Scudo Sports

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri Bostancı/Pendik gece sürüşleri

02 Ocak 2010 Gezi Seçim...

• BALLIKAYALAR

• ÇEKMEKÖY PARKURU

• Toplam katılım
    15
@Yener ER

Abi ben 19:30 gibi ümraniye'den çıkıyorum. 19:40 - 19:45 gibi Ataşehir Migros'un önünde olurum. Bir aksilik olur da 19:45'e kadar gelemezsem sen devam edersin. Özelden cep numaramı yolluyorum, haberleşiriz.

Dönüşü dert etme abi. Zaten siz arabayla döndük dönüyoz diyene kadar, ben bisikletle Ataşehir'e varmış oluyorum :D

Scudo
Migros'un onunde kacta bulusalim Bostanci'ya gitmek icin?

Adalara gidecektik ya hani bugun, biz dun onu cuma yapsak daha iyi olur dediydik Sibel'le. Bugun konusursunuz mutlaka. Ben bugun de gelemeyeceğim için burdan söyleyeyim dedim. Eğer cuma yaparsak ancak kalbim sizlerle olabilir, bedenim ise uzaklarda tatilde. Benim durumumda olan başka arkadaşlar da var, gelin çarşamba yapalım.

• Beğen
Tepkiler: naz34
@plin

Merhaba, ada demişken; bu akşam Büyükada'da Kültür Vakfının sinemasından Karamel diye film var. Bu filmin güzel olduğunu duymuştum ama bir türlü seyredememiştim. Malesef bugünde gidemeyeceğim. Eğer ada yapmayı düşünen arkadaşlar varsa filme gidin derim :p Hem film ücretsiz; her pzt ve perşb. sinema ücretsiz orda.

not: film yanlış hatırlamıyorsam 21:30 da başlayacak. Yaz tarifesine geçildiği için dönüşte vapur bulunur. genede tarifeye bakmak lazım tabi

@plin

:):) bende cuma günü gidilmesi konusunda ısrar etmiştim.ama o gün yıllık izne çıktığımı ve şehir dışına gideceğimi unutmuşum:) eğer cuma gidilirse (ki öyle karar almıştık) ben maalesef gelemiceğim:(:( çarşamba olursa gelebilirm ancak.

• Beğen
Tepkiler: naz34 ve plin
Buluşma yeri...: Bostancı Adalar Vapur İskelesi Önü ( ışıklar)
Hareket saati..: 20:20

29 Haziran Pazartesi Gece Sürüşü Katılım Listesi :

.1 - Sibel abla (her zaman 1 numara)
.2 - Yener (Esmahan maalesef yok, calisiyor)
.3 - Enes ÇELİK
.4 - Ufuk
.5 - Saruhan (? )
.6 - Cemalettin (Lisaju)
.7 - Merthan
.8 - Ağan (Merthan'ın arkadaşı)
.9 - Batuhan (Blaco)
10- Bora
11- Kenan ( helal olsun sana )

Esmahan'ımın gelememesine üzüldüm...Ama herzaman söylerim, önce iş ..Önemli..
Pazar günü geziye yetişemem diye uyuyamadım herzamanki gibi.. Yine uykusuz yola koyuldum.. Yolda evin anahtarlarını da düşürmüşüm..Eve dönüş gecenin yarısı..Anahtarcıya ulaşmak 1.5.. anahtarcının gelişi, eve girmem saat 4 ü buldu.. Bugün uyandığımda gözlerime inanamadım , durdu herhalde dedim..18 i gösteriyordu.. İki gecenin uykusuzluğu, ve gezinin yorgunluğu beni bu saate kadar mışıl mışıl uyutmuş..Gezi oldukça zorlu geçti.. Geziye katılan epey kişi yok bugün..:))
Sizleri bu yüzden " Melemenci" de bekliyor olacağım.. Görüşmek üzere arkadaşlar..

Ada gezisi büyük ihtimal cuma günü olur sevgili Pelin..

"Melemenci" de görüşmek üzere...detayları orada konuşuruz..sevgilerimle..

grupla buluşmak için yola çıktım gelirken ( idealtepe civarında) arka lastiğim patladı. tabi değiştirdim ama elim ayağım yağ oldu. bostancıya yola koyulmuşken grupla karşılaştım ama benim lastik emanet duruyordu. tahmin ettiğim gibi gene patladı. bende inat etmeyip soluğu bisikletçide aldım :) kazasız belasız sürüş olmuştur inşallah çarşamba görüşürüz.

kısaca yanınıza yedek lastik ve pompa almayı unutmayın ve inat etmeyin bisiklet gitmek istemiyorsa zorlamayın :)

• Beğen
Tepkiler: Yener ER ve naz34
29 Haziran Pazartesi Gece Sürüşüne Katılanlar:

.1- Kenan
.2- İzzet
.3- Ercan Duran
.4- Cemalettin
.5- Volkan Çetinceviz
.6- Koray Tuyu
.7- Yener Er
.8- Can
.9- Batuhan
10- Merthan
11- Ağan
12- Bora
13- Enes
+1 :eek:

Pazartesi Gece sürüşüne ve grubumuza ilk defa katılan arkadaşlarımıza -Hoşgeldiniz - diyorum..
Bundan sonra da sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız..

