Scudo Sports

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri Bostancı/Pendik gece sürüşleri

02 Ocak 2010 Gezi Seçim...

• BALLIKAYALAR

• ÇEKMEKÖY PARKURU

• Toplam katılım
    15
@dantelk
Aksam sizin dusmus oldugunuzu onde oldugumuz icin gorup farketmedik. Ancak Ilker arkadasimiz olayi soyler soylemez hepimiz geri donduk, hatta Evren (porter 3434) arkadasimiz Harem'e kadar geri gidip sizi aradi ancak bulamadi.

Ilker arkadasimiz size nasil oldugunu sordugunu ve sizin de iyi oldugunuzu belirtince sizin donmus oldugunuzu dusunduk ve yola devam ettik...

Soz konusu olaylar 15 dakika surup surmedigini bilemiyorum ancak soylemeye calistigim sey sizin yasamis oldugunuz kazaya kimsenin kayitsiz kalmadigidir....

Yine de gecmis olsun diyorum ve daha kotulerinin olmamasini temenni ediyorum....

Scudo
tekrar tekrar geçmiş olsun
dostum olayın hafif bir olay olduğunu ilker dostumuz bize söyleyince çok endişelenmedik hareme kadar ilker dostumuz geldi bizde haremden 100 metre ötede bekledik fakat sizin gitmiş olduğunuza kanaat getirdik gece sürüşlerinde özellikle sağda park eden araçların şöför kabinine çok dikkat etmek gerekiyor bazen farkedilmiyor genede mesafe koymakta fayda var mesafe koyarken arkayı kollamakta gerekiyor tabi

(link)

Vay Memedim hayırlı olsun,senide kaybettik demek,dikkat et kendine yol bisikleti tembel işi derler.

-- Kirlenmek bilmez,bisiklet temizlemeyi unutursun çoğu zaman
-- 1 Çevirirsin 3 gider.

Alışma böle fazla tembelliklere...

Öpüldün...

Bu akşam için ses çıkmamış yorgunlukmu var sanki ( sanmam aklımdan bile geçmedi.) yolcu büyüklerimin tozu arttı :) mehmet abi hayırlı olsun mtb rüzgarın yol fırtınasına dönmüş duyumlarıma göre :)

evrenin yenerin işleri var mehmet herhal çıkmaz behçet zannetmiyorum ama çıkan olursa idealtepe başıbüyük idealtepe yapmaya talibim tabi gelen olursa

Bende Ruhumuzu yaşatayım öyleyse bostancı-kartal yapmayı düşünüyorum.. görüşmek dileğiylen ..

Tek Kişilik .. Dev Kadro .. =) selamlar

@reha genç

eyvallah darısı başına...bizim özümüzde mtb var yeğen.acı patlıcanı kıra çalmaz rahat ol sen..çamur hem cildi gençleştiriyormuş vaz geçmek mümkün mü :)

• Beğen
Tepkiler: reha genç
Mehmet kardeşime de yakışmış....:)
Hayırlı ve keyifli sürüşlerde kullanmanı diliyorum...

Allah olmayanlara da kısmet etsin....
Sağlıcakla kal.......................
.
.

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Karaçam
Herkese selam
Mehmet connandale en sonunda ışığı gördün yani :)) Hayırlı olsun kardeşim. Kazasız belasız inşallah.
Bu arada bizim bu gruptan 19 mayıstaki gökova turuna katılacak kimse var mı ? Ben Bora Merthan gidiyoruz. Tanıdıklardan giden varasa muğlaya beraber yolculuk yapalım?

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Karaçam
Yarın akşam çıkacaklar varmı aramızdan? Turlayalım ne dersiniz?

bizde eskişehirde bu tarz aktiviteler yapıyoruz keşke bir gün tüm türkiyedek bisikletçiler bir araya gelip buluşabilsek ne kadar güzel olurdu değil mi ?

• Beğen
Tepkiler: reha genç
@reha genç
Muhtemelen gelirim arkadaslar...

Geri