Scudo Sports

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri Bostancı/Pendik gece sürüşleri

02 Ocak 2010 Gezi Seçim...

• BALLIKAYALAR

• ÇEKMEKÖY PARKURU

• Toplam katılım
    15
@ufhouck

Ne yaptın Ufuk İstanbul - Yalova arası marmarayı dolaşarak 176 km ????

Scudo
(link)

İlgili yerleri girdiğinizde mesafenizi hesaplıyor

arabayla hiç çekilmiyor o yol bana daha uzak gibi geldi :)

Temmuzun 2. haftasından itibaren ben tatildeyim. Umarım o zamana kadar şile organize edilir.

bostancı-şile 60km civarı..
ışık üniversitesinde okuyorum (şile'de) :)

ancak, bu zor bir yol olmaz mı? tamamen yokuşlardan oluştuğunun farkında mısınız? hem de dik ve uzun yokuşlar, özellikle de dönüş yolunu iyi düşünmek gerek günün yorgunluğunun üzerine o yokuşlar nasıl çıkılır açıkcası benim gözüm yemez :D

sakın yanlış anlamayın, heves kırmak değil amacım.. kötü şeyler yaşamayın, kendi sınırlarınızın üzerine çıkmaya çalışıp sakatlanmayın diye uyarmak istedim..
gidiş geliş 130-140 km belki normal şartlarda yapılabilir ama sürekli yokuş çıkılacak ve inilecek.. tekrar ediyorum, uzun yokuşlar..

ama şöyle de bir şey var, istedikten sonra, acele etmezseniz sakin sakin gidilebilir dinlene dinlene boll molalarla :)

bunun için de tavsiyem yola olabildiğince erken çıkıp öğle güneşinde yollarda olmamanız..

bi de şile kesin kararınız olacaksa, sırtınıza çanta yerine 5lt lik su bidonlarından takın :D

aaa bir de çok önemli olan bi şey var, dönüşte sakın karanlığa kalmayın!
yolda ışık yok ve kamyonlar var!

@zeki günaydın aldım aldım :) ama arkadaşlar yeterli araştırmayı yapmışlar bn bilgisayarımı açamıyorum forumada telefondan grp yazıyorum. Biraz zor oluyor...

@G. Akpınar

Görkem biz yokken arka tekerleğinin patlaması üzücü ama bukadar sinirlenmene asla gerek yok hepimiz daha yeni yeni birbirimizi tanımaktayız ve asla kimseyi arkada bırakmak istemiyoruz bir sorun olursada hep beraber halletmek için elimizden geleni yapıyoruz dönerken keşke bizden erken çıkmasaydın diyorum bizde bazı arkadaşlarımızla hızlı gittiğimizde beklemek için sağa geçiyoruz inan ki çimenlerde oturuyoruz ve grup gelip geçiyor ve bizi görmüyor nedenide belli bisiklet kullanıyorlar yani gözleri etrafta değil önünde neden önünde çünkü cam kırıkları var ufak tefek çocuklar var ki bunu sende biliyorsun eyer ben önüme değilde etrafa bakarsam inan ki ya birini ezerim yada lastiğim patlar sen çok içten birisin açıkcası ben istemem asla senin gruptan kopmanı ve istemiyorumda zuhal ın dile getirdiği gibi telsiz olursa bir grup başında birde grup sonunda ozaman daha iyi olacağına inanıyorum ve zuhal a da teşekkür ediyorum bu tavsiyeden ötürü
NOT ÖZELLİKLE GÖRKEM İÇİN =)( lastiğimin değişmesi konusuna katılıyorum :D bir daha ki gezimizde görüşmek üzere görkem senle gideceğim 50 lastiğin patlasın hiç sıkılmadan inicem ve 50 kere senin o patlayan lastiğini tamir edeceğimm tabiki selimle birlikte he birde 50 patlamaya iç lastikl dayanır mı bilmiyorum hehehehe =)(

Birde Şile nezaman olursa olsun bana uyar diyorummmm selim için yatarım kumsalda yıldızlara karşı muah =)(

@Kenan ARPAÇ ne gerek var kumsalda yatmaya ya çadırlarımız var ordanda kiralanabiliomuş zaten. :) Tatile çıkamıycam bu sene kurs var sınavlar var bu yüzden şile gezisini dörtgözle bekliorm ne kadar erken olursa o kadar iyi olur...

• Beğen
Tepkiler: Kenan ARPAÇ
@bullshark

Çadır kiralanması beni rahatlattı şimdi...Sırtımda nasıl taşırım diye kara kara düşünüyordum:rolleyes:

isyanım var şu bankaların faiz olayları beni deli ediyor =)) ben hiçbir organizasyona yetişemiyorum yaa .. isyanım var xD

Görkem 50 msj dolmadan şahsa özel msj atamıyormuşsuz :D anla 47. bu kısmet sonra cevaplarım yazdıkların çok güzel sağol birde gene aramızda görmek istiyoruz seni olur mu cancazım benim =)(
Not:Zuhal Hanıma =)( 50 msj dolmadan özel msj atılmamasıda neyin nesi böle saçmalık olur mu yaww ??? =)(

1-Kenan
2-Reha
3-zeki
4-selim
5- yener
6- Zuhâl

Bisikletin pedallarını değiştirmem gerekiyor. Toplanma noktasına yetişemeyebilirim. Gelmemiş isem beklemeyin. Her halükârda yolda yakalarım sizi. :)

@Kenan ARPAÇ

Özel mesajla reklam yollayan üyelerin artmasından sonra böyle bir uygulamaya geçildi. İlk mesajı reklam olup, birçoklarını rahatsız eden üyelerden sizi kurtardık, bence bu saçmalık değil. :) Ha, elli mesajı doldurayım diye kasanlar çoğaldı, o konuda dikkatli olmanızı öneririm (sözüm herkese), mesaj kirliliğine izin veremiyoruz.

ben bugün yokum arkadaşlar cuma günü olacak sürüşe katılacağım herkese hayırlı pedallamalar

Geri