Scudo Sports

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri Bostancı/Pendik gece sürüşleri

02 Ocak 2010 Gezi Seçim...

• BALLIKAYALAR

• ÇEKMEKÖY PARKURU

• Toplam katılım
    15
agalar sene 2005 ben izmirden gümüldüre gittim sabah 10 numara hava dönerken ağladım. rüzgarı aldım karşıma max 15km ile gidiyorum ama bütün gücümle... olmuyor yağmur bir yere kadar ama rüzgar adamı bitirir....

birde bu sabah bişey söyledim tekrarlıyorum Reha Bey sözüm size....

"Benin kadroma bok bana bok" uleyyyynnnnnnn :):):)

Scudo
@borab

Abi bırak şimdi eğri orturalım doğru konuşalım Kadroya vurdunmu Ceylan derisinden yapılmış darbuka misali ses geliyo :D Bu arada haaallaa hesap no'su gönderecen :mad: Ayrıyetten kendini dizilere fazla kaptırma...:)

Ayrıca modlardan rica edelim senin için bisikletim listesine CARRARO'yuda eklesinler

http://img402.imageshack.us/img402/2434/img0005dn.jpg

@Mert yagmuroglu

rica ederim.

bende sana mesaj atacaktım mert. halledebildinmi diye.

hayırlı uğurlu olsun. kazasız sürüşler..

• Beğen
Tepkiler: Mert yagmuroglu
@bullshark

oooo selim beylerde burdaymışşş. nerelerdesin selim?

dünkü yağmuru yiyince hafiften bi kırgınlık öksürme ve hapşırmalar arttı valla. sanırım akşama daha da artar. ben çıkamam heralde.

Abi sabah deneme sürüşü yaptım şirkete gelirken .. dondum :D akşama doğru rüzgar nasıl olur tahminen ...?

valla bilmemki mert. ben avrupa tarafındayım şuan. istanbulun sağı solu belli olmuyoki abi. avrupa sakin gibi . anadolu nasıldır nasıl olur bilmem . ama akşama yağışsız ve soğuk bir hava olabilir.

@zeki günaydın
Bugun yagmur yok sanirim. Yetisebilirsem cikmak isterim...

Aksama eve varis durumuna gore seni ararim......

• Beğen
Tepkiler: Zeki Günaydın
@zeki günaydın

Zeki geçmiş olsun, benim bisiklet hala Tandem Bisiklet te. Ya da ben öyle sanıyorum :p
Yağmurlardan alamadım henüz 1 hafta oldu. Bugün soğuk ama haftanın tek yağışsız günü gibi gözüküyor. İşten yetişemiyorum akşamları.
Ben de dicektim ki bugün sen alsan akşam 8 gibi Tandem'in önünde buluşsak ve çıkmışken de bir turlasak :rolleyes:

Akşama doğru düzelirsen el salla.
Bu arada hafta sonu evdeki termallerimi deşerken Neopren kayak maskemi çıkardım, faideli bişey velesbitle de tavsiye olunur..

• Beğen
@Can Arpat

çok saol selçuk abi. dinlenmezsem dahada artar diye dinlenimm diyorum bi kaç gün. ben eve giderken bakarım abi açıksa alırım ama biliyosun hep kapalı o saatte:)

valla sahilde binerken bu zamanlarda maske şart.

• Beğen
Tepkiler: Can Arpat
Bak zihni sinir fikri geldi şimdi düşünürken; Şifreli kilidi almayıp bıraksaydım akşam kapatınca bisikleti kepenklere kilitlerdi. Ben de gelir alırdım :)

Boşver sen dinlen, aksi halde daha uzun uzak kalırsın pedallardan. İlaveten ayartıp iice hasta edip zanlı olmayayım :p

• Beğen
Ben Hazır ve nazırım zeki abi mehmet abi yokluğunuzu hissettirmek istemem ama sizin kadar iyi pedallayamayacağım için üzgünüm :D

akşam bostancı pendik turu
saat : 20:00

+1

İşten izin aldım, erken çıkıp Tandem kapanmadan yetişme denemesi yapıcam. Çıkacaklar varsa çok uzun olmayan kısmına katılabilirim sanırım..

• Beğen
Tepkiler: Mert yagmuroglu
Geri