Bugün Hava çok güzeldi. Güeşli ve sıcak. Kuzenle Kadıköy' de buluştuk, oradan fenerbahçe' den sahile inip Kartal' a kadar gittik. Akşam biraz serin oldu ama yaz bitti işte. Mevsim böyle artık. Gündüzleri sıcak, kurak ve güneşli, geceleri ise soğuk ve uzun Yarın hava yine bugünkü gibi güzel olursa daha erken çıkıp Tuzla' ya gitmeyi düşünüyoruz
ah be memetim nede güzel yazmışsın beni. ama ben saat 21:00 den önce müsait olamıcam 21:00 den sonrada hava şartlarına göre çıkabilirim.telden haberleşiriz.
Ben aslında gelirdim de eve henüz geldim, ölüyorum yorgunluktan. Kuzenle öğleden sonra Fenerbahçe' den sahil yolunun en başından başladık en sonuna kadar gittik, yetmedi oradan da Tuzla' ya devam ettik Anneannemiz var Tuzla' da. El öptük, sonra sahilde birer buçuk iskenderleri de götürdük bir güzel. Ondan sonra dönüş zor geldi. Tuzla istasyon' dan trene bindik, trenle döndük. İyiki de trene binmişiz, trenden indikten sonra bile Söğütlüçeşme' den Acıbadem' e zor geldim Baya bi yorulmuşum
tripod bağlantısını yaparyapmaz bisikletin üstüne hareketli çekimlere başlıcam dostum..dün aydos a gittik süper bi yermiş orası bi ara ayarlayıp gidelim mutlaka...
geçte olsa gidebildik..aslında fazla süremedik ama yinede orman hoşuma gitti sabah erken saatte gidilebillirse daha iyi olur..belgrad a benziyor göl falan var içinde akşam resimleri koyarım..
Arkadaşlar olmuyor ama böyle görüşemedik bir türlü.. Gece sürüşleri zaten yalan oluyor, havalar bu aralar güzel, gündüz akşama kadar bir 100 km yapınca insan gece çıkamıyor yani yorgunluktan
Bu arada dün biz de kuzen ve üst komşumla birlikte Büyükada' ya gittik. Önce ada etrafında bir iki tur attıktan sonra çamlıkta güzel manzaralı bir yerde piknik yaptık cola(!)larımızı içtik falan pek gezinmeye fırsat olmadı gerçi ama birkaç tur attık işte adanın etrafında.. Bizim üst komşu da arabayla gelmiş Bostancı' ya park etmiş adadan bir sedona kiraladık ona da, dönüşte Bostancı' dan bi çıktık, Bağdat cd. trafik var.. Ben kapattım aralardan, bizimki arabayla yetişemedi, ondan önce geldim Kadıköye. Tabi Söğütlüçeşme' den yukarı yokuş çıkarken geçti yanımdan gitti Yokuş falan malum Acıbadem.. yoksa ben daha önce gidecektim eve bisikletle Akşam akşam iyi gittim ama Yarım saat sürmedi Bostancı-Acıbadem