Scudo Sports

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri Bostancı/Pendik gece sürüşleri

02 Ocak 2010 Gezi Seçim...

• BALLIKAYALAR

• ÇEKMEKÖY PARKURU

• Toplam katılım
    15
Scudo
hava şimdilik fena değil.biraz rüzgar var gibi akşam yağış olmazsa çıkıyoruz.

bostancı bisiklet yolu başlangıcı saat 20:20

Sen ne yaptin? Kaliyormusun Istanbul'da?

sabah saat 11:00 civarı yol bisikletim ile çıkıp rampa antremanı yaptım mtb ye göre rampa çıkması daha zor oldu.bunun sebebi sanırım vites dişli sayısı ile ilgili...

elbette, en buyuk arka disli nerdeyse MTB'nin en kucugu kadar..

aynakol kacli ikili mi uclu mu?

@Mehmet Karaçam

doğrudur doğrudur

hayırlı olsun mehmet gene bizlensin sensiz olmaz kartepe

:in: :in:

14.10.2010 Bostancı - Pendik - Bostancı

Katılan ;

-- Ercan abi
-- Reha
-- M.Karaçam
-- Ufuk

Teşekkürler beyler,rüzgar olmasına rağmen güzel bir sürüş oldu.

Not: Cuma akşamı 20:30 hareket ile Kanlıca yapılacaktır...

• Beğen
Tepkiler: reha genç
Mehmet Bostancı - kartal arasını kaç dakikada tamamlıyorsunuz? ve ortalama hızınız nedir? Geçen sefer geride kaldığım için biraz kondisyonu yükseltip sizle turlamak daha keyifli olacak. ;)

Bir yanlışınız olmasın? 30-35 km/s ortalama hızla 20dk dan uzun sürmez. Ben 20-22km/s ortalma hızla 30dk kat ediyorum.

Hariçten gazel okumak gibi olacak ama cevap vermeden edemedim.
Bostancı Kartal arası yaklaşık 12 kilometre. ortalama hız 30 kilometre olsa dahi 25 dakika eder ki pratikte ne kadar hızı 30 km/s'nin altına düşürmemeye çalışsanız da zaman zaman rüzgar-insan trafiği vb. sebeplerle yavaşlanıyor ve ortalama bu değerin altına düşüyor, kendimden biliyorum. Dolayısıyla 30-35 dakika normal bir süre.

• Beğen
Tepkiler: Barış Özkan
aslında grup bostancı - pendik - bostancı arası sürüş yapıyor.
ancak yaz kış sürdüğümüz için ve kışın havaların oldukça soğuk olmasından ötürü mesafeyi kısaltıp sadece kış aylarına özel kartal yaptık...

@robinthegreen

rüzgar tabiki büyük bir etken, ancak yol üzerinden sürüş yaptığımız için insan trafiği bizi ilgilendirmiyor.rüzgarı da aramızda değişerek elimizden geldiğince en az etkileyecek duruma getirmeye çalışıyoruz...

@robinthegreen

Rüzgar evet,ama insan trafiği bizi etkilemiyor çünkü yoldan gidiyoruz.

@Barış Özkan

20:20 de hareket ediyoruz,pendikte saatlerimize baktığımızda genelde 20:50 oluyor.Bence siz daha hızlı gidiyor olabilirsiniz,yada km saatinizin jant çapı set değerleri yanlış olabilir.Görüşmek üzre :)

sadece pedal çeviriyorum, şimdiye kadar ne kaç km olduğunu ölçtüm ne de kaç dakika sürdüğünü...

Yanlış anlaşılmasın bende rakamlara takılmam. Sadece size ayak uydura bilmek için kondisyon tutmak için sormuştum. Bisiklet olsun, dostluk olsun yol çamurdan olsun... :)

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Karaçam
Geri