği ile,

Scudo
Acil sifalar diliyorum kendisine....

arkadaşlar selamlar, biz Moda'dan katılmayı düşünüyoruz. Amacımız Maltepe'ye kadar size eşlik edip dönmek, çarşamba gecesi sürüş var mı? Varsa kaçta?

Geçmiş olsun, tez zamanda iyileşmenizi dilerim:(

@meric demiray

sürüş günleri ve saatler standart.pazartesi-çarşamba-cuma 20:20 bostancı bisiklet yolu başlangıcı.

bu akşam ki sürüşe katılan

-- Mehmet Karaçam
-- Ters Arif
-- İhtiyar Ercan

Teşekkürler.

@bozokaydin

çarşamba akşamı görüşmek üzere.ancak bir iki konuya dikkat çekmek istiyorum.öncelikle grup olarak sürüşleri bisiklet yolu değilde asfalt yol üzerinden yapıyoruz, diğer bir konu ise önden kaçan ortalaması yüksek arkadaşlar oluyor.hiç kimse neden beklenilmedik diye yanlış anlamasın.

9 Mayıs pazar günü yapılacak olan uluslararası Mtb yarışlarını izlemeye gitmeyi düşünüyoruz.Şimdilik gelecek olan kişiler;

1- Bora Abi
2- Melike (%90 İhtimalle)
3- Ercan Abi
4- Reha
5- Kenan (Ehliyet Sınavı olmazsa)
6- Mehmet Karaçam
7- Arif
8-
9-

Yarışın başlangıç saatini sabah 09:00 olarak biliyorum ancak yarışa girecek olan bir arkadaşım akşam üzeri net bilgiyi bana ulaştıracak.Gidiş Üsküdar sahil yolundan yapılacak ve Kavacık rampası üzerinden devam edilecektir.Gelmek isteyen arkadaşlar listeyi güncelliyerek isimlerini ekleyebilirler.

@borab

Bora demek bizim bisikletleri alan kişi sensin, çok teşekkür ederim sana burdan.

Evet Sibel Abla'ya ambulansta ben ve Kenan eşlik ettik. Kaza olduğunda onun tam arkasındaydım, gözümün önünde oldu, kırılan uyluk kemiği. Facebook'ta da anlattım. Alçıya aldılar parmak ucundan kalçaya kadar. Bugün alçı çıkarılıp ameliyat oldu, platin takıldı, yarın ilk adımlarını atacak. Umarım bu süreci rahat atlatır. O viraj ve düşüşü gözümün önünden gitmiyor. Hastanede çektiği acılar da tabi. Çok üzüldüm. Destek olmak için elimizden geleni yaptık. Umarım Allah da yardım eder ve biran önce eski enerjisine kavuşur. Geçmiş olsun.

Bostancı Bisiklet Yolu Başlangıcı

Saat 20:20

Bu akşam ki sürüşümüzü hafta sonu Polenezköy gezisinde kaza geçirip bacağını kırmış olan Sibel ablamıza hitaben yapıyoruz...

Akşam görüşmek üzere.

mehmet dostum
ben şöyle düşündüm pendik hastanesine giderek tabi bisikletsiz
ziyaret edelim sibel dostumuzu pendik hastanesini kim biliyorsa bir de cepten sibele ulaşabilirsen ne vakit alınacak yada alındımı pendik hastanesine burdan organize olup bir yerde buluşup hepimiz pendik hastanesine gidelim yada orda buluşalım bilmeyenleri bilenler götürsün derim hepimizi karşısında görünce çok mutlu olacak

@Kudret Kurtcebe

abi bu akşam için ziyaret olmaz moda gurubu bizim sürüşe misafir olarak geliyor.başka bir akşam kararlaştırıp gideriz tabiki benimde aklımda böyle bir düşünce var.

@Mehmet Karaçam

yahu ben bu akşam için demiyorum bir gün hep birlikte gidelim derim

:in: :in:

Aksam Kartal oldukca yuksek tempoyla surduk. Katilan herkese tesekkurler. Ancak, Arif (Ters) kardesimizi ayrica tebrik etmek istiyorum....

MTB ile olmasina ragmen inanilmaz bir performansi var....... Ayni sureti bisikleti ters surerken de yaparsa sasirmam:)

Geri