Scudo Sports

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri Bostancı/Pendik gece sürüşleri

02 Ocak 2010 Gezi Seçim...

• BALLIKAYALAR

• ÇEKMEKÖY PARKURU

• Toplam katılım
    15
Sevgili Kenan geçmiş olsun...
Yediğine , içtiğine dikkat et lütfen...

Scudo
Detaylı olarak posta adreslerinize yazdım..
kısaca buraya da yazıyorum..

:cheer:

Ada hasreti bitiyor..:p Düşün yollara...

Gece sürüşümüzün pedalşörleri ,
adanın gizemli karanlğında, bisilerimizi ateş böcekleri gibi sessiz uçuracağız......

Buluşma Yeri : Bostancı Adalar İskelesi Önü
Buluşma saati : 20:20
Hareket saati : 20:30
B.adaya varış : 21:40

B.adadan dönüş : 23:30
Bostancıya varış : 23:55

ÖNEMLİ:

1- Işıklandırma aparatlarınız eksiksiz olmalı..
2- Kask ve eldiven ... karar sizin..:rolleyes:
3- Yedek iç lastik ve pompa bulundurmanız yararınıza ..
4- Yağmur olasılığı yüksek...bi yağmurluk atın çantaya..bi de yedek çorap..:eek:
5- İsteyen yanına kumanyasını alabilir...İsteyen adadan bişiler atıştırabilir..

Akşama görüşmek üzere...sevgilerimle.... SİBEL

yağmur olasılığını bilmiyorumda şuan bostancıda sel götürüyor. akşam benim için zora girdi.

Mehmet selam,

Aksam 8 gibi Bostanci'ya geliyorsun degil mi. Cadde bisiklete gidelim...

bu akşam adaya gelmek çok istiyorum.fakat biraz önce karaburundan döndük rehayla.bostancı ve kadıköye yağan yağmur komple üstümüzden geçti.birde 4 buçuk saat pedal çevirince ada işi olmaz gibi geliyor. ama belli olmaz.eğer toparlanabilirsem katılacağım.

Adaya gitmeyi en cok isteyen arkadasimiz Selim'in;

"Eveeeet geliyorummmmm" diyen nidasini duymadim...

Yoksa gelmiyor mu???

Kenanım Geçmiş olsun...İyi istirahatler.Uzun bir yoldan geldim kendimi iyi hissedersem ve hava kuru olursa akşam gelebilirim...

Kenan çok geçmiş olsun..
karaburuncular hoşgeldınız nasıldı turunuz orda aradagınız ortamı bulamadınız heralde :) erken dönmüşsünüz ..

ben gelemedim bugun adalara kusura bakmayın, sizin gününüz nasıl geçti adacılar ...

15 Temmuz çarşamba " BüyükADA " Gece Sürüşüne Katılanlar:

.1- Sibel
.2- Ufuk
.3- Yener
.4- Selim
.5- Reha
.6- M.Karaçam
.7- Can
.8- Ercan
.9- Doğan
10- Aydın
11- Reyhan
12- Tolga :60:
13- Oktay :60:
14- Mahir :60:

Grubumuza ve Gece Sürüşümüze yeni katılan arkadaşlarımıza Hoşgeldiniz diyorum..

Bu geceki bol çam kokulu,mehtap ve yıldız dolu bir gökyüzü altında çokkkk keyifli bir Ada sürüşü gerçekleştirdik...Katılan grup arkadaşlarıma çok teşekkürler...
Yağmur gün içinde yağdığı için geceye bişi kalmamış demekki.. :D
Hava da, sürüş parkuru da çok güzeldi...

Boşuna ateş böcekleri demiyorum..Bazı yerler çok karanlıktı, özellikle o bölgede bisi.lerin arkadan görünüşü gerçekten ateş böcekleri gibiydi..
Çok harika bir görüntüydü...
Bazılarımız bir büyük tur, bazılarımız bide küçük tur yaptı..:p

Sevgili Reha, senin ve Zeki'nin bugün gezide olduğunuzu unuttum..
O yorgunlukla nasıl katıldın ada turuna..vallahi bravo ...:eek:

Vapurun arka zula bölümünde kamuflaj olanlar, bi daha bana haber verin partiye bn de katılayım olur mu.:60:.." anladınız sizzzz:eek: )
Gece Ada turunun tadı damağında kalanlar yine isteyecek eminim..:D

Cumaya görüşmek üzere..........sevgilerimle..

@inferno8719

Gidiş 6,Dönüş 5 saat sürdü.Gidişte çok tırmandığımızı biliyorduk,Dönüş düşündüğüzden daha kolay geçince çok tırmandığımızdan bir kez daha emin olduk.Karaburuna vardığımızda denizin hırçın dalgalarla dolu olduğunu görünce denize giremeyeceğimizi anladık.(Çantalarımızdaki yükün yarısı boşa çıktı !)Bunun üzerine bir pansiyona yerleştik.Hiçbir yerde k.kartı geçmemesi biraz sıkıntı olsada dönüş yolunun keyifli geçmesi hepsine deydi...(Gidiştede dönüştede yoldan geçen araç sayısı oldukça azdı)Yüksek ağaçların kararttığı yollar içinde pedal basmak çok zevkliydi.İki güne böldüğümüz gezimizde toplam 170 km yol yaptık.Sonuç olarak karaburunda vakit geçirmeyi önermem,fakat ulaşıncaya kadarki güzel yollarını şiddetle öneririm...Kalın sağlıcakla...Fotoları upload edebilirsem link'ini veririm bugün bi ara...

• Beğen
Tepkiler: Lisaju
Geri