naz34
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.112
- Bisiklet
- Carraro
Selam arkadaşlar,
Yıllardan sonra ilk defa gecenin ( mi desem, yoksa sabahın mı ) üçünde eve geldim..
Offfffff..Bu akşam ne keyifti öyle ya....
Bisi.le saat 20:35 gibi vardım caddebostan'a..
Sevgili Pelin, Mehmet Karaçam, Ercan ve Can gelmişlerdi buluşma yerine..
Salkım söğüt ağacının altına kurulmuşlardı..
Sürprizzzzzzzzzzz...sevgili Kudret de gelmişti.. Kartepe yolculuğu öncesi gelebileceğine ihtimal vermediğim için, onu orada görmek beni mutlu etti...
Biraz sonra Selim kardeşim de geldi.. ( gitarı getirdiğin için sağol kardeşim )
Bu arada Ümran , Bayram ve 2 arkadaşları da bize katıldılar..
(ilk tanışmada isimlerin tamamını tutamıyorum aklımda..pardon
)
Sizleri tanıdığıma çok memnun oldum arkadaşlar..Yine birlikte olmak ümidiyle diyorum..
daha sonra Zeki ve bayan arkadaşı da katıldılar..
Migrostan alış-verişimizi de yaptık, açtık nevaleleri ortaya ve başladı sohbet..
Ercan arkadaşımız yine anlatılarıyla kırdı geçirdi bizi..
Kudret arkadaşımız da bize harika bir müzik gösterisi sundu..
Bizde tempo tutarak eşlik ettik..Gitarın tellerine dokundukça o güzel melodileri çıkaran ellerine, güzel şarkılarına ,sesine sağlık..Teşekkür ederiz...
Bu arada gitarın tınılarını duyan bi çingen kızı da darbukası ile bize katılıp, kudret'e eşlik etmeye başlamaz mı...! Şenlik diye buna derim ben..
Bana evime kadar bisi.riyle eşlik eden ve caddebostana tekrar geri dönen Ercan ve Furkan kardeşlerime ne kadar teşekkür etsem az..
Nefis bir geceyi, sayelerinde keyifli bir gece sürüşü ile noktalamış oldum..
Gelemeyen arkadaşlar özgün müzikli, bi o kadar da keyifli, bol kahkahalı harika bir akşamı kaçırdılar... tekrarı olacaktır diye düşünüyorum...
Bu arada saat 06:00 olmuş..yatma zamanı...
Kendini iyi hisseden varsa, saat 12:00 gibi bana alo desin..
Bi Eyüp yapalım ne dersiniz......? :winkenlux
Görüşmek üzere.......sevgiler..............
Yıllardan sonra ilk defa gecenin ( mi desem, yoksa sabahın mı ) üçünde eve geldim..
Offfffff..Bu akşam ne keyifti öyle ya....
Bisi.le saat 20:35 gibi vardım caddebostan'a..
Sevgili Pelin, Mehmet Karaçam, Ercan ve Can gelmişlerdi buluşma yerine..
Salkım söğüt ağacının altına kurulmuşlardı..
Sürprizzzzzzzzzzz...sevgili Kudret de gelmişti.. Kartepe yolculuğu öncesi gelebileceğine ihtimal vermediğim için, onu orada görmek beni mutlu etti...
Biraz sonra Selim kardeşim de geldi.. ( gitarı getirdiğin için sağol kardeşim )
Bu arada Ümran , Bayram ve 2 arkadaşları da bize katıldılar..
(ilk tanışmada isimlerin tamamını tutamıyorum aklımda..pardon
Sizleri tanıdığıma çok memnun oldum arkadaşlar..Yine birlikte olmak ümidiyle diyorum..
daha sonra Zeki ve bayan arkadaşı da katıldılar..
Migrostan alış-verişimizi de yaptık, açtık nevaleleri ortaya ve başladı sohbet..
Ercan arkadaşımız yine anlatılarıyla kırdı geçirdi bizi..
Kudret arkadaşımız da bize harika bir müzik gösterisi sundu..
Bizde tempo tutarak eşlik ettik..Gitarın tellerine dokundukça o güzel melodileri çıkaran ellerine, güzel şarkılarına ,sesine sağlık..Teşekkür ederiz...
Bu arada gitarın tınılarını duyan bi çingen kızı da darbukası ile bize katılıp, kudret'e eşlik etmeye başlamaz mı...! Şenlik diye buna derim ben..
Bana evime kadar bisi.riyle eşlik eden ve caddebostana tekrar geri dönen Ercan ve Furkan kardeşlerime ne kadar teşekkür etsem az..
Nefis bir geceyi, sayelerinde keyifli bir gece sürüşü ile noktalamış oldum..
Gelemeyen arkadaşlar özgün müzikli, bi o kadar da keyifli, bol kahkahalı harika bir akşamı kaçırdılar... tekrarı olacaktır diye düşünüyorum...
Bu arada saat 06:00 olmuş..yatma zamanı...
Kendini iyi hisseden varsa, saat 12:00 gibi bana alo desin..
Bi Eyüp yapalım ne dersiniz......? :winkenlux
Görüşmek üzere.......sevgiler..............