Scudo Sports

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri Bostancı/Pendik gece sürüşleri

02 Ocak 2010 Gezi Seçim...

• BALLIKAYALAR

• ÇEKMEKÖY PARKURU

• Toplam katılım
    15
Scudo
arkadaşlar yeni üye oldum mümkünse aranıza katılmak isterim.yalnız bisiklet konusunda aceminin acemisiyim kondisyonumda sıfır maksat stres atmak ve spor yapmak.sürüşlere katılmak isterim

Hoşgeldin Mehmet.
Başlarken hangimizin kondisyonu vardı ki? Ben 1 aydır sürüyorum, ilk günlerdeki ağrılar kalmadı.
Bu başlığı takip etmeye devam. Grup Pendik'ten sıkılmaya başladı. Yeni yerlere pedal çevirmek isteği en üst düzeyde.

Lastik patlamalarını aradan çıkarırsak 4x4 lük bir sürüş oldu. Hava şartları Pendik ' ten sonra kusursuza yakındı. Bence Ramazan ayı gelmeden bu Tuzla olayını tekrarlayalım. Çünkü Kanlıca' ya göre çok daha eğlenceli bence.:D Katılan herkese teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: naz34
Mehmet Zeki Yalçın merhaba..
Grubumuzda hem Mehmet var, hem Zeki..
Biz sana "Yalçın" mı desek acaba...?

Yaşını bilmiyorum , bisi.sürmeye yeni mi başlıyorsun bilmiyorum..:rolleyes:
Kondisyonunun sıfır olduğunu yazmışsın..böyle ise gruba ayak uydurman zor..
Stres atacağım derken daha çok stres içinde bulabilirsin kendini..:p

Grubumuz haftasonları da geziler yapmakla birlikte ...asıl "gece sürüşü " grubudur..Üstelik zaman zaman trafik içinde sürüyoruz..
Bu da hem performans , hem de tecrübe gerektirir....

( gece sürüşü için gerekli aydınlatma aparatları ve can güvenliğin için donanımların tam olmak koşulu ile )
bi gece sürüşümüze katılıp , kendini sına istersen...
.
.

Sibel abla güzel özetlemiş.
Bir ay önce ben de başlarken, benim de kondisyon sıfırdı, bisiklet anlamında. En son 2002 yılında binmiştim. Spor olarak sadece masa tenisi yapıyordum. Kısaca grubun çaylağı benim.

Öncelikle herkes kendinden sorumlu. Grupla giderken bu sorumluluk artıyor haliyle. Bunu en çok Sibel ablada gördüm, sürekli diken üstünde sürüyor, belki geriden gelmesi önde gidenleri daha rahat görmek içindir. Lance Armstrong bu işe ilk başlarken Sibel ablanın izinden gitmiştir, çoğu yerde yazmaz bu :)

Yaş konusu önemli. Gerekli güvenlik önlemlerini almadan en kısa mesafe bile olsa binmemek lazım. Yaptığımız mahalle arasında bisiklete binmeye benzemiyor(belki de bu daha tehlikelidir). Çok yoğun bir trafik söz konusu. İki ve dört ayaklı tacizler de cabası.

Trafiğe çıkınca "gör ve görün" bütün araçlarda göz ardı edilmeyecek bir kuraldır.

Fazla sıkmayayım, forumda bu konularda abilerimizin ablalarımızın çok güzel tavsiyelerini bulabilirsin.

Eee bu güzel cumartesi evde pinekleyerek mi geçecek. Haydi canlanalım.
Sibel abla geçen akşam konuştuğumuz Cevizli karfur ve masa tenisi vs ne oldu?

• Beğen
@naz34

naz34 merhaba,
madem grupta mehmet ve zeki var siz bana yalçın34 deyin:) yaşımda 34 zaten.
bisiklet sürmeye yeni başladım.zaman buldukça sürmeye devam edicem amacım bu işi spora ve yaşam biçimine dönüştürmek.siz beni gruba alın nasıl oluyor bu işler öğreneyim.işim mağazacılık yoğun çalışıyoruz o yüzden hem stres atmak hemde spor olsun mantığındayım.tabiki bunu sizin gibi seviyeli arkadaşlarla yapmak isterim.ve ne kadar profosyenel olsamda hayatta istanbul trafiğinde bisiklet kullanmam.

