Scudo Sports

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri Bostancı/Pendik gece sürüşleri

02 Ocak 2010 Gezi Seçim...

• BALLIKAYALAR

• ÇEKMEKÖY PARKURU

• Toplam katılım
    15
Rüzgar yok denecek kadar az olunca pedal çevirmek daha bi zevkli oluyor.. Bu gece de öyleydi..Çok keyifli bir sürüş oldu......

İyi ki bu gece sürüşüne karar verip, hadi dediniz sevgili Zeki ve Behçet...Teşekkürler.......

4 Eylül Cuma gecesi sürüşüne katılan arkadaşlara çok teşekkürler.......

İlk defa bizlerle pedallayan arkadaşlarımız sizi tanıdığıma memnun oldum, umarım sizin için de keyifli bir gece olmuştur.....:)

Özlemişim grupla bisi.sürmeyi... Ramazan bitene kadar hiç olmazsa cumaları tekrarlayalım gece sürüşümüzü..........

Melemenci'mizde limonata kalmamıştı , ona üzüldüm...:rolleyes:

11 Eylül cuma gecesi sürüşünde , yine hepbirlikte olmak dileği ile...sağlıcakla kalın...

• Beğen
Tepkiler: behcetatinc
Scudo
Güzel bir sürüş oldu.İlk turum olduğu için biraz zorlandım.Normalde 2-3 km de bir durup soluklanırdım ama sizle beraber 15-20 km ara vermeden sürmek zorunda kaldım epey zorlansam da.Eeee sigarayı bırakmak şart oldu.Sibel hanım sizden sonra ,dönüşte bir arkadaşımızın zinciri koptu.Talihsizlik işte :)
Gelen herkese çok teşekkürler , bir dahaki sürüşte görüşmek üzere

@iscrotix

:p :p :p
Selim merhaba

Biz zaten sigarayı bıraktırmak için mola vermiyoruz...:D
Sigarayı bıraktığın gün sana " dondurmalı irmik" tatlısı ısmarlayacağım...:p

Tek başıma sürüş yaparken ben de sık sık mola vererek gidiyorum..Grup sürüşünde ise gruptan kopmamak için ben de molasız sürüşe mecbur kalıyorum...:D Ama iyi oluyor....valla...
Zorlandım diyorsun ama, ilk sürüşün olmasına rağmen gayet iyiydin..Seni kutluyorum...

Bisi.sürüşlerinde lastik patlamalarına alışığız ama zincir kopması ilk oluyor... Üzüldüm....
Kimin zinciri koptu............? :( Onarılabildi mi....? nasıl döndü eve...? merak ederim şimdi ben..
Biri bana bi açıklama yapsın...lütfen....:eek:

Selim , pazar günü katılmak istediğin gezi, epey zorlu... Pazartesi yataktan kalkamayabilirsin söylemedi deme......:D
Korkutmayayım seni :p , ben inanıyorum, aşacaksın o yolları....( sigarayı daha çabuk bırakmana vesile olacaktır bundan da eminim..:D )

Önümüzdeki cuma Pendik sürüşü tekrarlanır umarım.. Sağlıcakla kalın ...görüşmek dileğiyle...
.
.

• Beğen
Tepkiler: Kron user
Bostancı'da, zincir Bayram'ın baskılarına dayanamadı :) ve elveda dedi. Tren ile evine döndü.

• Beğen
Tepkiler: naz34
Selam;:)

Salı akşamı ve sonraki günler:D nihayet işten kurtulup binebileceğim Ufuk&Pınar ve tüm arkadaşlar hem tanışmak hem pedallamak isterim Salı akşamı katılmak isteyenler için Bostancı-Adalar iskelede bekleyebilirim...
Duruma göre istikamet ve mesafe belirleriz
emre

@silverstar

yeni gelen arkadaşlar aramıza hoş geldiniz ancak konu başlığındanda anlaşıldığı üzere gece sürüşü gurubu sadece pazartesi-çarşamba ve cuma akşamları saat 20:20 de buluşup pendik yapıyor, ayrıca bir organizasyon olduğunda (hafta sonu yada diğer bir gün) buradan takip edebilirsiniz..

• Beğen
Tepkiler: plin ve emre azer
@Mehmet Karaçam

Mesaj alındı..
Teşekkür ederim Mehmet?

Amacım Gurup halindede binmekti(sizin gurubunuz );veya bu topic'e bakan kişilerle zaman denklemekti.....Galiba yanlış anladın....:(

İyi Sürüşler Dilerim...
Emre...

@silverstar

Rica ederim Silverstar?

