@G. Akpınar
Görkem seni çok iyi anlıyorum ve hak veriyorum. Kırılmana üzüldüm. Ama burada kimsenin kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum. Grup henüz çok yeni ve birtakım kuralların oturması için daha fazla zamana ihtiyaç var. Böyle bir sıkıntı başgösterdiğinde hemen dile getirmek gerek. İçine atılması sorunun daha fazla büyümesine yol açıyor.
Grubun kopması beni de rahatsız etti. Çünkü arkada ve tek başına sürmek zorunda kalmak, hem görüntü hem de hissettirdiği duygu olarak hiç hoş değil. Ben de onlara uyum sağlamak için hızlansam da aklım arkada kalanlardaydı. Ama dediğim gibi bu bilerek yapılmış bir hareket değil. Çünkü Pelin'in de bahsettiği gibi, grubun çoğunluğu genç erkeklerden oluşuyor ve mesela birkaçı bazen sıkılıp basmak isteyince, diğerleri de onlara ayak uydurmaya çalışınca arkadakiler kopmuş oluyor. Bana sorarsanız "Zincir en zayıf halkası kadar güçlüdür" kuralını benimsememiz ve grup içinde pedal çevirirken ona göre davranmamız gerektiğini düşünüyorum.
Kimse senin hatalı olduğunu düşünmüyor ve bu yazı da gruba zarar vermedi. Bu sebepten de hiçbir üye banlanmadı şimdiye dek forumda.

O yüzden dün gelişen durumu grubun acemiliğine ve iletişim kopukluğuna vermeni ve seni en kısa zamanda tekrar aramızda görmeyi isteriz.
Dipnot: Grubun telsize ihtiyacı olduğunu söylemiştim. Bu eksikliği bu yazıdan sonra tekrarlama ihtiyacı duyuyorum. Görkem beni de aramış lastiği patladığında, ama ben telefonu duymamışım, eve gelince gördüm.

Bu tür iletişim kopukluklarının yaşanmaması için telsiz konusunu çözüme ulaştırmamız gerektiğini düşünüyorum.