Scudo Sports

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri Bostancı/Pendik gece sürüşleri

02 Ocak 2010 Gezi Seçim...

• BALLIKAYALAR

• ÇEKMEKÖY PARKURU

• Toplam katılım
    15
@Yener ER

hazır mangal yerleri yok..8 tl ye kolay mangallardan alırız büyük marketlerde satılıyor, gayet güzel iş görüyor belgrad gezisinde epey işimize yaramıştı...içeceklerimizide ordan bir yerden alırız artık..

Scudo
@Mehmet Karaçam
sucuk zaten kolay olan bisey. biraz ates gorse, yagini salsa yeter...........

insallah hava iyi olur o zaman......

@Mehmet Karaçam

Ağa 8 tl cebinde kalsın geçerken bizim evden alırız mangalı.Biliyorsun aydos arka bahçem :rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Karaçam
Göl kenarında mangal veriyolar.10 TL

Ancak magalın asıl keyfi tepede çıkar bence..Aydos'a gidipte tepeye çıkmamak olmaz derim.Mangala da gerek yok zaten sucuk için bi kaç parça kuru dal bulduk mu yeter..

• Beğen
Tepkiler: Yener ER
@Mehmet Karaçam

Bilgi için sağol Mehmet. Tuğrul, Hüseyin ve ben güzel bir tempo ile Kartal yaptık. Çarşamba günü görüşmek üzere.

@Mehmet Karaçam
Bayramin 3. gunu olsun diyorum ben. 1. ve 2. gunu insanlar mesgul oluyorlar gezme isleri ile..

Bayramda hava acik gorunuyor... 16 derece civarinda...

@Yener ER

agalar beyler napıyosunuz siz yaa. cumartesi ordayım. zaten karadeniz havasıda iyileştirdi beni. listeye benzer bişey varsa beni de yazın dicem ama bi istanbula gelelim bakalım.

yener abi şarap mevzusu iyiymiş:)

@zeki günaydın
Sevgili Zeki,

Sucugun yanina kirmizi sarap olmadan olurmu. Tahmini listeyi ben yapayim;

1 - yener
2 - Evren
3 - Mehmet
4 - Zeki
5 - reha

@Yener ER

Bayramın 2. ve 3. günü Karasu'ya gitmem gerekiyor, iptal olma durumu olursa ben de katılırım.

@behcetatinc
Behcet bey,

Sizi her zaman bekleriz....... Size Ataturk Orman Ciftligi'nin uzum suyundan tedarik ederiz sarap yerine..

Ya birkaç gündür bakamadım konuya. Zeki geçmiş olsun kardeşim, biraz geç oldu ama kusura bakma. Bu arada bu sucuk olayı süper. Beni de ekleyin listeye :D

• Beğen
Tepkiler: Zeki Günaydın
Değerli Arkadaşlar,

Bu akşam tura kimler çıkmak istiyor??

1 - yener
2 - ?
3 - .......

şöyle kısa mesafeli bi tur yapsaydık iyi olurdu yaa üsküdar kız kulesi fln...

Zeki kardeşim çok üzüldüm, çok geçmiş olsun....:(

( not: Benim b.sayar uzun süredir bozuk,bu akşam yeğenimin b.sayarından girdim foruma da öyle haberim oldu.....)

Lütfen dikkat et kendine.............
.
.

• Beğen
Tepkiler: Zeki Günaydın
Bugun yetişemedim.Ama inşallah cuma günü gelicem...Yoksa hamlama belirtileri başlıyacak walla.

Geri