Scudo Sports

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri Bostancı/Pendik gece sürüşleri

02 Ocak 2010 Gezi Seçim...

• BALLIKAYALAR

• ÇEKMEKÖY PARKURU

• Toplam katılım
    15
@behcetatinc

Behçet bey organizasyondan ses çıkmadı ???

Scudo
Maşam bozuk :( akortlarım yamuk :( aynakolum tutuk :( baretim diş kapmış :( .. offff beeee ... götürdüm çarşambadan bıraktım :( .. yarın alabilsem :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: pazarda bişeyler yapsak :rolleyes: iyi niyetli müşteri olduğumdan aram bey maşa konusunda ilerleyen zamanda hertürlü yardımcı olabileceğini söyledi :in: allahtanda bisikleti bıraktığımda hava soğuk oluyor bu tesadüfler beni sevindiriyor :D görüşmek dileği ile ..

selalar herkese 15.30 gibi caddebostanda bisiklete bıncem uzun bı aradan sonra.. akşma CM var ama katılamıcam sanırım belki ucundan bi bakarım ancak o kadar.. öle bi yazim dedim sonra bisiklete bınıosunda buralara yazmıosun demeyın ;)

@inferno8719

Bildiğim kadarıyla Yener, Zeki, Ercan ve Hakan orada olacaklar.

@Mert yagmuroglu

yanlışın var sanırım mertciim. eğer soğuk olsaydı bizim bugün caddebostanda ne işimiz vardı :):):)

uzmeyin cocugu.....

evet mert dun hava cok kotuydu... tam zamaninda vermissin bisikletini bakima...

bu arada bugun tekrar Aydos'a gittik Arbek hocam'la, 540 rakimli tepenin manzarasi yine cok guzeldi.....

umarim herkes bu guzel gunu bisikletle gecirme sansi bulmustur...

@behcetatinc
Ich habe eine frage meine colleaguen.....:D

Come Frage stellen Frage stellen..........:p :p :p

.

• Beğen
Tepkiler: Yener ER
Bu aksam tur olmaz degil mi?

Das ist meine frage....

@Yener ER

Ich weiss nicht was die andere Personen denken, aber für mich wenn das Wetter regnerisch ist, fahre ich kein Rad. :)

Olm almanya 'da 1 hafta kaldım ben gram almanca bilmeden.Her taraf turk olunca lazım olmuyo.Boşuna kasmayın.Gereksiz bi lisan bu almanca bence.:)

@Mehmet Karaçam

Mehmet anlat,İzmiri anlat....

Geri