@arda taşan
Merhaba Arda
Hoşgeldin guruba..
Kilolarını problem etme..Düzenli sürüşler o fazlalıkları yok edecektir...
Hem her bisi. sürücüsü de tığ gibi değil..
Bana ilginç geldi ....Hem de hoşuma gitti..Konunun ilk başından başlaman..
Genellikle yeni üyeler hemen son sayfadan konuya dahil olurlar..
Gurubun nasıl oluştuğunu bilmeyenler ve unutanlar için "alıntılı" mesajın anımsatma oldu ...
20-04-2009, tarihinde bu konuyu açan sevgili Mehmet kardeşim
“selamlar hafta içi her akşam 20:30 caddebostan sahilden bostancı istikametine kimler var????” diyordu…
Katılmak isteyenler, mesaj yazıp hadi diyenler vardı ama, aradan 18 gün geçmesine rağmen hala bir araya gelinememişti...
Tarih 8 mayıs 2009 sayfa: 2 madde 13 teki ,
Tarih-Saat-Yer belirterek yazdığım mesajıma Mehmet kardeşimden de;
“işlerimin yoğunluğundan dolayı bi kaç gündür siteyi ziyaret edemiyordum 11 mayıs akşamı saat 20:00 benim içinde uygun sayılır...
3 - 5 dakika gecikmem olabilir...peki birbirimizi nasıl tanıyacağız...bu konuyuda aydınlığa kavuşturabilirsek sanırım başlangıç için güzel bir organizasyon olacak” diye yanıt gelmişti..Ama 5 dakika geciken ben olmuştum...
Tarih 8 mayıs 2009 sayfa: 2 madde 13 teki ( senin alıntı yaptığın) mesajım üzerine ilk buluşma Bostancı'da gerçekleşti ve hareket başladı..:in:
İlk gece sürüş buluşmamıza gelen dostlar:
( masada oturma sırasına göre
1-Reha genç
2-Uğur Bulut
3-M.Selçuk
4-canan
5-barış
6-mehmet Karaçam
7-Kenan Arpaç
8-paramedik34-Tolga
9-Enes çelik
10-Firuzan
11-Bullshark-Selim Seçkiner
12-orıonforever-Kerem yalkın
13-sado- Sadettin Akay
14-kudu-Kudret
15-Behçet
16-ve ben.....................
Gurup kısa sürede sayıca çoğaldı..İlk günden bu güne gelen ,çok güzel arkadaşlıklar, dostluklar kuruldu..
Bu oluşuma ve güzel dostlukların başlamasına vesile olduğum için mutluyum...
Sevgi, saygı, yardımlaşma devam ediyor, halen gezi ve turları birlikte yapıyorlar...
Ben eskisi kadar çok katılamasam da onların bir arada olmaları beni mutlu ediyor..Senin de bu güzel guruba dahil olmana sevinirim..
İlk mesajlarda:
“……istikameti genişletip fenerbahçe-pendik arası sürebiliriz “ diyen bir arkadaşa
“hava iyi olduğu sürece her akşam çıkmaya çalışıyorum...açıkçası ben o kadar uzun mesafe denemedim henüz ...”
diye cevap veren sevgili Mehmet’i şimdi yakalayabilene aşk olsun…
Gurubun bisi.sürüş performans ortalaması epey yüksek …:in:
Bir süre sonra sen de onlardan bir olursun merak etme...
Hiç üşenmedim konunun ilk sayfasından itibaren tek tek okudum tüm sayfaları… Andım tüm dostları...
Gece sürüşünün pedalşörlerleri hepinize selam ve sevgiler...
İyi sürüşler........
.
.
.
.