Scudo Sports

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri Bostancı/Pendik gece sürüşleri

02 Ocak 2010 Gezi Seçim...

• BALLIKAYALAR

• ÇEKMEKÖY PARKURU

• Toplam katılım
    15
Scudo
Buluşma yeri...: Bostancı Adalar Vapur İskelesi Önü ( ışıklar)
Hareket saati..: 20:20

26 Haziran Cuma Gece Sürüşü Katılım Listesi :

.1- Sibel
.2- Begüm
.3- ......... (Begüm'ün arkadaşı)
.4- Pelin
.5- Zuhal
.6- Ufuk
.7- Mustafacan
.8- Merthan
.9- Zeki
10- Cemalettin
11- Alp
12- Reha
13- Saruhan
14- Toygar
15- Sıra kimde...........?:p
16- :p
17- :p
18- :p
19- :p
20- :p

Sevgili pedalşörler, cuma akşamını bisi.lerimiz ile şenlendirelim...

Sevgili Esmahan&Yener Ağabeyinize ömür boyu mutluluklar diliyorum..
Allah mesut bahtiyar etsin...Sizlere de iyi eğlenceler...:)

Ada fatihi Toygar arkadaşımız, adanın gecesini anlatacaksın bize...;)

Saruhan arkadaşımız siyah kask arıyormuş.. Bilgisi olan yardımcı olsun lütfen..

Görüşmek üzere sevgili arkadaşlar................

@ufhouck

özel mesaj atamadıgım icin burdan yazmak zorundayım :( (ah su 50 mesaj olayı:D)

Bu başlık altında toplanan herkesin bir Facebook hesabı vardır heralde. Sen bu
fotoğrafları Facebook üzerinden paylaşırsan hem boyle link vermek zorunda
kalmazsın, hem herkes fotografın altına -flickr'ın sitesine üye olmadan- yorum
yapabilir, hem de fotograflardaki etiketlemeler kullanılabilir. hem belki de
Facebook kaynasmayı da artırabilir :)

Son olarak karar senin,sizin tabiki de :)

Buluşma yeri...: Bostancı Adalar Vapur İskelesi Önü ( ışıklar)
Hareket saati..: 20:20

26 Haziran Cuma Gece Sürüşü Katılım Listesi :

.1- Sibel
.2- Begüm
.3- ......... (Begüm'ün arkadaşı)
.4- Pelin
.5- Zuhal
.6- Ufuk
.7- Mustafacan
.8- Merthan
.9- Zeki
10- Cemalettin
11- Alp
12- Reha
13- Saruhan
14- Toygar
15- Kerem Yalkın
16- kim o..................?
17- Sıra kimde...........?
18-
19-
20-
Bugün benden bu kadar hoşçakalınız...
Sonra yine gelirim darılmayınız...............

• Beğen
Tepkiler: ufhouck
Sibel abla. 7 Haziran gezisinde tanışmıştık ama hiç kısmet olmamıştı. Toygar ballandıra ballandıra anlatıyo gezileri. Cuma akşamı çok büyük ihtimalle ordayım.

• Beğen
Tepkiler: naz34
@Kenan ARPAÇ

Hiçbir sorun olmadı, hatta oldukça iyi bir sürüş oldu. Yolu gösterdiğin için teşekkürler Kenan.

@naz34

Teşekkürler Sibel abla, her zamanki gibi. :D Bostancı'dan Pendik'e yarım saatte geldim size yetişeyim diye (çok da iyi antrenman oldu).

@naz34

Bir baktım herkes geri dönmüş gidiyor! :) Arkadaşlar sağolsun beraber devam edelim dediler, ama oraya kadar gelip Sibel ablayla sohbet etmeden dönemezdim. Güzel bir akşam oldu.

@naz34

İnan katılmak isterdim ama ben gelemeyeceğim.:( Cumartesi sabahı antrenman sürüşüm var:

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=38320&page=92

En geç sabah 7.00'de Karaköy'de olmam gerek. Sizinle tura çıkarsam 9.00'dan önce kalkamam. :) Pazartesi söz, telafi edeceğim.

@bullshark

Şile'ye gidilecek mi, yoksa gidilmeyecek mi bilmiyorum ama benim niyetim bu haftasonu tek başına Şile'ye gidip gelmek. Bu sayede gidiş ve dönüş olmak üzere ayrı ayrı gidiş-dönüş mesafelerini, sürelerini ve ortalama hızlarını burada yani forumda paylaşacağım. Verdiğim istatistiklere göre grup halinde Şile gezisi kararının daha kolay alınacağını düşünüyorum :sigaraici

Sağlıcakla...

@paramedik34

iyi akşamlar herkese can ben çarşamba akşamı bende aranıza katıldım cumartesi günü şile turuna bende katılıyorum görüşmek üzere cuma akşamı bir aksilik çıkmazsa tura bende gelicem

• Beğen
@Lisaju
Cumartesi sabah gidiş, akşam kamp, pazar akşama doğru dönüş gibi bi planlama yapılabilir...

• Beğen
Arkadaşlar bizde gitmek istiyoruz,acele etmiyelim.Yüksek ihtimal h.sonu için gitme kararı alacağız,en kötü ihtimal cuma gününü bekleyelim...Cemalettin sen bize lazımsın harab olma oralarda tek başına :D

• Beğen
Tepkiler: Lisaju ve naz34
şile yolunu 2 yıl önce ben- kemal dostum ve bülent dostumla gittik
ben bostancı üzerinden hareketle alemdara girmeden ve karşıdan gelen (otobüsle) dostlarımla alemdar trafik ışıklarında buluştuk ve doğruca temden gittik ve geldik tabi bu arada yanımızdan hızla geçen motorsikletlerden tutunda kamyonlara kadar epey heyecanlı saatler yaşadık özellikle kamyonlar bize yakın geçiyorlardı ve bisikletlerimiz kamyonlara doğru çekiliyorlardı gerçi yollar geniştir yeni düzenlemeler yapılmış olabilir bir günde gitmeniz için temponuzun yüksek olması artı sabah erkenden bostancıda saat 06.00 gibi buluşmanız gerekebilir
günü birlik yapabilirsiniz isterseniz orada pansiyonda kalıp ertesi gün dönebilirsiniz tercih size kalmıştır
bir yol daha vardır şileye fakat oldukça uzundur tuzla -sabancı üniversitesinden göçbeyliden devamla bıçkıdereye girmeden ahmetliye doğru ve sonrası şile eski şile yoludur az vasıta vardır gidişte ve dönüşte ultra rampalar sizi bekler bilginiz olsun
robocop

Geri