Scudo Sports

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri Bostancı/Pendik gece sürüşleri

02 Ocak 2010 Gezi Seçim...

• BALLIKAYALAR

• ÇEKMEKÖY PARKURU

• Toplam katılım
    15
Scudo
@Emirhan KILIÇ

gelen mailde jant fiyatlarını göremedim..sana ayrıntıları mail olarak yolladım teller dt swis revolation olabilir.

bir cm daha geride kaldı keyifli bir sürüş oldu sanırım ihtiyarı uzun bir süre sonra bisiklet üzerinde görmek gayet güzeldi...caddebostanda ayrıldım gurptan bora abiyle buluşup şişenin dibinin ne kadar derin olduğunu ölçtük.epey derinmiş pazartesi akşamı yağış olmazsa sürüşte görüşürüz...

• Beğen
Tepkiler: Mert yagmuroglu
Ne gündü behh :) sabah 10 buluşmaca .. tandemde ercan abinin değişimlerinden sonra kadıköye pedalladık .. ihtiyaçlar görüldü tekrar marinadan sahile indik ve caddebostan sahilde mola verip karnımızı doyurduk .. bostancıya devam etip begüm ablayla buluştuk .. oradanda cm'ye pedalladık zeki abiyi götüremedik ama bizde yerini aratmadık hani :D

" arabadan innnnn bisisikletee biiinnnnn "

Akşam ben bostancıdan sağnak yağmurdan dolayı banliyoyla kartala havuza gittim o günün 57,5 km Lik turundan kalan tüm ağırlık ağrı sızı ne varsa havuzda attım :D.. oradan tekrar küçükyalıya evime döndüm ve evde son durum 65km'di :D.. havanın güzel olması şunu söylettiriyordu .. Kaçıranlar üzülsün :D

Bu tur için beni davet eden zeki abiye eşlik eden ve yalnız bırakmayan ercan abiye akşam cmye katılan begüm abla ve mehmet abiye teşekürler .. ( zeki abi resimleri orjinal boyutlarında istiyorum =)

Arkadaslar selam,

Umarim keyifli bir CM olmustur. Bu arada uzun bir sureden sonra Ercan'in bisiklete binmesine cok sevindim... Kendisini en kisa zamanda turlarda da gormek istiyoruz.

Yarin yagmurlu gorunuyor ve ben dun sabah iki bisikletimide yikattim ve yagladim, simdi gicir gicir oldular. Acikcasi yagmurda surup kirletmek istemiyorum........ (ben de salon bisikletcisi oldum yani:)

@Mehmet Karaçam
Bu eleman bu parkurdan kac yuz kere inmistir acaba? Sanki gozleri kapali inse inecek gibi gorunuyor.

Ben boyle yoldan inis yapmaya cesaret edemezdim sanirim...

• Beğen
Tepkiler: Zeki Günaydın
@Yener ER

Adam single track'de uçurum tarafında sollama yapıyor..........Sanırım ben bu adam tarafından sollanmak dahi istemezdim.

@Yener ER

büyük ihtimalle profesyonel sürücüler ve bu parkuru antreman amaçlı kullanıyorlar gerek direksiyon hakimiyeti ve gerekse inişteki soğukkanlı kullanımıyla zaten bu parkurun acemisi olmadığını belli ediyor..yinede ülkemizdede böyle yerlerin olmasını isterdim,ilk inişlerde biraz zorlansakta zamanla alışırdık heralde...

28 ARALIK 2009 pazartesi bostancı / kartal / pendik gece sürüşü katılım listesi
buluşma yeri: bostancı bisiklet yolu başlangıcı
saat : 20:20

not: havanın çok yağışlı olması durumunda sürüş iptal edilebilir.

1-zeki
2-
3-
4-
5-

• Beğen
Tepkiler: Mert yagmuroglu
UNDER23

1.UĞUR NİŞANCI 01:49:16
2.MUSTAFA BOYNUKALIN 01:51:00
3.EMRAH DEMİRCAN 01:56:30
4.ENES AYDINLAR 02:05:00
5.ALİ ÇAKAS 02:05:40
6.REHA GENÇ 02:11:50
7.RECEP ÖZLEM -2 LAP
8.ONUR BERBERCİ -3 LAP
9.SERCAN CEYLAN -3 LAP
10.AHMET ARMAĞAN -4 LAP
11.YİĞİT YAZICI -5 LAP
12.SİNAN ÇELİK -6 LAP
13.ORKHAN MAMMADOV -8 LAP
14.K.TEMUÇİN GARZAN -8 LAP
15.DORUK ATAY -11 LAP
16.ALPER TEMİRCAN -11 LAP
17.ERTAN YARDIMCI -4 LAP
18.YAKUP KARTAL -5 LAP
19.ONUR KALAFAT -6 LAP
20.AZİZ MUSTAFA ŞAHİN .-7 LAP
21.MEHMET DEMİR -9 LAP
22.ALİ KADİR KAMACI -10 LAP
23.HASAN TANSU -11 LAP
24.ENGİN SÜKMEN DSN

Gurububuzdan Reha arkadaşımız gece yarışlarında 24 kişinin içinden 6. olmuştur..güzel performans tebrikler Reha....

@reha genç

ah be rehacıım beraber yarışsaydık bu dereceyi alabileceğinimi sanıyodun:) ben 1. kesin olurdum. sen direk 6 ya inerdin be gözüm:):):)

Geri