• Beğen
Barış merhaba,

Estağfurullah...
Daha çok yeni bisi.sürücüsü olmana rağmen iyi sürüyorsun ve gruba iyi uyum sağladın .
Üstelik, ( gönüllü artçı arkadaşlarımız sevgili Batuhan ve Can 'ın yokluğunda ) arkada kalanı yalnız bırakmayan, grubun artçılığını
( arka kaptanlığını) yapan centilmen arkadaşlarımızdan birisin..:)

Ben istesem de ( yaş+güç farkı dolayısiyle :p ) gruptaki arkadaşlarla ( sürekli) aynı tempoda gidemem..
Ama sorumluluk olayında haklısın..Bu benim yapım, değiştiremem..:)
Zaman zaman geride özellikle kalıyorum..
(hele hele gruba yeni katılan ve performansı düşük olan biri varsa ) onun yalnız bırakılmadığını görmek için ...

Dün akşam konuşmuştuk bi yerlere gidelim diye ama bu saate kadar Zeki'den
ses-seda çıkmadı..

Saat şu an: 18:30.....dediğin gibi pineklemeyelim..hadi masa tenisine gidelim..
.
.

@mehmet zeki yalçın

Merhaba Yalçın arkadaşım,:)

Bisi sürüşünü " spora ve yaşam biçimine dönüştürmek " düşüncenden dolayı seni kutluyorum..
Estağfurullah..Bizim grubumuz katılmak isteyen herkese açıktır..
Ama öncelikle "gece sürüşü grubu" olduğumuz için yaş ve tecrübe ve donanım önem kazanıyor..Bu yüzden uyarılarda bulunuyoruz..

" ne kadar profosyenel olsamda hayatta istanbul trafiğinde bisiklet kullanmam"
demişsin ya..bu sözlerin beni gülümsetti..:p
Bunu bisi.sürüşünde ustalaştığında sana hatırlatırım...:D

İlk fırsatta sürüşümüze katılmanı, grubu tanımanı , isterim......Görüşmek üzere
.
.

Hazırlanıyorum.
Tuzla'da olup da yolu bu konuya düşen, gruptan imkanı olan arkadaşları da bekleriz.

Yer: Tuzla Kafkale Spor Tesisleri

Hem bisi sürüşü.....hem masa tenisi.....var mısınız.....? :winkenlux

şu anda saat 18:50

Hem Tuzlaya bisi sürüşü yapmak istiyorsanız, hem de masa tenisinde ben de varım diyorsanız..........
sizleri de

Tuzla Kafkale Spor Tesisleri ' ne bekliyoruz...
1- barış
2- sibel

Görüşmek üzere..........

not: Engeç 19:10 da Pendik çıkışında olurum Barış kardeş....

Herkese selam,

Uzun zamandır aranızda değildim, zaten bu süre zarfında arayan, soran, yazan da olmadı :unsure: Neyse, yaklaşık bir aydır istanbul'da değildim (ama foruma yazılanların hepsini okudum), işlerin yoğunluğundan dolayı Türkiye'nin değişik yörelerindeydim. Bisikletimi ve grubumuzu gerçekten çok özledim.

En kısa zamanda hepberaber tekrar pedallamak dileğiyle.., görüşürüz.

donüşte 6 arkadaş zevkli bir geri donüş yaşadık Ufuğun patlayan lastiğine yama yaptık.Ancak bu yama yanımızda yapıştırıcı olmadığı icin eski usülle beceriksiz bir şekilde cakmakla bolgeyi yapıştırma şeklinde oldu :D Tabiki en fazla 500mt gidebildi :D:D Allahtan maltepeye varmıştık Ufuk fazla yorulmamışsındır umarım:)
Son olarak tuzlada irmikli dondurma diyorum köfte piyaz falan hikaye yanında :D

@ALP KUTERDEM

Mekan önemli değil, muhakkak başka yapan yer de vardır ama dondurmalı irmik kesinlikle denenmesi lazım.

@ALP KUTERDEM

ya dönüşte nerdeyse u yapmamı sağlıycak kadar aklımda kaldı o tatlı zaten bi ara tatlı faslı için gideriz artık :)

Behçet abi bu arada telefon konuşması nedeniyle kopunca idealtepeden e5 yapıp firar ettim güyya birlikte döncektik kusura bakma :(

@Enes Burkay

Valla İsmail ile birlikte Bostancı'da yaklaşık 20 - 25 dak. gelirsiniz diye bekledik ama kimse gelmeyince biz de devam ettik. Bir dahaki tura inşallah.

Geri