Scudo Sports

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri Bostancı/Pendik gece sürüşleri

02 Ocak 2010 Gezi Seçim...

• BALLIKAYALAR

• ÇEKMEKÖY PARKURU

• Toplam katılım
    15
Scudo
katılım oranı yüksek bir sürüş olması ve uzun zamandır aramızda görmediğimiz arkadaşlarımızı görmek dileğiyle 05/08/2009 bostancı-pendik gece sürüşü katılım listesi ni başlatayım. biraz erken oldu farkındayım:)

1-sibel
2-fatih
3-hasan şenulubaş
4-zeki
5-
6-
7-
8-
9-
10-
+
+
+

Teşekkürler Zeki.. Listeyi erken başlatmak herzaman daha iyidir..:)
Ayrıca;
" katılım oranı yüksek bir sürüş olması ve uzun zamandır aramızda görmediğimiz arkadaşlarımızı görmek dileğiyle "
temennilerine ben de katılıyorum.. Neredesiniz dostlar:bilmiom: Sizleri özledik.....:)

05/08/2009 Çarşamba Bostancı-Pendik Gece Sürüşü Katılım Listesi

.1- sibel
.2- fatih
.3- hasan şenulubaş
.4- zeki
.5- mehmet karaçam (yettim gayri :p )
.6- sıra kimde....................?
.7- :p
.8- :p
.9- :p
10- :p

-Fatih kardeşimiz çok şükür iyileşmişşşş... bekliyoruz...
-Hasan arkadaşımız sizi tekrar aramızda görmekten bizde memnun oluruz..
-Sevgili Begüm sen kesin olarak ne zaman geliyorsun bi ses ver....:)
- Ve sevgili Pelin seni de bekliyoruz.....:)

Hadi dostlar,
gecelerin pedalşörleri, gelin de bisi.yolları hareketlensin, şenlensin...:p

Görüşmek üzere............sevgilerimle.........

Not: Biliyorsunuz İBB Trafik ekipler amirliği ve Bisikletliler derneği ortak çalışması neticesinde, bisi yolundaki, (biz bisikletlilerin korkulu rüyası olan ) beton blok kaldırılmıştı....
Şimdi de bisi yollarındaki işaret levhaları yenileniyor..( gerçi bizim grubumuzun beğendiği şekiller değil ama ) yine de bisi.yolları için çalışmaların devam ettiğine işaret olduğu için sevindirici bir gelişme...:p
Sırada, çöp bidonları ve bank sorunu var..Umarım kısa süre sonra onların da bisi.yolundan kaldırıldı haberini veririz..
.
.
.

Selamlar!
Aranıza bu akşam ilk defa katılabileceğimi sanıyorum. Çok küçük bir ihtimalle katılamama olasılığım var.

Sanırım Bostancı- Pendik bisiklet yolunun başlangıcında buluşuyorsunuz ve 20:30 da harekete geçiyorsunuz.

20:20 gibi orada olmaya çalışacağım.
Seyrin ortalama hızı hakkında da bilgi alabilir miyim lütfen?

Bir de grup mola ya da duraklama yapıyor mu?

Görüşmek ümidiyle.

Gökhan.

@Gökhan GÜLDEMİR

hoş geldin gökhan.saat 20.:20 de hareket ediyoruz.evet bostancı bisiklet yolu başlangıcı.hızımız katılımcı potansiyeline göre değşiyor:)ama biz 20 km diyebiliriz.arkada kalırım korkun olmasın.ben hep arkadayım:):) bekleriz bu akşam.

@Gökhan GÜLDEMİR

hoş geldiniz iyi forumlar...hareket saatimiz tam olarak 20:20 ortalama
hızımız 20-25km/h civarıdır tabi arkada kalan olursa bekliyoruz...normalde pendik e kadar mola verilmiyor ancak çok yorulursanız veya lastik patlarsa bu durumlarda durup bekliyoruz tabiki..diğer bir konu ise kum fabrikalarının ordan sonra grup free gidebiliyor yani hızlanmak isteyen ve kendini zorlamak isteyenler daha hızlı gidebiliyorlar ama tabiki herkes hızlanacak diye bir kural yok yani kısacası sizinle aynı tempoda gidecek arkadaşlarımız var..önden gidenler ise gelecek olan diğer arkadaşları pendik ışıklarının önünde bekliyorlar...

Hoşgeldin Gökhan.
Başlangıç gibi bir yer. Bostancı'ya varınca görürsün grubu. Bir kere kalkış vaktine yetişebildim, o kadar zor bir yerde değildi.

Ortalama hız 20km, süre 45-50dk, hava-yol durumuna göre değişiyor.

Arada belli bir mola yeri yok(zaten grupla giderken yorgunluk hissetmiyorsun, yol pedalların altında akıyor), ama bir sorunun olduğunda en az bir kişi sana eşlik eder. Gruba ilk katıldığımda grubun sonunda kalan kişinin yalnız bırakılmaması gerektiğine yönelik birşeyler duymuştur. Sürüş hali, sonda bir olay olsa yardım edecek birinin yanında olması iyidir.

Arkadaslar merhaba,

Bu aksam ben maalesef gelemiyorum.... Cuma Tuzla var sanirim ona buyuk ihtimalle gelicem.....

Size iyi surusler......

pazartesi akşamı gelicem dedim gelemedim acil işim çıktı ve erken bitiremedim ama bu akşam yanı çarşamba gece sürüşüne katılıcam görüşmek üzere herkese

05/08/2009 Çarşamba Bostancı-Pendik Gece Sürüşü Katılım Listesi

.1- sibel
.2- fatih
.3- hasan şenulubaş
.4- zeki
.5- mehmet karaçam (yettim gayri )
.6- gökhan ( bekleniyor)
.7- can
.8- sıra kimde....................?:p
.9- :p
10- :p

- Sevgili Selim , iyi hissetmiyorsan kendini zorlama derim..Cuma sürüşüne kadar iyice toparlamış olursun..bekleriz..
- Sevgili Yener cuma akşamı , sevgili Esmahan'ı da bekliyorum..Lütfen ama..
- Gökhan 31 temmuzda geleceğini yazmıştın..hadi bakalım bekliyoruz..:)
Grubumuzda benden başka arkada kalan pek olmadığı için :D yanımda sevgili kardeşlerimden biri mutlaka olur..
Kim olursa olsun arkada kalan varsa grup üyelerimizden bir mutlaka ona eşlik edecektir...
Özellikle Barış kardeşim sürüşte ise, içiniz daha rahat olsun....O kesinlikle gönüllü olarak artçılık görevi yapıyor..
- Pendik'e kadar durmak yok..
Ama bazan Sibel abla çok susamış oluyor, o zaman sevgili Mehmet de sağolsun bekliyor..:p

Hadi bakalım gecelerin rüzgarla yarışan pedalşörleri bekleniyorsunuz....
.
.
.

Geri