Scudo Sports

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri Bostancı/Pendik gece sürüşleri

02 Ocak 2010 Gezi Seçim...

• BALLIKAYALAR

• ÇEKMEKÖY PARKURU

• Toplam katılım
    15
@behcetatinc
Selamlar,

Konu enerji bakanligindan cok icisleri bakanligi'yla ilgiliydi. Dun gunduz yine disarilarda gezdik ancak hava kararmadan eve donelim dedik.....

Bu bayram bisiklet ustunde gecti diyebilirim......

Carsamba kismetse cikariz..

• Beğen
Tepkiler: Evren T.
Scudo
@zeki günaydın
Ah be Zeki kardesim,

Sen bari henuz tam uyelik sozlesmesi imzalamisken niye kendini tam uyelik uyum yasalari müktesebatina bagladin ??

Tertemiz oldu mu evin?

• Beğen
Tepkiler: NURCAN AKER
Dengeyi iyi oturtmak lazım walla.Ben bu aralar içişlerine fazla kaynak ayırmışım.Bu seferde enerji bakanlığı isyan ediyor...

@Yener ER

pırıl pırıl oldu hemde abiii:) artık 1 ay dokunmam heralde. bisikletleride yıkadım. cillop gibi oldu kendileri:)

• Beğen
Tepkiler: Yener ER
agalar iç işleri olmadığı için şimdilik sadece enerji bakanlığına vakit ayırıyorum o da epey işe yarıyor :D tek rakibim THY diyorum...

@Mehmet Karaçam
Yeni XT arka aktaricinla beni kimse tutamaz diyorsun ancak ben seni 6 Aralik Sile turunda gorucem....

@Mehmet Karaçam
senden cikan XT aktariciyi FX7.1'ime taktirmaya karar verdim. MTB'deki nasil olsa Deore var ama FX'teki acera. onun bu aktariciya daha cok ihtiyaci var:)

@Yener ER

Doğru bir karar vermişsiniz Yener bey, vites geçişlerindeki rahatlığı fark edeceksiniz güle güle kullanın...

@Yener ER

Zamanında demiştim ben. rahat durmazsın sen diye. :):) off yine haklı çıktım yine yinee:):):)

@Yener ER

Altısında Şileye mi gidiyorsunuz?

@Mehmet Karaçam

Başka bir gruba dahil mi olacaksınız,yoksa kendi aramızda mı? Kendi aramızdaysa koşullar uygun olursa bende gelirim.

@reha genç
Reha,

Turun durumunu, Yerel/bölgesel bisiklet grupları altında "NonStop Pedals - Anadolu Yakası" basligi altindan takip edebilirsin...

• Beğen
Tepkiler: reha genç
Geri