Scudo Sports

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri Bostancı/Pendik gece sürüşleri

02 Ocak 2010 Gezi Seçim...

• BALLIKAYALAR

• ÇEKMEKÖY PARKURU

• Toplam katılım
    15
@zeki günaydın

İyi geldi walla.Hava süperdi.İnşallah pazar günüde aynı havayı yakalarız.

Teşekkürler arkadaşlar..

Scudo
@Mehmet Boran

selamlaaaarr.

alışmammı abi süper oldu. gidon boğazınıda ters çevirdi gürkan abi bugün saolsun. şimdi performansm dahada artacak:):)

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Boran
@Mert yagmuroglu

bostancıdan pendik tarafa . ama daha belli değil bu akşam için. şuan konsey toplantı yapıyor:):):)

@zeki günaydın

konsey kararını kısa süre sonra açıklayacak :)önce kahin e danışmak lazım bu akşam ki hava durumu nasıl olur acaba???

Pazar gunu geliyormusunuz Taksim'e?

@Mehmet Karaçam

sayın demirbaşım (hayırlı olsun bu arada:) ) bugün hava soğuk. epey bi soğuk. ama iyi giyinildiği takdirde, pedallar döndüğü sürece sorun olmuyor. tecrübeyle sabit. yağış konusuna gelince - yağadabülü yağmayadabülü. sonuç: ben bilmem beyim bilir:):):):)

@zeki günaydın

eywallah kardeşim demirbaşta olduk sonunda darısı başına :D..muhahaha o öye değil loo ben bilmeyyom gocam billeyo :D:D...kahinde bilemezse hava durumunu pes artık..e bu kadar geyikten sonra listeyi başlat istersen hiç olmazsa bi kartal yaparız ;)..yener abi hava durumu iyi olursa pazar taksimdeyim bu akşam bakıcam dizimin ağrısıda geçtiyse kaçmaz taksim..

yahu listeye ne hacet. 20:20 de gelmek isteyen bostancıda olsun işte:) ben orada olacağım sevgili dostum.

@Mehmet Karaçam
hadi bakalim,

taksimden Pendik'e kadar polis nezaretinde guvenli surus.. daha ne istiyorsunuz?

• Beğen
Tepkiler: Mert yagmuroglu
@Mert yagmuroglu

bisiklet yolu başlangıcı mert. dürümcülerin yanında.

Geri