7 Ağustos Cuma Gece Sürüşüne Katılanlar ::winkenlux
.1- Altay Altaş
.2- Mert dokur
.3- Barış
.4- İsmail
.5- Alp
.6- Mustafacan
.7- Buğrahan
.8- Yener
.9- Ercan
10- Ufuk
11- Enes
12- Behçet Atınç
13- Zeki
14- Serkan
15- Reha
16- Selim
17- Sibel
Cuma Gecesi sürüşümüze katılan tüm arkadaşlara teşekkürler... :60:
Hem havanın güzelliği, hem arkadaşların samimiyeti, neşesi ,gece sürüşümüzün çok keyifli geçmesine neden oldu..:cheer:
Bu gece grubumuza ve sürüşümüze ilk defa gelen arkadaşlarımıza Hoşgeldiniz diyorum..Biz sizlerle olmaktan keyif aldık...
Bundan sonraki sürüşlerimizde de sizleri aramızda görmek isteriz...
Serkan arkadaşımız bisi.den dolayı biraz tempomuza ayak uydurmakta zorlandı ama kısa süre sonra o da grubumuzun hızlılarından olmaya aday...
Grubu Pendik te beklerken bi ara rüzgar öyle şiddetlendi ki.. Amman dedim nasıl gideceğiz...Bizimkiler yoldalar şimdi vazgeçmeseler bari...
Ama grubumuzun pedalşörlerini saatte 30 km hızla esen rüzgar yolundan çevirebilir mi hiç...zaten baktı ki geri dönen yok, esmeyi bıraktı....
Hele dönüşte hava tam bisi.sürmelikti.. Pendik'e geldik hiç yorgunluk yok... bisi.ten inesim de yok...

Dedim Barış'a kadıköye kadar basalım mı...?
hadi dese inanın giderdim...
Tuzla'da Pendik'deki gibi belirli bir yerimiz olmadığından çarşısına vardığımızda nereye gitsek konuşmaları yaparken, halktan bazı vatandaşlar bize önerilerde bulundular sağolsunlar..
Behçet arkadaşımız bizlerden daha aşina olduğu için semte o yönlendirdi bizi ve "Konak köfte" de karar kıldık.. Biraz pazarlık yaptık, fiyatlar makul olduğu oy birliği ile kabul gördükten sonra, hemen masalar birleştirildi, siparişler verildi... Çok da beklenilmedi..
Ben şahsen hem ilgiden, hem servisten, hem de lezzetten memnun kaldım..
Ercan arkadaşımız da benimle aynı fikirde ki, "- Cumaları yine Tuzla yapsak iyi olur" dedi... Neden olmasın... bi cuma yoğurtçuya , bi cuma köfteciye
Ama benim aklımda hala, "Ufuk çok metetmişti." Büyükadada bi midye-tava yiyemedim...

Bi cuma da Adaya lütfen...
Umarım herkes sorunsuz ve sağsalim evine varmıştır...
Yine , yeniden keyifli sürüşlerde hepbirlikte pedallamak ümidiyle sağlıcakla kalın dostlar...........
.
.