Dün ( pazar) gezide olup da, o yorgunlukla gece sürüşüne katılan Kenan, Can ve Batuhan' a helal olsun diyorum..:)

Zeki, doğru söylüyorsun..bak saat 3 oldu hala uyumadım..Bugünkü uyku haftalık oldu bana.. :p

Sevgili Ufuk, geçmiş olsun, yedek iç lastik bulundurmak mutlaka gerekli..ne zaman , nerde patlayacağı belli olmuyor maalesef..

Saruhan kusura bakacak bişi yok..Çarşamba sürüşüne bekliyoruz..

Begüm'cüm rüzgar mı döndürdü seni yoldan...........:)

Gelişinizde rüzgar epey dağıtmıştı sizleri :p , umarım dönüşünüz sorunsuz olmuştur..
Çarşamba sürüşüne kadar sağlıcakla kalın görüşmek üzere arkadaşlar...sevgiler...

Gunaydin herkese,

Aksamki surus keyifli oldugu kadar vukuatli da oldu aslinda. Gidis yolunda Ufuk ile karsilastik ama kendisi de belirttigi gibi sansini zorlamadi gelmekten vazgecti. Yolda bir arkadas daha gelmekten vazgecti. Gidis cok tempolu ve kopuk bir sekilde oldu. Bostanci'dan Pendik'e 30 dakika'da giden Kenan'in tebrik ediyorum:violent-s

Donus yolunda yagan yagmurunda etkisiyle kayganlasan yolda dusenler oldu ama onemsiz dususlerdi. Yagan yagmur altinda bisiklet surmek super biseymis. Toprak kokusu falan cok guzeldi..

Diger yandan, donus yolunun basinda biraz arkadan gelen arkadaslara (Cemalletin, Bora) eli sopali bir adam saldirmis. Neyse ki yetisememis. Tam olarak adam niye sinirlenmis anlayamdik ama kotu bir olay ve bi daha boyle bir sey olmamasi icin onlem almaliyiz.

Bu olay bile bize, giderken ve gelirken grup halinde surmenin neden onemli oldugunu gostermektedir.

Carsam be gunku suruste gorusmek uzere

Günaydın,
Sibel , dün gelip gelmemekte kararsız kaldım, hava kapamıştı, yağmur yağacak gibiydi. Aklım da sizde kaldı, yağmura yakalanırsanız diye:)
Dünkü sürüş kalabalıkmış bayağı, yalnız kız nüfusunu nasıl artıracağız bilmiyorum:p
Ufuk geçmiş olsun.
Herkese selamlar

• Beğen
Tepkiler: naz34
Herkese merhaba,

Geçen hafta çarşambadan beri boğazımdan rahatsızım ve sürekli öksürüyorum:( . Bir türlü geçmek bilmediği için cuma ve pazartesi sürüşlerine katılamadım. Ne zaman geçer bilmiyorum ama bir an önce iyileşip yine sizlerle pedallamak istiyorum. Görüşmek üzere....

• Beğen
Tepkiler: naz34 ve ufhouck
@ufhouck

40 mı ! Gözüm korktu :) Sürüden ayrılanı kurt kapar diye boşa dememişler.
Baksanıza dün arkada kalan arkadaşları sopayla kovalayanlar olmuş. O korkuyla pedallıcaz artık :)

• Beğen
Tepkiler: Yener ER ve naz34
Dünkü gece sürüşünü çok güzel özetlediği için Yener abiye teşekkür ederim.

Eli sopalı adamı ben biraz daha ayrıntılı anlatayım. :)

Bildiğiniz gibi Melemenci'den çıktıktan sonra bir süre ara yoldan gittik. Bir yerden sola dönülüp sahil yoluna çıkılıyormuş ama ben hızlı gittiğim için orayı kaçırdım ve U-dönüşü yapmak zorunda kaldım. O sırada yolun ortasında uzun sopalı bi adam koşarak önüme atladı. Gür sesiyle "Sen miydin benim üstüme bisiklet süren..!" diye bağırıyor ve küfürler de havada uçuyor. Haketmediğim laflara binaen bisikletime de güvenerek adama bir iki cevap verdim ama helal olsun iyi ciğer varmış; sopasıyla birlikte hem küfrediyor, hem de ben kaçarken arkamdan depar atıyordu. O sırada ben köşeyi döndüm ve beni bekleyen arkadaşlarımı gördüm. O an, o kadar sevindim ki anlatamam. Adam benim arkamdan koşuyordu ama bisiklet kalabalığını görünce duraksadı. Neticede karşılıklı edilen bir iki laftan sonra adam kuyruğu topladı gitti.

Dün gece yağmurlu hava ve kaygan zeminde yaptığımız dönüş sürüşünde birbirine destek veren ve hiçkimseyi arkada bırakmayan gruba teşekkür ederim.

Geçmiş olsun dilekleri:
- Ufuk sana devam et dedim ama ellerini yağ içinde görünce fazla ısrar edemedim. Sen gelmeyince foto çeken de olmadı :p
- Pendik'e giderken yolda kramp geçiren arkadaş.
- Yine Pendik'e giderken, "Ben bittim artık, siz devam edin" diyen kuaför arkadaş.
- Bostancı'ya dönüşte köpekten kaçarken bana çarpan ve hızlı bir şekilde ıslak zemine düşen arkadaş.
- Sahil yoluna çıkmadan önce kaygan zeminden dolayı aynı yerde ve aynı şekilde düşen 2 arkadaş.

Hepinize geçmiş olsun. Sağlıcakla...

Geri