Scudo Sports

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri Bostancı/Pendik gece sürüşleri

02 Ocak 2010 Gezi Seçim...

• BALLIKAYALAR

• ÇEKMEKÖY PARKURU

• Toplam katılım
    15
Dr.un " on günlük bisiklete binmeyeceksin " yasağına daha fazla dayanamadım.. :D
Hava sıcaklığı 18 gösteriyor..Rüzgar yok gibi..Evde daraldım.. Saat 20:00 ye geliyor..Bi Kartal yapayım hiç olmazsa , dedim..
Biraz tedirgin çıktım evden , malum yaz ayında değiliz..Sahil ıssız... Ama pedallamak isteği ağır bastı...

İyi ki çıkmışım yola...:)
Kartal Bel.çaybahçesinde mola verdim..Bi baktım gece sürüşü gurubundan kardeşlerim Pendik'e niyetlenmiş gidiyorlar..
Onlar önde, ben arkada bizleri özleyen Melemencimizde aldık soluğu..
Oradayken 3 dost daha geldi ...
Bi sevindirik oldum ki sormayın...:p
Hepsini özlemiştim..İyi ki çıkmışım bu gece iyi ki..

Foto.çekmek kimsenin aklına gelmedi ...Neyse bi daha ki sefere artık..

En kısa sürede yine görüşmek ümidiyle...Esen kalın...........

.
.

Scudo
mehmet sen gitmeden şu ideal tepe rotasını bir gece yapalım yahu

:in: :in: :in:

merhaba naz hanım pendik den özgür 32 yaşında evli iki çoçuk babasıyım gerçi 190 boy 84 kilo yapılı bir cüsseyle bende evde bir çoçuğum en sevdiğimiz oyun saklanmaç ve pc oyunları anladığım kadarıyla bisiklet sevdalısısınız benim gibi işyerim şişlide olduğu için sabahları çok erken yola çıkıyorum cumartesi günleri 11:00 gibi gidiyorum işe genellikle hafta sonları sabah 8:00 gibi pendikten bostancı kadıköy gibi pedal basıyorum kimbilir belki bir gün tanışırız bu arada geçmiş olsun yi günler

• Beğen
Tepkiler: naz34
ben selimiyede oturuyorum... caddebostana gelme sürem maksimum 50 dk yı buluyor...

forumda üye ola arkadaşımla birlikte katılabiliriz hafta içi ve hafta sonu ben de gelmek isterim...

@Mehmet Karaçam

Rampa olayına ben de katılırım, Bostancıya oraya yakın bir yerlerden indiğim için dönüşte eve kaçarım :)

Dün tura biraz erken başladığımdan katılamadım ama dönüşte 21:00 gibi bir gruba rastladım.
muhtemelen forumdan arkadaşlardı...
bir dahaki sefere artık :)

@behcetatinc

behçet abi dün akşam çıktık zaten.bu akşam sürüş yok nadas yapalım biraz yarın kuru olursa çıkarız büyük ihtimalle...

@özgür okyay

Teşekkür ederim...
İyileşeyim sürüşlere daha fazla zaman ayıracağım...:)

Sanırım bisiklete binmek için bir pazarın var...:eek: Vaktin uygun olursa gurupla gece sürüşüne de katıl derim...
Guruptaki arkadaşlarla tanışırsın...

Pazar günleri genellikle İstanbul'un uzak yerlerine turlar düzenleniyor.. Bu yüzden benim gibi ,diğer arkadaşları da pazar sabahları sahilde göremezsin..:)

Esen kal.....dediğin gibi belki bigün karşılaşırız......

.
.

• Beğen
Tepkiler: özgür okyay
@naz34

selam çok isterim aslında gece sürüşüne katılmayı ama işyerim şişli osmanbeyde bayan giyim toptancım işten eve dönmem genelde 9:00 buluyor erken geldiğim zamanlarda malum evlilik hanım çoçuklar zaten çok az görüyorlar beni bir yere kımıldayamıyorum cumartesi pazar günü benim eşkiyalar uyurken kaçıyorum evden durum bundan ibaret

• Beğen
Tepkiler: naz34
Ay sonunda , kursum bitiyor. cumaları bu organizasyona katılabilirim

-- Giriş ücreti veya fix menü ücreti yoktur.Kim ne içerse onu öder...

-- Arkadaşlarınızı getirebilirsiniz...

-- Başlangıc saati 21:00 bitiş duruma göre değişebilir,herkes istediği saate kalkmakta özgürdür...

-- Şimdiden herkese teşekkürler...

Adres ;

Mekan : Chicken Last Stop

Tel: (0216) 302 78 34
Adres: Bağdat Caddesi 319, ...Caddebostan
Semt: Caddebostan

Bulamazsanız ki imkansız :) Numaram 0532 282 62 42.

(link)

(link)
Tarih:10 Nisan 2010 Cumartesi 21:00
Yer:Bağdat Caddesi Üzerindeki Chicken Last Stop

@özgür okyay

Anladım...:)
Pazar günleri organize edilen turları takip etmende fayda var...
İyi günler diliyorum...Esen kal.............

.
.

• Beğen
Tepkiler: özgür okyay
" Hergün yeniden doğmalı " demiş Yunus Emre :)

Mehmet kardeş,
Sana mutlu bir yıl dilerim! Gönlünden ne geçiyorsa hepsinin gerçekleşmesi dileğiyle.................

.
.

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Karaçam
Her yaşın güzelliği ayrı , önemli olan geriye dönüp baktığında güzel anları , anıları , iyi insanları , dostları hatırlamak , zaman su misali malesef dur durak bilmiyor.

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Karaçam
Geri