Scudo Sports

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri Bostancı/Pendik gece sürüşleri

02 Ocak 2010 Gezi Seçim...

• BALLIKAYALAR

• ÇEKMEKÖY PARKURU

• Toplam katılım
    15
@Mehmet Karaçam

Cevap için teşekkürler.Dragos'tan geri dönmek zorunda kaldım. Sonraki günlerde görüşmek üzere...

Scudo
Mrb. Fenerbahçe bisiklet yolu girişinde sizleri bir bisikletliye sormak için durduğum vatandaşın sorularındadolayı geç kaldım :( Yaklaşık 20:30 civarlarında bostancı dan geçtim.Kartal KOÇ TAŞ' 5 km geçtim gidiş geliş istikametinde sizlere bakındım kımseler yoktu:S

@ramo

sizi kartal girişinde bekledik. acaba bişeymi oldu diye endişe ettik. gelmeyince kartala kadar gittik.

• Beğen
Tepkiler: ramon71
@Emirhan KILIÇ

kartal minibüs duraklarının yanındaki çay behçesinde çay içmek için mola vermiştik. grup pendiğe giderse pendik içindeki burçak menemencisinde, kartala giderse bahsettiğim çay bahçesinde mola veriyor.

• Beğen
Tepkiler: EmirhanKILIÇ
@zeki günaydın

İlginize teşekkür ederim.Ani bir telefon geldi ve dönmem gerekti.Telefon numaralarınız olmadığı için de haber veremedim.Tekrar görüşmek üzere...

Faruk

bostancı bisiklet yolu başlangıcı

saat 20:20

1- Mehmet
2- Zeki
3- Yener
4- ??
5- ??

Not: Bu akşamın özelliği yol gurubununda çıkıyor olması..güzel bir sürüş olacak gibi:cool:

• Beğen
Tepkiler: Zeki Günaydın
@Mehmet Karaçam

yol grubu derken kardeşim? hıım o zaman ben sizden 15 dk önce çıkıım. aynı zamanda kartalda oluruz:)

@zeki günaydın

muhammet abilerde yarın akşam saat 20:00 de buluşup süreceklermiş büyük ihtimalle aynı saatlerde pedallıyor olacağız..

@Mehmet Karaçam

ben 20:00 ye yetişemem memo. siz gidin abi o zaman. ben normal saatimizde çıkıp pedallarım. siz dönerken ben muhtemelen kartala yaklaşmış olurum.

Geri