Scudo Sports

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri Bostancı/Pendik gece sürüşleri

02 Ocak 2010 Gezi Seçim...

• BALLIKAYALAR

• ÇEKMEKÖY PARKURU

• Toplam katılım
    15
Scudo
Sevgili Aytekin,
Neden böyle bir cümle kurdun anlamadım...
Biz seni aramızda görmekten memnun oluruz...
Ramazan'dan sonra bir cuma bekleriz...

Selam silverstar
Şu ana kadar bir kıpırtı yok gördüğün gibi kimseden...
Ramazandan sonra inşallah yine pedallar dönmeye başlayacaktır..

Şu sıralar pedallar sadece caddebostan'da dönüyor sanıyorum....
.
.

Selam;
Teşekkürler naz34 Ben kendimi bildim bileli bisikletle haşır neşirim elimden geldiğince uzun süreler sele üstünde olmak benim önceliklerimden biri...Ancak biraz teknoloji özürlüyüm(forum konusunda:) Haftada üç gün binmeye çalışıyorum....Bu kış içinde malzeme düzmeye başladım daha disiplinli binmeyi planlıyorum.. Genelde göztepe - tuzla yapıyorum...Aslında aynı parkurda sıkyor ama.....napalım tek başıma eskisi kadar enteresan rotalar yapmıyorum çünkü trafiğin yoğunluğu ve İnsanların trafikteki öngörülemez ani haraketleri beni korkutuyor.....Belkide belli bir yaştan sonra böyle oldum?Eskiden trafikte daha az tedirgindim....... Grup olarak binmek isterim kalabalık binmek herzaman avantaj ve keyifli.....Yarın saat 18:00'den sonra sahil yolunda pedallamak isteyen varsa Tuzla da yapabiliriz....
(25-30 tempo yüksek kadans antrenman olur:)

Bol pedallı günler....Emre.

• Beğen
Tepkiler: naz34
bostancı- pendik- bostancı gece sürüşlerimize ramazan dolayısı ile araverdik biraz aslında ama ramazandan sonra herkesin tekrardan büyük bir istekle melemenciye gitmek isteyeceğini tahmin ediyorum..:D ben bu aralar caddebostan ve dalyan arası sürüyorum bazen yener abi katılıyor bazen daha fazla kişi oluyoruz ama ramazandan sonra havalar el verdiğince güzergahımız yine aynı yer...hafta sonları içinde bi şeyler yapabiliriz mesela iftar için sultan ahmet e gidelim deniyordu...olmazsa bu cumartesi günü bisikletlerle sultan ahmet e gidip iftar yapalım...

• Beğen
@naz34

Hoşbuldum ve teşekkür ederim :)

Doğru düşünüyorsunuz , destekliyorum.Ben de bazı forumlarda yöneticiyim.Bahsettiğiniz tarzdaki üyeleri iyi bilirim.Onlar gibi algılanmak istemezdim ama kısmet :D
Konuyu müsait bir zamanımda okurum.Ne yaptınız ne ettiniz , merak da ediyorum açıkçası :)

İyi bir bisiklet kullanıcısı olduğumu düşünüyorum.Bostancı - Fenerbahçe hattı yetmediği için en az 3 defa gel git yapıyorum sahile indiğimde :)
Gece sürüşlerinin zorluğunu biliyorum.Dikkat edicem.
Arka ve ön far , kask , eldiven vesaire hepsini hallettim.

Bundan sonraki ilk sürüşünüzden itibaren sizlerleyim okul başlayana kadar.O zaman da elimden geldiğince gelmeye çalışıcam.

Tekrar teşekkürler.Görüşmek üzere

• Beğen
ilk gece sürüşümüze(grup halinde) daha çook var sanırım :) en erkan heralde 23eylül çarşamba görünüor :) aslında 21i pazarteside uygun bayramın ikinci günü herkesede tatil iide olur sanki :) nese dediim gibi daha çok war yaklaşınca konuşuruz ama başkada konuşcak bişe yok gibi :D

@silverstar

Merhaba ben de Marmara Yelken Kulubü-Tuzla yapıyorum düzenli olarak (haftada 2+) hafif rüzgarlı günlerde 28 ortalama tutturuyorum. Tek başıma gitmekten ve değişiklik yapamamaktan muzdaribim. Bu akşam çıkabilirim ancak eve (erenköy) 1845den önce gelemeyeceğim gibi. Saat 1900da C.bostan Migros ile Bostancı İDO arasında bir yerde buluşma olursa yetişebilirim, başka birisi ile antrenman yapmak çok hoşuma gider. Özel mesaj atamıyorum bana buradan ulaşabilirsiniz. Görüşmek üzere.

Ufuk Deniz

• Beğen
Tepkiler: emre azer ve naz34
bugün için artık buradan konuşamayız, ben evden internete de ulaşamıyorum, nadiren buraya bakarım ama telefonum:
0555 497 75 79

• Beğen
Tepkiler: emre azer
@silverstar

Merhaba ben de akşam 18:45 gibi Pendik'ten çıkıyorum ve Fenerbahçe'ye dokunup dönüyorum ,bunun keyfi bir başka olsa da ekip sürüşü de eğlenceli olabilir.Sürüşü standarta oturtup haftada 3 kez gerçekleştirmek istiyorum ,size katılabilirim .Bugün artık geçtiği için hem yarın akşam hem cuma çıkmayı planlıyorum,gelecek hafta pzt-car-cumaya da cekebiliriz.Silverstar,Naz34,Udd size de uyar mı?