Amacın grup halinde binmek ise eğer bizim gurubumuzun günleri ve saatleri bellidir.Onun haricinde sürmek istiyorsan farklı bir topic açabilirsin ki açmışsın sanırım yinede fikrini değiştirip katılmak istersen memnun olurum..keyifli sürüşler

• Beğen
Tepkiler: plin
@naz34

Merhaba Sibel hanım :)
Dondurmalı irmik tatlısını daha önce denemedim ama kulağa hoş geliyor :rolleyes: Şunu da söylemem lazım : ben çok kez sigarayı bırakıp tekrar başladım.Teklifini bir daha düşün bence :D

Pazar günü rebbull , kreatin ,protein , vitamin gibi ek besinler almak zorunda olucam sanırım :) Pazartesi de sabah 8 gibi Kocaeli'ye ders kaydına gidicem , inşallah dediğin gibi olmaz :p

Bayram'ın zincirleri , uyguladığı yüksek g kuvvetine dayanamadı ve koptu :eek:

Haftaya tekrarlayalım.Görüşmek üzere

• Beğen
@iscrotix

Yokkkkkkkkkk....:D
Öyle her bırakıp başlamaya "dondurmalı irmik tatlısı " yokkkkkkkk...:D
Bak ne güzel bırakabiliyorsun demekki.. Bikaç kez bırakmayı denedin , başaramadın ama bu başaramayacaksın anlamına gelmez...
Ama tatlı da tatlı yani.... :lick3: nefis...
Ramazandan sonra ilk cuma bence bu tatlı için bi Tuzla yapılır....:p

Pazartesi sabahı, okula ders kaydına gitmen gerektiğini söylüyorsun...Okul, ihmale gelmez, herzaman geziden daha öncelikli ve önemli...
Pazar gününün yorgunluğu ile uyanamayabilirsin... Sen de iyi düşün bence...;) Ama yine de sen bilirsin...

Ben abartmış olayım bu yolu :p , senin için de , gidecek diğer arkadaşlar için de ,kolay ve keyifli bir tur olur umarım....

Bayram kardeşimin zincir kopma olayına da üzüldüm...Ama o halleder nasılsa...:p

İyi sürüşler diliyorum...........

Bu akşam 21:00 civarı caddebostan migros arkasında buluşuyoruz biraz sürdükten sonra, eğer şansımıza varsa poi gösterisini izleyip birlikte vakit geçiririz gelmek isteyenleri bekliyoruz görüşmek üzere.

Not: 18:00 de işten çıkıyorum daha bisikletin jantları örülmedi gecikirsem telefon açarım size...

[QUOTE=iscrotix;657349

Bayram'ın zincirleri , uyguladığı yüksek g kuvvetine dayanamadı ve koptu :eek:

eeee benle kapışırsa olacağı buydu:):)

• Beğen
Tepkiler: plin ve naz34
vayyyyyyyy..Zeki kardeş...sen de ilerlettin artık..
en arkada sürücü bi ben kaldım desene...:D

Ama sürüşlerde sırayla benim performansımla aynı tempoda sürerek beni yalnız bırakmıyorsunuz ya...önemli olan bu..Sağolun....:)

Caddebostan tarafına gelsem , geç saatte biliyorsunuz eve tek başıma dönemiyorum...

sizlere keyifli sürüşler diliyorum...

@naz34

Bi şansımı deneyeyim demiştim :p Yakın zamanda bıraktığımı müjdeliycem , özellikle size:rolleyes: (tatlıya talibim :D )

3 kişi falan gidicez kayda.Diğerlerinin gelmesi bana bağlı biraz.Uyandırırlar herhalde :) Alışığım hem bu tür yorgunluklara.

Polonezköye gelirsek
Umarım güzel bir gezi olacak.Foto falan çekeriz herhalde.İyi dileklerin için teşekükrler , görüşmek üzere

• Beğen
@Mehmet Karaçam

Sanırım bu daveti başka bir "topic"açarak yapmalıydınız Mehmet Bey :)sizin öneriniz bu yönde olmamış mıydı??

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Karaçam
@silverstar

Silverstar teşekkürler,
Salı Bostancı İskelede görüşürüz,kaçta orda olursun?Ufuk sanırım cepten haberleşmeyi tercih ediyor,numarasını yazmıştı onunla da haberleşiriz .

• Beğen
Tepkiler: emre azer
@izumiben

Merhaba
Salı akşamı 17:30 gibi evden çıkarım 18:00 Bostancı-Adalar vapur iskelesinin önünde olurum....Görüşmek üzere;) ;)

Emre....

@silverstar

Ama ama ama ben 18:30 da evde oluyorum:( bu ay sonuna kadar böyle sonra değişecek ,idare edebilirsin umarım

20:00 da bostancıda olabilirim yok pendik tarafına gelirim dersen 19:00 olur tabi:)

• Beğen
Tepkiler: emre azer
Geri