Scudo Sports

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri Bostancı/Pendik gece sürüşleri

02 Ocak 2010 Gezi Seçim...

• BALLIKAYALAR

• ÇEKMEKÖY PARKURU

• Toplam katılım
    15
@Hasan Şenulubaş

öncelikle aramıza hoşgeldiniz...yarın ki riva gezisi başlangıç noktası haydarpaşa trn istasyonu önüdür büfrlerin önünde sabah 06:50 de buluşup saat 07:00 de hareket edeceğiz...

• Beğen
Tepkiler: Hasan Şenulubaş
Scudo
Ben de geliyorum akşam ki geziye ama mehmet bora abi yetişemez sanırım umarım yetişir zaten riva ya gelecek bora abi orda konuşuruz her sorunu ve çözümlerini

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Karaçam
10 Temmuz Cuma Gece Sürüşü Katılım Listesi :

.1- sibel
.2- zeki
.3- mehmet karaçam
.4- mustafacannnnnnnnnnn( %70 ihtimal)
.5- yener er
.6- begüm ( özelden yazdı )
.7- kenan
.8- esmahan er
.9-??
10-??

10 Temmuz Cuma Gece Sürüşü Katılım Listesi :

.1- sibel
.2- zeki
.3- mehmet karaçam
.4- mustafacannnnnnnnnnn( %70 ihtimal)
.5- yener er
.6- begüm ( özelden yazdı )
.7- kenan
.8- esmahan er
.9- reha
10-toygar
11- ??
12- ??

@Mehmet Karaçam

Biliyordum böyle olacağını :D Mehmet yanlış anladın "sürüşe" değil "cümleye" katılıyorum.Sürüşe p.tesi katılıcam...:rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: TOYGAR YONTGAN
Foruma yeni katıldım. Bu akşam Tuzla'da masa tenisi planım var. Bitiş 20.30 civarı olacak. Tuzla'dan Pendik-Maltepe yönüne gidebildiğim kadar gideceğim. Sahil tarafından mı gideceksiniz?

@Barış Külah

sahil tarafından gidiyoruz...kalabalık bir gurup görürseniz onlar bizlerizdir :)

@naz34

Sibel abla, ben iyiyim teşekkürler. Bu akşam TV'de programımız var. Onu izleyeceğim. Size iyi eğlenceler.

yarın için planlar nedir. sürüşten dönenler bilgilendirme gönderebilirler.

Arkadaşlar yine sahil yolu fenerbahçe den dönüşde size rastladım ve yine patlayan lastiğiniz. Her turunuzda hiç olmazsa 1 lastik patlıyor bu hiç canınızı sıkmıyor mu?
Acizane ben diyorumki artık çin malı lastik kullanmayı bıraksanız. Bisikletinizin kalitesi o okadar önemli değil ama lastiğiniz iyi olsun. Sonuçda gidiş geliş 60km civarında yol yapıyorsunuz fazla uzun bir yol olmasada küçümsenecek kadarda kısa değil. Heleki sahil yolu cam kırıkları içinde yol alıyorsanız. Lastik motor sporlarında olduğu gibi bisikletdede çok önemlidir. Alın Schwable Marathon Plus 1.75 patlamaz lastik rahat edin. Hem asvalt için dişsiz lastiktir hemde incedir. Ayrıca hızınızda baya artar ve yorulmazsınız. Kolay kolay patlatamazsınız 3000km yi geçdi daha patlatamadım ki belgrat ormanlarına bile gitdim bu lastikle. O kadar pahalıda değil tanesi 33€ civarında. Reklam amacında değilim bu sebepden nereden alacağınızı söylemiyorum ama isteyene yardımcı olurum.

Bir akşam yavaş bisiklet kullanmaya karar verirsem size katılacağım :) Yanlız melemen yiyemem göbeğimle problemim var :)
Saygılar diliyorum mutlu pedallamalar

• Beğen
10 Temmuz Cuma Gecesi Sürüşüne Katılanlar ::)
( masada oturma sırasına göre)

.1- Sibel
.2- Esmahan
.3- Yener
.4- Batuhan
.5- Ercan
.6- Selim
.7- Zeki
.8- Mehmet K.
.9- Mustafacan
10- Begüm
11- Toygar
12- Furkan
13- Sinan
14- Serkan

Gece sürüşümüze ve grubumuza ,yeni katılan arkadaşlarımıza Hoşgeldiniz diyorum..

Bu akşam gece sürüşümüze katılan bütün arkadaşlarıma çok teşekkürler..

Bu gece biraz da rüzgarın etkisi olsa gerek fazla kopmadan harika bir sürüş gerçekleştirdik.. Şimşeklerin çakışını göre göre sürdük..:p
Sevgili Esmahan ve Begüm'ün de gelmesi beni ayrıca memnun etti..

Buluşma yerine gelip ayrılan 4 arkadaşımız olmuş.. Biri Kenan, diğerleri kim bilmiyorum....

Sevgili Ufuk,
Sabah hava durumu haberlerini dinlemeden yola çıkmayın derim..
Yarın gidiliyor ama nereye kadar gidilebilecek göreceğiz hepbirlikte...:D
Birazdan posta adreslerinize genel bi not yazacağım...

Herkese iyi haftasonları diliyorum...Sevgilerimle.........

• Beğen
Tepkiler: ufhouck
Güzel bir sürüş olmuş.
Saat 9 da Pendik'teydim. Sizinle karşılaşma umuduyla Maltepe'ye kadar sürdüm. Daha ilerisine vaktim olmadığı için gitmedim.

O kadar yol boyunca hiç kimseyle karşılaşmadım, bunda deniz tarafındaki yolu kullanmamın etkisi var tabiki. Acemilik işte :)

Yanılmıyorsam Kumcular denen yerde karşımda bisiklet ordusunu görünce hayallerim yıkıldı, yine yola tek devam edecektim. Başka bir akşamda inşallah.

• Beğen
18 tummuz için bir programınız warmı warsa özel msj vs.. bni bigilendirirmisiz
şimdiden saolun

Geri