• Beğen
Tepkiler: emre azer ve naz34
valla gene şeytan dürtmesi sonucu bir anlık kararla kadro ve aynakol aldım:D:D toparlama işlemleri icin 1 hafta kadar pedallayamayacağım(kelimeyi doğru yazamadım sanırım)

bu arada Sibel ablam sana tatlı sozüm vardı biliyorum gecen gelemedim yemişsiniz:) işallah bisikleti topladıktan sonra bir tuzla yaparız sana tatlı ısmarlarım

• Beğen
Arkadaşlar,
Gruba yeni katıldım, Bostancı'da oturuyorum, haftaiçi akşam veya haftasonu organizasyonları aktif mi ? Bilgi verirseniz sevinirim.
Tşk.

@ALP KUTERDEM

Sevgili Alp
Velespit'e boşuna "şeytan arabası " dememişler...:D

Hayırlı olsun yeni kadron ve aynakolun.... :)
Yenilenmiş bisi.n ile keyifli sürüşler diliyorum....

Tatlı yedik diye şaka yaptımmmm...:eek:
Ramazan dolayısıyle Tuzla'daki tatlıcımız erken kapandığı için maalesef yemek kısmet olmadı...Ama olsun..arkadaşlarla görüşme vesilesi oldu...İyi de oldu..:)

Bu yüzden , o meşhur tatlıyı, Ramazan sonrası , hatta bayram sonrası, yemek kısmet olacak gibi görünüyor...:p

Görüşene dek esenkal............sevgiler..........
.
.

Merhaba arkadaşlar….
Gece sürüşü konu başlıklı topiğimize hoş geldiniz…

Silverstar…(Emre)
Emin ol, grup olarak bisi.sürmek hem daha güvenli,hem de çok keyifli…:)

İscrotix
Gece sürüşü güvenliğin için her şeyi tamamlamışsın, buna memnun oldum…:)

u.d.d……ufuk deniz
Antreman demeyelim de keyifli gece sürüşleri diyelim..:)

izumiben
Haftada üç gün standartımız zaten..…Hafta sonları da bonus...:)

Uğur Bozpınar
Ramazandan sonra standart sürüşlerimiz aktif hale gelecek…

Bir yanlış anlaşılma olmasın ::rolleyes:
Antreman ve performans sürüşleri günün erken saatlerinde yapılır benim bildiğim..
Üstelik; gün ışığında bile gözden kaçan ( taş-cam- gibi) tehlike arzeden bisürü şey varken , yarı aydınlık-yarı karanlık yollarda çok fazla hız yapmak, kazalara davetiye çıkarmaktan başka bişi değil..

Diğer arkadaşlarım ne der bilmem, ama;
Gece turlarımızı ortalama 20-25 arası bir tempoda yapıyoruz genellikle…
Önceleri daha çok hıza düşkünlük vardı ama yaşanan kazalardan sonra belirli bir yere kadar
grup olarak pedal basmanın keyfine vardık sanırım…
Kum depoları-Pendik arası limit serbest..:p

Ramazan ayındayız ve oruç malum…Bu yüzden sürüşlerimize ara verdik…
Mehmet kardeşimin de söylediği gibi;
Ramazan sonrasında, hatta bayram sonrasında sürüşler yine aynı tempoda sürecek…

Mehmet kardeş, eminim grup üyeleri birbirini, Melemenci’de grubu özledi…..:p

Görüşene kadar sağlıcakla kalın.....................
.
.

Merhaba Sibel Hanım,

Zeki ile ortak düşüncemiz ve isteğimiz :) ,Cumartesi iş olmadığından yarın akşamki Pendik turunun yapılması şeklinde. İlk sırayı yine sizin için boş bırakarak 04.09.09 Cuma akşamı Pendik ( İftar dolayısıyla, 09:00 Bostancı hareket ) listesini başlatıyorum.

1-
2-Zeki
3-Behçet

• Beğen
@naz34

Cevap için teşekkürler Naz34 ,bu akşam gelen yok mu ? Ben 18:45 'te bisikletin tepesindeki yerimi alıp :) Pendik'ten çıkıyorum,Fenerbahçe yapıp döneceğim.

• Beğen
@u.d.d.

Ufuk selam;
işlerim salı günününden itibaren yavaşlıyor....Haftaya Salı gününden itibaren akşamları genelde müsait olacağım...Antrenman yapmak isterim...Eğer müsait olursan salı akşamı senin müsait olduğun saat'te Tuzla yapabiliriz.

Emre AZER
0 543 442 93 42
h_emreazer76@hotmail.com

@izumiben

Kesinlikle haftaya salıldan itibaren bana uyar.09/09/2009(ilginç bi tarih oldu):eek: Çarşamba ve cuması binebiliriz.
Emre

@silverstar

rezervasyonu yaptım Emre
ama arkadaşlar ben bu akaşam ,yarın akşam hatta cts de çıkıcam, bilginize:)

• Beğen
Tepkiler: emre azer
@behcetatinc

Herzamanki gibi çok düşüncelisiniz...Teşekkür ediyorum...:)
Memnuniyetle gelirim...

Ramazan dolayısıyle, epeydir birlikte pedal basamadığımız arkadaşlarımız da gelir umarım...
Ve
günlerdir tur var mı diye soran yeni bisi.dostları da gelirse , tanışırız...

Toplanma Yeri : Bostancı bisiklet Yolu başlangıcı
Hareket saati : 21:00
Güzergah : Bostancı-Pendik

4 Eylül Cuma gece Sürüşü katılım Listesi:

1- Sibel
2- Zeki
3- Behçet
4-
5-

Cuma sürüşünde görüşmek üzere.......................
.
.

Geri