Scudo Sports

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri Bostancı/Pendik gece sürüşleri

02 Ocak 2010 Gezi Seçim...

• BALLIKAYALAR

• ÇEKMEKÖY PARKURU

• Toplam katılım
    15
Hava müsade ederse Cumartesi sabahı çok erken bir organizasyonum olabilirim, bu sebeple belki yarın akşam çıkamam. :(

Scudo
Hava felaket beyler.Ciddi rüzgar var.Oturun evinizde.Yani ben çıkamıyorum diye demiyorum.Ama siz de çıkmayın hasta felan olursunuz.:)

• Beğen
Tepkiler: behcetatinc
hava ciddi anlamda soğuk ve rüzgarlı.yinede çıkarsanız iyi sürüşler...yarın sabahtan izmir e gidiyorum var mı bişey isteyen ;)

@Kudret Kurtcebe

kapışalım bi akşam juve bende seç istediğin takımı 2 golde avans sana ;)

@Mehmet Karaçam

Bak buna ben de varım. Bir akşam turnuva yapalım, kalabalık olunca daha zevkli oluyor :)

@behcetatinc

yapalım abi bildiğiniz bi ps cafe varsa gidelim yapalım maçlarımızı.hatta birinciye aramızda ufak bir hediye alabiliriz.böylece daha iddalı olmuş olur...

@Mehmet Karaçam

şu anda oynuyorum ama amatör de oynuyorum he babam dayıyorum millete 9.0
heheheheheheh

türkiye -9
brezilya -0

:D :D :D :D

@Mehmet Karaçam

boyozmuydu adı neydi bişey vardı. ondan getir moruk :)

uleyn ben de gidecektim izmir'e yarın.Baktım bilet kalmamış hiçbiyerde.....haftaya salladım.

@behcetatinc

mtb kadrosu değilde yol kadrosu olursa süper olur.illa karbon a da gerek yok caad9 fazlasıyla yeterli olur;)

@behcetatinc
Bu aksam isim cikti benim surus yapamam ama sabahki org.'un nedir merak ettim. Kacta evde olmayi dusunuyorsun?

@behcetatinc
Bu arada Izmir'e bisikleti ile birlikte gidiyormus ama bisiklet ile gitmiyormus...:)

Geri