Scudo Sports

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri Bostancı/Pendik gece sürüşleri

02 Ocak 2010 Gezi Seçim...

• BALLIKAYALAR

• ÇEKMEKÖY PARKURU

• Toplam katılım
    15
Scudo
Arkadaşlar bende bazı sebeplerden ötürü gelebimiyeceğim ama hepinize iyi bir sürüş dilerim umarım sorunsuz olur .....

Bisiklet foruma şimdi ( 23:41) girebildim..saat 23:00 ten beri error veriyor..
Sizlerde de oluyor mu merak ettim..:(

13 Temmuz Pazartesi Gece Sürüşüne katılanlar:

.1- Ufuk
.2- Furkan
.3- Sinan
.4- Semih
.5- Gökhan
.6- Barış
.7- Batuhan
.8- Can
.9- Koray
10- Yener
11- Selim
12- Reha
13- Zeki
14- Ercan
15- Mehmet K.
16- Mustafacan
17- Sibel
18- Ali ( moto.ile sürpriz yaptı :p )

Pazartesi Gece Sürüşümüze ve grubumuza ilk defa gelen arkadaşlarımıza Hoşgeldiniz diyorum..

Katılan tüm gece sürüşü grubumuzun pedalşörlerine çok teşekkürler..:)
Arada yine öncü grup oluşsa da :D havanın sakin olması sürüş keyfimizi arttırdı...:p

***Bu gece ilk defa gerçekleştirdiğimiz, (her sürüşte uygulayacağımız) ikili arka takım kaptanı ( arttçı ) arkadaşlarımız olacak..
Ve ilk uygulamada arkatakım kaptanlığına gönüllü olan Batuhan ve Can arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum..

*** Grubumuzun bayan pedalşörlerini yine aktif olarak aramızda görmek istiyoruz..;)

*** Bu gece çeşitli nedenlerle katılamayan arkadaşlarımızı da çarşambaya bekliyorum...

*** Gecelerimizin keyifli anlarını görüntüleyen sevgili Ufuk ve Yener arkadaşlarımız bu kez foto.mak.sız gelince gecemize ait foto çekemedik..

***Sevgili Selim'in hayali gerçek oluyor....:p

***Sürüşlerimizin nazar boncuğu lastik patlağı bu kez kalkışta oldu.. :p
Umarım herkeS sorunsuz ve vaktinde evine ulaşmıştır..

Sağlıcakla kalın arkadaşlar...Çarşamba Gece Sürüşünde :p
(katılımın daha da çok olacağını sanıyorum..:p ) görüşmek üzere.. Sevgilerimle.........

• Beğen
Tepkiler: Gök_KHAN
Ben gelmek istadim hatta yola da çıktım ama zannediyorum yanlış yere geldim :). Eğer buluşma noktası için koordinat verirseniz çok süper olur çünkü "mavi bi dükkan var ordan sağa dönünce" gibi tariflerle illa ki kayboluyorum :)...

Merhabalar bende yeni bisikletle başladım, ilk denemem tek başıma DRAGOSTAN TUZLAYA gidip gelmek oldu, çok iyiydi, hala ben bile kendime inanamıyorum, ilk binmem 700 mt idi.Maltepe ve ya bana yakınlarda akşamaları bisiklete binenler varsa beraber binelim.Hatta
dönüşte REHA İNAN galiba forumdan onunla karşılaştm, biraz tavsiyeler aldım, lastiklerle ilgili vs , baya keyifli birşey bu. :)

Çok fazla hızlı gitmiyorsanız bende gelmek isterim.Çünkü çok yeniyim.Kısacası çarşamba gününe bende katılacağım. (inşallah hızlı hızlı kullanmıyorsunuzdur.)

@Hakkı Dizer

Öncelikle hoşgeldin diyorum. Grubumuzda çok hızlı yada çok yavaş sürüş diye bir durum söz konusu değil. Bazen sürüşte daha hızlı gidip varış noktasına daha çabuk varan arkadaşlarımız olsada yaptığımız performans sürüşü olmadığı için rahatlıkla kaldırabiliceğini tahmin ediyorum. Ben de dönüşte dragos sapağından giriyorum. Gelmek istersen beraber dönüşte girebiliriz oradan. Çarşamba günü için daha sonra bilgi verilir ama sanırsam Büyükada turu düşünülüyor. Gelmeyi düşünürsen tekrar konuşuruz orada. Sevgiler...

• Beğen
Tepkiler: Hakkı Dizer
@naz34

Sibe abla, dün akşam 19.00 civarı seni sahil yolunda gördüm; sanırım tura gidiyordun. Ama son anda gördüm, zaten emin de olamadım sen olup olmadığına. Selam vermediysem yanlış anlama. Sabiha Gökçen'e antrenmana çıkmıştım. Hızımı almıştım, duramadım.

@Zuhâl

Sevgili Zuhal
Evet bendim..:p
Dışarda işlerim geç bitti, baktım buluşma saatine geç kalacağım, eve gidip kaskımı alamadım..karşıdan güneş gözlerimi alıyordu..Biraz başımı eğerek sürmeye çalışıyordum, son anda bir bisikletlinin geçtiğini farkettim, sen geçtikten sonra arkandan bakınca tanıyabildim..Dediğin gibi hızını almıştın, seslenmek boşuna olacaktı..:rolleyes:
Antreman için sürüş yaptığını biliyorum..Yanlış anlamadım merak etme...Ama keşke dönüşte uğrasaydın yanımıza, çok sevinirdim..:)

Seni özledim....Görüşmek üzere...

Bugün gelmek isterdim ama bostancıya çok geç varıcağımızdan benim planlar suya düşmüş olucaktır. Ama benim sağım solum belli olmaz bakarsınız gelirim :))

Yetişebilirsem o saate bende katılmayı çok isterim, haftaiçi ada hem daha sessiz ve sakin olacaktır mutlaka. Geçtiğimiz cumartesi yaptığımız ada turuna ait fotoğraflarında akıbetini merak ediyorum.
(Sibel abla ne oldu resimlerrr ?) :)
Herneyse bir terslik çıkmazsa saat 8:30 da Bostancı iskelede olurum yada Kadıköy'den kalkan bir vapurla sizinle adada buluşurum.

Herkese keyifli sürüşler

Arkadaşlar ben yediğim bir gıda yüzünden zehirlendim sanırım pazar gününden beri yatak döşek yatıyorum durumum iyi gidiyor ama bu akşamda gelebilecek güçü bulamıyorum kendimde iyileştiğim zaman yanınızda olacağım herkez kendine iyi baksın görüşmek üzere size iyi pedallar dilerim.....

Gecmis olsun Kenan!!!

Biran once iyiles te dön aramiza...

Geri