Scudo Sports

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri Bostancı/Pendik gece sürüşleri

02 Ocak 2010 Gezi Seçim...

• BALLIKAYALAR

• ÇEKMEKÖY PARKURU

• Toplam katılım
    15
@Kudret Kurtcebe

çoğunluğun müsait olduğu günü konuşup kararlaştırırız.ancak ben 10 nisan cumartesi akşamı d.günümü kutlamak ve veda partisi düzenlemek istiyorum.iş yerimden arkadaşlarımda gelecek büyük ihtimalle yine burdan son durumu bildiririm.

Scudo
@Mehmet Karaçam

Antalya'ya gidiyorsun yani?

@Mehmet Karaçam

Ah be güzel kardeşim gidelim tabi de Şimdi o dağın tepesi karlıdır hala :)

Haziran-Temmuz'dan önce çıkamayız oraya:(

Zirveye kadar sadece 2 adet köy var.Onlarda medeniyetten ciddi uzak...Bu havalarda çıkmaya kalkarsak zatürrre olarak döneriz buraya.

bugün 18 mart Çanakkale zaferi ve Şehitler günü olduğu için özel bir tur yapalım. yine bostancı bisiklet yolu başlangıcında buluşup kadiköy tarafına sürelim.herkes yanında TÜRK BAYRAĞI getirirse anlamlı olur diye düşünüyorum.

18 Mart Şehitler Turu

1- M.Karaçam
2- ??
3- ??
4- ??

• Beğen
Tepkiler: bullshark
Kartepe icin Mayis'tan oncesi erken olur gibime geliyor benim de...

Onun yerine Kilyos yapariz. Rampasi da bol. Gecen sefer 3-5 km kalmisti ulasmaya kaza olunca gidememistik...

@Yener ER

Hocam ufak bi düzeltme ; Kartepe değil Kılıçkaya orası.:) Kartepe çok sosyetik kalır bura yanında.:)

Yener abi ;

Dikkatimi çekiyor,ikinci el bölümünün tozunu attırıyorsun müthiş bir arayış içindesin.Yakın gelecekte kapsamlı tadilata gireceksin anlaşılan ;)

Temizliğine bir şey demiyorum ama.İç bacak kalınlığına,yılına göre normal denebilecek bir fiyat.Sana bana gelmez abi o maşa o bacaklarla.Kullanıcı seçer baya ;)

• Beğen
Tepkiler: Yener ER
selm arkadaşlar pendikte oturuyorum sahile çok yakın yeni aldığım trek3900disc bisikletimi 1.5 aydır hava şartları ve grip yüzünden bir hafta sonu kullana bildim senelerden sonra takrar bisiklet aşkım depreşti yannız tek başıma kullanmak bana sıkıcı geliyor pendik ve civarından beni arasına kabul edecek arkadaşlar gurup varmı inanın yerimde duramıyorum sabah akşam aklımda bisiklet var tşk ediyorum saygılar

@reha genç
Dikkatini tebri ediyorum.

Evet bir arayis icindeydim ama artik degilim:)

Manitou R7 Super masa ve Mavic Cross Ride jant seti buldum, hemen hemen sifir ayarinda....

Arayis bitti yani...

Bu arad bu aksam cikiyor muyuz?

@Mehmet Karaçam
Cikalim bence de. Kimler var merak ettim...

@porter3434
Tesekkurler hocam,

Daha iyileri sizlerin olsun......

• Beğen
Tepkiler: Evren T.
Geri