Scudo Sports

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri Bostancı/Pendik gece sürüşleri

02 Ocak 2010 Gezi Seçim...

• BALLIKAYALAR

• ÇEKMEKÖY PARKURU

• Toplam katılım
    15
arkadaşlar buakşam ben katılamayacagım gecesürüşüne üzgünüm şimdiden katılan arkadaşlarıma iyi seyirler dilerim farınız da olunuzda hep açık olsun.

• Beğen
Tepkiler: naz34
Scudo
bende bugun gelemicem buyuk ıhtımalle.. cuma gunude gelemicem.. her 2gundede sizlere iyi sürüşler..

• Beğen
Herkese merhaba,
Sibel Abla , bacağım hala iyileşmedi. Doktor 6 hafta süre vermişti henüz 3 hafta geçti. Eylül' ün ilk haftası iyileşmiş olacağını düşünüyorum. Umarım uzamaz. 2 haftadır yıllık izindeyim, haftaya iş başı malesef.. İlk fırsatta aranızdayım :)

Sevgiler selamlar ...

• Beğen
05/08/2009 Çarşamba Bostancı-Pendik Gece Sürüşü Katılım Listesi

.1- Buğrahan
.2- Can
.3- Barış
.4- Hasan Şenbudak
.5- Fatih Özçil
.6- Zeki
.7- Gökhan Güldemir
.8- Ercan
.9- Mehmet Karaçam
10- Sibel
11- Selim

- Çarşamba gece sürüşümüze katılan tüm arkadaşlarımıza teşekkürler..:)

-Grubumuza ve gece sürüşümüze yeni katılan Gökhan arkadaşımız Hoşgeldin .. gezilerimize daimi katılanlardan olursun umarım...

- Fatih kardeşimizi de özlemiştik...Kolu tamamen iyileşmiş şükür..Allah bundan sonra kaza bela vermesin inşallah..

- Selim kardeşimiz buluşma yerine geldi ama Pendik'e kadar devam etmedi..Cuma gece sürüşüne bekliyoruz......

- İsmail cuma gece sürüşünde görüşmek üzere diyelim mi..?:)

- Furkan hayırdır....! Arayı fazla uzatma emi...:)

- Behçet arkadaşımız geçen günkü sürüşte yoktun..
Cuma gece sürüşümüzde seni aramızda görmekten mutlu oluruz..

-Sevgili Begüm, daha iyileşmemiş olmana üzüldüm.. Seni özledik..
İşbaşı yaptığında bi akşam buluşma yerine gel de bi yüzünü görelim...:p

- Sevgili Esmahan ve sevgili Pelin, cuma sürüşüne bekleniyorsunuz...:)

Cuma akşamına kadar kendinize iyi bakın, sağlıcakla kalın arkadaşlar..
Görüşmek üzere.....Sevgilerimle.................
.
.
.

hayır olur inşallah :) cuma günü beşiktaş ın maçı var ya maça gidicem yada izlicem maç gece 9 da oldugu ıcın de gelemicem.. anca artık pazartesiye nasip diyelim inşallah :)

keyifli bir sürüş oldu...yeni lastikleride denemiş oldum...asfalt zeminde ciddi şekilde fark oluyor...hafta sonu çanakkale'ye gidiyorum...size keyifli ve kazasız sürüşler pazartesi akşamı nöbetim olmazsa görüşmek üzere

• Beğen
Tepkiler: Yener ER
@Yener ER

keşke bisikletle gitsem..ama iki gün kalıp dönüyorum..seneye yıllık iznimde inşallah bisikletle gitmeyi düşünüyorum.yada burdan bodrum a feribotla bodrumdan bisikletle devam edip datçaya gitmeyi düşünüyorum bakalım ölmez sağ kalırsak:D

• Beğen
@Mehmet Karaçam
Seneye baharda uzun bir yol organize ederiz Tekirdag - Canakkale - Bodrum guzergahinda. Artik nereye kadar gidebilirsek.......

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Karaçam
@merthan216
Supermis hocam,

Isleri ayarlasam da bende sizel gelebilsem... Nereden baslayip nereye gitmeyi hedefliyorsunuz?

slmm herkese,
Burdan otobüsle Tekirdağ a gidiyoruz. Ordan da sahilden hoşköy, şarköy vs gelibolu vapurla karşıya geçip çanakkale ordan da orman kampına gitmeyi düşünüyoruz. Eğer sağlam çıkarsak :) ordanda foça daki festivale de pedallamayı düşünüyoruz. Tabii birinci kısmı rahat bir şekilde halledebilirsek .

• Beğen
@merthan216
Pedallamaya Tekirdag'dan basliyorsunuz yani..

Tekirdag'in hemen cikisinda Malkara yolunda ciddi bir yokus var ama bu sizi korkutmasin, yokusu tirmaninca yol epey bir duz sayilir.

Size kazasiz belasiz hayirli surusler......

(Yolda resim cekin:))

Kısmet olursa yarın akşam gerçekleştirilecek olan Tuzla gezimiz için kimse liste başlatmamış, esas organizasyonu yapan arkadaşlarıma saygısızlık yapmamak adına ilk beş sırayı boş bırakarak listeyi başlatayım dedim.

1-
2-
3-
4-
5-
6- Behçet

behçet abi teşekkürler.çok incesin.

07/08/09 bostancı-tuzla köfte sürüşü katılım listesi

1-sibel
2-behçet
3-zeki
4-
5-
6-
7-
8-
9-
10-

tuzla yolcusu kalmasıııııııııııııınnnnnn

Sevgili Zeki, Behçet arkadaşlarım çok teşekkürler, çok ince ve düşüncelisiniz..sevgiler.......:60:

7 Ağustos Cuma Gece Sürüşü Katılım Listesi

Buluşma yeri : Bostancı Bisi.Yolu başlangıcı
Hareket saati : 20:20
Güzergah : Bostancı - Pendik - Tuzla

( İsteyen köfte + ekmek yesin..:lick3: . isteyen sandviçini getirsin..:lick3: )

.1-sibel
.2-behçet
.3-zeki
.4-
.5-
.6-
.7-
.8-
.9-
10-

Arkadaşlar ben yarın Neomarinden ( iş çıkış katılabilecek ) Eyüp arkadaşla buluşacağım.. Pendik sahili bisi.yolu sonunda sizleri bekliyor olacağız..:)

Özgür ( Pendik) ve Barış ( Kaynarca) arkadaşlar buluşma yerine mi gideceksiniz..? Yoksa benimle sahil yolunda mı buluşacaksınız ?
Ya buraya yazın ya da bana tel.den ulaşın.....Lütfen..

Yarın gece hava da missssssssssss.......Tuzla 'da Köfteler nefissssssssssss...

İsterseniz benim gibi evden sandviçlerinizi getirirsinizzzzzzzzzzzzzzzz:p :p :p

Tuzla yolcusu kalmasıııııııııııııınnnnnn.....demiş Zeki ...
kalmasın valla....:p
.
.
.

• Beğen
Tepkiler: behcetatinc
Geri