Scudo Sports

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri Bostancı/Pendik gece sürüşleri

02 Ocak 2010 Gezi Seçim...

• BALLIKAYALAR

• ÇEKMEKÖY PARKURU

• Toplam katılım
    15
@naz34

Merhabalar.. okuyorum da dün tatlıları yemişsiniz:) afiyet olsun..dondurmalı irmik güzeldir, birgün birlikte yeriz inşallah.

Bugün Critical mass vardı, katıldınız mı ? nasıl geçti ?

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Karaçam
Scudo
@naz34

İsim listesinde olmama rağmen gelemdin ve gelemeyeceğimide bildiremedim.. kurusa bakmayın, nadir olarak yoğun bir gün Cuma yaşadım o gün.. tekrar pardon:(

mehmet sonunda formu kullanmayı çözmeye başladım :D ama çok fazla emin olmayın siz yine tlfonla haber edin bana faaliyetleri kaçırıyor olabilirim :D :D

@Begüm

katılım oranı ramazan dolayısıyla düşük olsada oldukça keyifliydi.kazasız belasız bi critical mass oldu.CM sonrası sahilde iftar yapıp pelinin doğum gününü kutladık.ha bide ateşle oynayanlar vardı tabi:)

@zeki günaydın

Akşamdan bazı kareler;

http://i106.photobucket.com/albums/m259/b_besucher/30_08_09/200908292119440180.jpg

http://i106.photobucket.com/albums/m259/b_besucher/30_08_09/200908292125580181.jpg

http://i106.photobucket.com/albums/m259/b_besucher/30_08_09/200908292128580183.jpg

http://i106.photobucket.com/albums/m259/b_besucher/30_08_09/200908292137560185.jpg

doğum günü kutlaması ve sürpriz pasta için çoook teşekkür ederim (ki hakikaten bu kadarını hiç beklemiyordum). ateşli poi gösterileri falan :p beni çook mutlu ettiniz, çok duygulandım hakikaten. sarı-kırmızı mumlar gözümden kaçmadı, kim düşündüyse ekstra teşekkür ederim.
ha bir de 18 yaşındayım evet :p

ayrıca CM'de bizi yönlendiren, Bayram, Zeki, Furkan ve Ufuk'a da ayrıca teşekkürler. Az katılıma rağmen en çok eğlendiğim CM oldu.

@behcetatinc

bu arada behçet abinin sevgili kızı yağmur kardeşimize aramıza hoş geldin diyoruz.seneye abisiyle pendiğe gitcek o:)

• Beğen
Tepkiler: behcetatinc
@plin

Harika bir parti olmuş :) Nice yaşlara, doğum günün kutlu olsun .. yeni yaşında tüm güzellikler seninle olsun Pelin..

Arkadaslar merhaba,

Tamamen bisikletsiz bir haftasonu gecirmek zorunda kaldim. Bu nedenle ;

Cuma gunku Tuzla turunu kacirdim, gidenler eminim cok eglenmistir.

Cumartesi gunu "critical mass"e katilamadim (bu ilk olacakti..:( )

Aksaminda da Pelin'in dogum gunune katilamadim, sana nice yillar Pelin.....:)

:)

İsminin anlamı olan bitkinin yapraklarında kalsın sadece acı
Ne bedeninde, ne hayatında , ne de ruhunda olmasın sancı,
Dilerim
her zaman , heryerde en çok sevilen ol, SEN ol baş tacı….
.
.

'' selamlar hafta içi her akşam 20:30 caddebostan sahilden bostancı istikametine kimler var???? ''

Bu istikamet geçerli mi hala ? Mesajları okumaya üşendim :) Nereden nereye pedallıyorsunuz.Nerede toplanıyorsunuz.Kısaca bilgi verirseniz sevinirim.Ben de Bostancıya yakınım , size katılabilirim. 1 haftadır tek başıma pedallıyorum sahilde :D

Bol pedallı ve sağlıklı günler...

@iscrotix

Bir okuma özürlü arkadaşımız daha.....:D :D :D

Yazı yazdığı konunun başlığından da habersiz üstelik.....:p

"Pazartesi-Çarşamba-Cuma ( Bostancı-Pendik) Gece Sürüşü..."

Bu başlık çok açık değil mi...Anlaşılmayan bişi var mı...?

Detaylar için ( üşenme ) önceki sayfaları bi oku... :rolleyes:

Arkadaşım;
aslında hangi konu başlığını açıp giren kim olursa olsun , geriye dönüp okumasından yanayım.. Hem konuyu anlamaları ,hem de grubu tanımaları açısından bunun doğru olduğunu düşünüyorum..

Bu seferlik ( açıklama yapmasını sevmesem de ) ben yazayım hadi...

Grup, haftanın 2 gecesi Bostancı'dan Pendik'e sürüş yapıyor..Cuma geceleri de alternatif bir güzergah oluyor genellikle...(Tuzla-Kanlıca-Adalar v.s.)

Ramazan dolayısıyle geçici olarak kısa mesafelerde takılıyor grup arkadaşlarımız... Ramazan sonrasında eskisi gibi sürüşler devam edecektir...
Umarım sen de katılırsın.....................
.
.

• Beğen
Tepkiler: Kron user
@naz34

Aranıza yeni katıldım sayılır.1-2 ay olmuştur en fazla , bisikletimi alalı da 10 gün ama bu süre içinde bu sitede yer alan kitaplar dolusu yazı , makale okudum bisikletçilikle ilgili.Bu konunun da başlığından ve ilk bir kaç mesajından haberdarım tabi ama zaman içinde güzergahın başlıktan farklı bir yöne kaymış olacağını düşündüm ve malum ramazan :) Böyle alenen azar işiteceğimi bilseydim , okumaya ilk bu konudan başlar 182 sayfa mesajı yutardım :)

Teşekkürler. Turlarınıza katılıcam , müdavimi olucam hatta

@iscrotix

:p :p :p
Bisiklet dünyasına ve grubumuza hoş geldin.....
Bu topik " gece sürüşü" haberleri ve grup üyesi arkadaşlar ile haberleşme platformudur...

Ben;
forumda ilgimi çeken bir konu başlığı görmüşsem, O konuyu ve o konuya yazanları anlamam gerekir, çünkü ancak okuduktan sonra gruba katılmaya ya da konu hakkında fikirlerimi paylaşmaya hazır olabilirim,
diye düşünüyorum....

Lütfen, azar olarak niteleme yazımı...:eek:
Çünkü;
Bir bisiklet alıp , foruma da yeni üye olup, ilgisini çektiği konulara en sonundan dalıp, gereksiz bi sürü soru sorup, topiği msn e çevirenlere kızıyorum....:p

Gelelim şimdi bisi.sürüşlerine...
Bisikletini de yeni almışsın, hayırlı olsun...

Ne kadar süredir bisi.sürücüsüsün bilmiyorum...
-Ama bilmelisin ki, gece sürüşleri gündüz sürüşlerinden daha çok dikkat gerektirir..Bisiklete hakimiyet gerektirir..
-Gece trafiğinde farkedilmek can güvenliğimiz açısından çok önemlidir..Bu yüzden bisi.aydınlatma aparatları eksiksiz olmalıdır..
-Her ne kadar kask ve eldiven için baskı yapmasak da, can güvenliği için çok ama çok gerekli olduğunu da vurguluyoruz....

Yeni bisi.n ile seni de sürüşlerimize bekliyoruz....
.
.

Geri