Scudo Sports

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri Bostancı/Pendik gece sürüşleri

02 Ocak 2010 Gezi Seçim...

• BALLIKAYALAR

• ÇEKMEKÖY PARKURU

• Toplam katılım
    15
kenan kardeşim çok geçmiş olsun diğer arkadaşlarındfa dediği gibi cana geleceğine mala gelsin sıkma canını toparlarsın elbet

• Beğen
Tepkiler: Kenan ARPAÇ
Scudo
@Kenan ARPAÇ

aga naptın sen bea.çok geçmiş olsun kardeşim.erken haberimiz olsaydı kanlıcaya giderken uğrardık.nazar değdi kardeşim senin kadroya.neyse Allah beterinden saklasın.

• Beğen
vee kanlıcaya tekrar gidilir.:) bu geceki kanlıca sürüşümüze katılan;

1-behcet
2-ismail
3-ufuk
4-buğra
5-selim
6-ercan
7-zeki
8-furkan
9-mustafa

(adını unuttuğum varsa lütfen bağışlasın)

herkese teşekkürler.keyifli,kazasız,belasız bi sürüş oldu.yoğurtlarımızı yedik,sohbetimizi ettik geldik.her ne kadar dönüşte yağmurun azizliğine uğrasakta,yağmurda bisiklet sürmenin keyfinide tatmış olduk.haftaya cuma farklı bir güzergahta pedal basacağız. yarın akşam caddebostan sahilde görüşmek üzereeeeee....

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Karaçam
Kenan çok geçmiş olsun bişeyin yoktur inş kadro kırıldıgına göre sağlam bi kaza olmalı.. iyisindir inş herkesin dediği gibi zamanla halledilir bisiklet..

• Beğen
Kenan kardeşimizin
abartılı şekilde " kaza yaptım, kadro kırıldı" yazısından dolayı bende üzülmüştüm ..:(
Kaza ciddi bir olaydır..hafife alınacak bi tarafı yoktur..:(

Merak etmeyin , kadroda da ne kırık, ne çatlak yok anladığım kadarıyla ki;
( buna sevinmeliyiz :) ) sabaha Kartepe yolcusu Kenan kardeşimiz..

Hayırlı yolculuklar diliyorum Kudret arkadaşımıza ve bütün darub grubuna ...
sizler de hayır dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar..
Umarım kazasız, sorunsuz bir sürüş gerçekleştirirler.

Zeki
Kanlıca sürüşünün sorunsuz ve keyifli geçmesine sevindim..:)

Bu akşam görüşmek ümidiyle sağlıcakla kalın arkadaşlar...
.
.
.

kenanım geçmiş olsun kardeşim düz duvarlara tırmanmaya kalkarsan kırarsın tabi kadroyu...kanlıcaya giden arkadaşlarla cadde de buluşup biraz sohbet ettik kazasız gidip gelmelerine sevindim...aramıza yeni katılan ve katılacak olan arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorum...yarın akşam daha doğrusu bu akşam oldu artık :)...caddebostan migros arkasındaki basket potalarının önünde buluşup derin sohbetlerimize devam ediyoruz:D...bende bugün bisikleti biraz daha toparladım ehh iyi oldu sayılır...ne yapsak bu guruba bi kurşun falan mı döktürsek,hastalık,kaza yakamızı bırakmıyor anlamadım bu işi...akşam görüşürüz....

@zeki günaydın

Dün akşamki güzel sohbetten dolayı katılan herkesin ayağına sağlık. Sizden ayrıldıktan sonra çok sağlam bir yağmura yakalandık, daha fazla ilerleyebilme imkanımız olmadığından İsmail ile birlike bisikletlerimizi Ümraniye'de bir arkadaşımın evine bırakarak araç ile eve döndük :). Şimdi bisikletleri almaya gideceğim. Çok uzun kalma imkanım olmsada bu akşam yanınıza uğrayacağım.

:rolleyes: :) :) :) @ismail doğa gümüş

İsmail bisikletin bakımlı ise lastik patlama durumu dışında başka bir arıza olma durumu özellikle asfaltta biniyorsan oldukça düşük lastiğin patlarsada bir yama seti iç lastik ve küçük bir pompa taşırsan sorunu kendin çözebilirsin...

Bol pedallı günler

Mehmet ve Kenan arkadaşlarımıza geçmiş olsun. En kısa zamanda aramızda görmek isteriz.
Yeni arkadaşlar da hoşgelmişler.

Kazasız arızasız sürüşler...
Devriniz daim olsun...

• Beğen
günaydın sibel abla bugün karşıya gidiyormusun yoksaa iptalmi ettin programın nedir haber verirsen sevinirim ben kadıköyde seni bekliyorum ???

@zeki günaydın

Çok fazla trafikle mücadele, yol boyunca bizimle uğraşan gerizekalılarla mücadele ve dönüşte yağmurla mücadele etmemize rağmen gerçekten güzel bi sürüştü. Katılan herkese teşekkürler. Önümüzdeki hafta cuma tuzla düşünüyoruz. Pendik gezimizde kesinliştiririz artık. Herkese sevgiler.

@Kenan ARPAÇ

Çok geçmiş olsun. Moral bozucu tabiki ama neyseki sana bişey olmamış. Üzme canını hallolur elbet.. Kendine dikkat et :)

• Beğen
@naz34

Yalan mı atıyorum ben yaw kadro yamuldu resmini mi vereceğim sana pofff yaw valla bişey demiyorum sana byby:boese157:

Sibel abla bu yazdıklarına teşekkür ederim ama morelim bozukken yazdıkların bana yardımcı olmuyor,senden ricam yazdıklarımı daha dikkatli okuyarak cevaplar yazmandır. NOT: Yeni uyandığım için öle oldu kırılmanı istemem gençliğime ver

Haber vermek için biraz geç oldu ama başka bir yere gitmem gerektiğinden aranızda olamayacağım

Sevgili Kenan
Valla Kartepe turundan tırstın diye düşündüm..;)
( gerçi senin kadar bisi.sürüş performansı iyi olan birinden beklemem ama :) )

Yaw kardeş,
Önce kadrom kırıldı diyorsun ve sonrasında da kadro ile Kartepeye gideceğim diyorsun.. Bu olacak şey mi...?

Son yazdığın yazı da da kadro yamuldu diyorsun..Ayy..sen beni yazdıklarınla öldüreceksin.. :D Bisi.ni görmem şart oldu valla..:eek:

Biraz şaka, biraz gerçek , sen yazdın, ben de yazdım..:p daha önce de dediğim gibi, önemli olan can sağlığı, sana bişi olmaması sevindirici...
satın alınması, onarılması mümkün olan şeyler için üzülmeye değmez...

Ne sana, ne de başka bir bisi.sever dostumuza asla kötü bişi olmasını istemem.. Beni tanıyorsun, nasıl üzüldüğümü de biliyorsun...

herzaman güzel haberlerini almak isterim..sağlıcakla kal....
.
.
.

Geri