Scudo Sports

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri Bostancı/Pendik gece sürüşleri

02 Ocak 2010 Gezi Seçim...

• BALLIKAYALAR

• ÇEKMEKÖY PARKURU

• Toplam katılım
    15
Yok Barış kardeşim rekor kırılmadı...Rekorumuz 32 kişilik katılımın olduğu akşamdı... bakalım ne zaman kırabileceğiz yine...:)

Ama
bu akşam epeydir özlenen dostların gelmesi ve grubumuza yeni katılan arkadaşlarımızla birlikte, uzun süredir özlediğimiz çoğunluğa ulaştık..
Epeydir bu çoğunluğa hasret kalmıştık...Özlemişiz.........:p

Oooooooooooooo...kimler yoktu ki....İşte liste............... :winkenlux

10 Ağustos Pazartesi Gece Sürüşüne Katılanlar:

.1- Zeki
.2- İsmail
.3- Kerim
.4- Buğrahan
.5- Gökhan
.6- Akif
.7- Yunus
.8- Semih
.9- Cem
10- Furkan
11- Barış
12- Semih ( büyük)
13- Esmahan
14- Yener
15- Bayram
16- Tolga
17- Ebru
18- Mert
19- Ercan
20- Alp
21- Hüseyin
22- Behçet
23- İoannis ( can)
24-+Sibel

Pazartesi gece sürüşümüze katılan tüm arkadaşlarımızın pedal basan ayaklarına sağlık...
Grubumuza yeni katılan arkadaşlarımız "hoşgeldiniz" bundan sonra da sizleri aramızda görmek isteriz..

Özellikle bayan pedalşörlerimiz, Ebru ve Esmahanın gelişine çok sevindim..:p
Pelin'den, Begüm'den hala ses yok... :eek:

Umarım dönüşte sorun yaşanmamıştır.....çarşambaya kadar esen kalın......Görüşmek üzere..........

Sevgili Alp, yoklama listesini Zeki bana verdi...İşte bu gecenin harika pedalşörleri...:winkenlux
.

.

Scudo
kalabalıkla daha bi güzeldi bugun.. bide grup olarakta baya bi tempolu gidildi pendiğe, dönüştede iyidi baya ben şaşırdım açıkcası :) herkes mi kondisyon yapmış anlamadımkı :) güzeldi güzel çarşamba görüşmek üzere...

bu arada halı saha yapcaktık biz noldu.. bu hafta perşembe yapsak desem geç kaldık heralde..

@inferno8719

halı saha maçı yapılacak yapılacak ta hele bi kadroları kuralım önce...ihtiyar benden haberiniz olsun :D

pazartesi günü kadar katılım oranı yüksek bir sürüş olması dileğiyle

buluşma yer:bostancı iskele/bisiklet yolu başlangıcı
saat:20:20
istikamet:bostancı-pendik

12 ağustos çarşamba gece sürüşü katılım listesi

1-sibel
2-zeki
3-ercan
4-yener
5-mehmet
6-
+
+
+
+

@Barış Külah

barış yorma kendini abicim:) sen daha öncede yetişiyodun bostancıya:) hala yetişceksin.:)

@ufhouck

1-sibel
2-zeki
3-ercan
4-yener
5-mehmet
6-barış
7-ufuk

1-sibel
2-zeki
3-ercan
4-yener
5-mehmet
6-barış
7-ufuk
8-mustafacan
9-semih

Gelmezsem olmaz çünkü pazartesi Sibel ablaya büyük söz vermiştim, o kadar yorgun olmasına rağmen bizi kırmayıp menemenciye geldiği için geç de olsa ona teşekkür ederim. (Ama telefonda az tehdit etmedim kendisini, biz burda 20 kişi gelmezsen bisikleti felan hepten bırakıyoruz diye)

;)

bu akşam gelemiyorum dün gece sabaha kadar hastanedeydim sanırım çok fena üşütmüşüm...katılan herkese iyi sürüşler..

@zeki günaydın

Bu sürüş başlangıcına yetişeceğim, o derece niyeti bozdum. Hazırlığınızı yapın

Geri