Scudo Sports

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri Bostancı/Pendik gece sürüşleri

02 Ocak 2010 Gezi Seçim...

• BALLIKAYALAR

• ÇEKMEKÖY PARKURU

• Toplam katılım
    15
@Mehmet Karaçam

Hayırlı olsun Mehmet Bey. Çok şık. Kesinlikle her eve lazım bir yol bisikleti :D Keyfini sağlıcakla sürmeniz dileğiyle....

Evren Bey,

Ne zamandır aklımda. Biraz geç de olsa geçmiş olsun demek isterim; jant olayını okudum. Allah korumuş. Nazara geldi kızınız, tekrarını yaşamamanız dileğiyle....

Scudo
@Cem TURKPOWER
Selam Cem,

Gecen sene Ekim'de yapilana katilmistim ben. Gercekten cok guzeldi...

Simdiden keyifli surusler...

@elif kenaroğlu

Selam;

Teşekkür ederim.Şans..Nazarı çıktı diye düşünelim..Biraz kursağımda kaldı ama buna da şükür.Çok daha kötüsü olabilirdi.

• Beğen
Tepkiler: elif inci
@reha genç
Reha sen bilirsin...

Maşa borusunun çapı nedir?

@Yener ER

Maşa borusu = şaft borusu = dış çap 29 mm , iç çap 24,5 mm

Dış çapına 1 tam + 1/8 inç diyorlar,yani bir bisikletçiye gidip "29 mm'lik çapa uygun bir gidon boğazı istiyorum" dersen büyük bir ihtimal anlamaz,inç değerini söylemeni bekler . (1 inç = 25,4 mm )

• Beğen
Tepkiler: Yener ER
Reha,

Supersin abicim. Bunu senin bilecegini biliyordum...

Tesekkurler.

Selam millet :)
uzun zamandır yoktum. kıştı, soğuktu, hastalıktı, işti güçtü derken.. bisiklet de arızalıydı 1,5 aydır. Neyse bugün bıraktım servise, hem bakım, hem de arızalar giderilecek, yarın teslim alıyorum ve acısını da çıkartacağım artık.. Malum havalar da güzel. Çarşamba akşamı sizlerleyim inş

@Mehmet Karaçam

mehmet önerim kabul görürse ideal tepeden kayışdağına ama dönüş idealtepeye dönüştede rampalar olacak

:in: :in:

@Kudret Kurtcebe

abi acele etmeyelim çoğunluğun kararına göre hareket ederiz yine; belki rampa istemeyenler olabilir..

@Mehmet Karaçam

doğru tamam çoğunluğa uymak lazım

:in: :in: :in:

@cannon9

selam, buluşma yerimiz bostancı bisiklet yolu başlangıcı.dürümcüleri geçtikten hemen sonra..

Geri