Scudo Sports

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri Bostancı/Pendik gece sürüşleri

02 Ocak 2010 Gezi Seçim...

• BALLIKAYALAR

• ÇEKMEKÖY PARKURU

• Toplam katılım
    15
14/12/2009 yani dun aksam saat 20:20'de Bostanci'ya indim, kimse yoktu ben de durmadan Kartal'a pedallamaya devam ettim. Bisikletimin de 28 olmasinin verdigi avantajla sanirim 32-33 ortalama ile (28 bisikletimin saati ortalama hiz gostermiyor) 20:40'da Kartal'â vardim. Her zaman oturdugumuz cay bahcesinde 20 dakika soluklanip cay ictim ve saat 21:00'de geri donuse gecip 21:20'de Bostanci'ya dondum. Sanirim donuste de ayni tempoyu korudum...

Hava oldukca soguktu ama hic ruzgar yoktu. Dolayisiyla super keyifli bir surus oldu. Keske sizler de gelseydiniz...:)

Scudo
@Yener ER

dün akşam nöbetim vardı gelemedim, eğer bu akşamda hava kuru olursa çıkmayı düşünüyorum en azından kartal yapıp dönerim...

@Yener ER

Abi bi tık haber vermene bakıyordu sabırsızlıkla birisi çıksada akşam pedallasak desin diye bekeldim hatta ben böyle bi eğilime girdim .. Fakat ses çıkmayınca güzelim pazartesi akşamımı heba ettim .. yani mesajını okudum kocaman bi tühhhh çektim :D kaçırdık gördünmü ...

@Mert yagmuroglu
Sevgili Mert,

Is nedeniyle Trakya'dan dondum aksam ve yetisememe ihtimalim vardi. Eve varinca numarasi olan birkac arkadasi arayabildim. Netice itibariyla foruma bakmadan ciktim...

Neyse bak bu aksam da cikanlar varmis.....

Sevgili Mehmet,

Gelmeye calisirim....

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Karaçam
@Yener ER

Yener abi hava müsait olursa yarışmak isteyebiliriz,bu durumda oraya kadar pedal basarak yorulmak istemeyebiliriz.Önümüzdeki günlerde Yine karara bağlarız bu konuyu ...

@reha genç
Anladim...

Yarisirsaniz sizi sevkle izleriz o zaman. Ben yarismamaya karar verdim. Baksana bir SPD'îm bile yok:(

SPD'siz yarisci mi olur canim???

• Beğen
Tepkiler: reha genç
@zeki günaydın
Ah Zekicim sen bu bisiklet camiasi ne kadar acimasiz bilmiyor musun? O yarisi kazansam bile (oyle bir sansim yok tabii ki, sirf misal olsun diye soyledim) SDP'im yok diye ciddiye almazlar adami....:in:

illaki SPD olacak.......:cool:

@zeki günaydın
walla kimse basimiza silah dayamadi. girdik hamama, terleyecez demekki:)

@Yener ER

SPD'in yok dediler...kız vermediler.çok dokunaklı oldu bu yaaa...

@porter3434
Onun gibi birsey iste:)

Bu aksam cikan varmi simdi son durumda?

@Yener ER

var.hava gayet güzele benziyor..2 gün binmedim bacaklarım ağrımaya başladı tempo kartal yapalım...

Geri