Scudo Sports

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri Bostancı/Pendik gece sürüşleri

02 Ocak 2010 Gezi Seçim...

• BALLIKAYALAR

• ÇEKMEKÖY PARKURU

• Toplam katılım
    15
@Can Arpat

Ben maLtepede oturuyorum .. 7,30 qibi tandeme geçebilirim .. tabi katılan olucakmı bakaLım ? ona göre güzergah belirleriz ...

bostancı - pendik turu
saat : 20:00

1-Can arpat
2-Mert yagmuroglu
3- ???

Scudo
Tamam Tandem de buluşma olur, ama Tandem i arıyorum kaça kadar açık diye şu an yanıt vermiyor, bende cep no ları da yok.
Ben bisikleti alabilirsem daha erken alırım orada 19:30 a kadar beklerim.

@Can Arpat

selçuk abi gürkan abi bu haftasonu antalyadaki seminere gidecekti. daha gelmemiş , eşide dükkanı açmamış olabilir.

• Beğen
Tepkiler: Mert yagmuroglu
Size kötü haberimi söyleyeyim öyleyse gürkan abi cumartesi günü gittiğimde antalyadaki bianchi toplantısına iştirak için antalyaya gideceğini söylemişti 1 haftalığına acaba bununla kapalı olmasının alakası olabilirmi ?

@zeki günaydın

Sabah aradığımda vardı, Eşi Çarşamba dönecekmiş diye konuştuk. Ben yarım saat daha ofisteyim sonra önce Kartal sonra Suadiye, oradan Tandem yapacağım, son kez Tandem e gitmeden üstümü değişmeye eve ugradığımda belki buraya bakarım gelen giden var mı diye.

@Mert yagmuroglu

Tandem açıksa ben 6 veya engeç 6:30 da orada olurum, kesin gelecek olan varsa beklerim,

ayaklarımızın su geçirmemesi için süpper bir fikir geldi aklıma dalgıçların giydiği su geçirmez çoraplardan alıcam internetten biraz araştırdım 19 dolardan başlıyor fiyatları.karaköyde bir çok dalış mağazası bulunuyormuş.artık spd yi yağmurlu havalarda da rahatlıkla giyebileceğiz demektir bu.üzerinede aldığım kılıfları taktım mı ayakların ıslanma derdini halletmiş oluruz heralde ;)

@Mert yagmuroglu

Selam Mert, işten erken çıktım eve geldim, Tandem in telefonu yanıt vermiyor bugun açmıcak artık sanırım, ben yine 10 dk da bir arıyorum.

Kusura bakma, bisikleti kurtaramıcam bu akşam, izin almak da boşa gitti :boese157:

@Mehmet Karaçam

Çakkall..Ayakkabı olur inşallah onu giydikten sonra.Bildiğim kadarıyla onlar biraz kalındır.

@porter3434

ince olanlarıda varmış galiba zaten ayakkabı biraz büyüktü ayağıma, böylece tam olur diye düşünüyorum artık ayakların ıslanmasına son en önemli olaylardan biriydi zaten.pazar günü gördük tek başına kılıf hiç bir işe yaramıyor....

20.12.2009 tarihinde yapılacak olan yarışı(a) izlemeye/katılmaya kimler geliyor...bora abiyle bugün konuştum bi aksilik olmazsa bisikletleri arabaya yükleyip gitmeyi düşünüyoruz ordaki gaza gelme durumumuza göre belki yarışa katılabiliriz...

20.12.2009 Yarışlara Gidiyoruz

1- Zeki
2- Mehmet
3- Bora
4- Reha
5- ??
6- ??

Ulaşım detaylarını konuşup kararlaştırırız büyük ihtimalle araçlarla gidilip ordaki gaza gelme durumlarımıza göre yarışa katılabilir veya sadece izlemekle yetinebiliriz.her iki durumda da güzel bir organizasyon olacağını düşünüyorum.

Not: Buluşma saatimizi 09:00 olarak düşünüyorum...

• Beğen
Tepkiler: Zeki Günaydın
@Mehmet Karaçam

En geç 10:00 da parkurda oluruz 11:00'e kadar ısınmaca :)

Geri