Scudo Sports

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri Bostancı/Pendik gece sürüşleri

02 Ocak 2010 Gezi Seçim...

• BALLIKAYALAR

• ÇEKMEKÖY PARKURU

• Toplam katılım
    15
@zeki günaydın

Aceleye gerek yok,herkes için uygun olması önemli;)Selim okumuş olmalı teşekkür edenlerin arasında nick'i var:eek:

Scudo
@G. Akpınar

Görkem seni çok iyi anlıyorum ve hak veriyorum. Kırılmana üzüldüm. Ama burada kimsenin kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum. Grup henüz çok yeni ve birtakım kuralların oturması için daha fazla zamana ihtiyaç var. Böyle bir sıkıntı başgösterdiğinde hemen dile getirmek gerek. İçine atılması sorunun daha fazla büyümesine yol açıyor.

Grubun kopması beni de rahatsız etti. Çünkü arkada ve tek başına sürmek zorunda kalmak, hem görüntü hem de hissettirdiği duygu olarak hiç hoş değil. Ben de onlara uyum sağlamak için hızlansam da aklım arkada kalanlardaydı. Ama dediğim gibi bu bilerek yapılmış bir hareket değil. Çünkü Pelin'in de bahsettiği gibi, grubun çoğunluğu genç erkeklerden oluşuyor ve mesela birkaçı bazen sıkılıp basmak isteyince, diğerleri de onlara ayak uydurmaya çalışınca arkadakiler kopmuş oluyor. Bana sorarsanız "Zincir en zayıf halkası kadar güçlüdür" kuralını benimsememiz ve grup içinde pedal çevirirken ona göre davranmamız gerektiğini düşünüyorum.

Kimse senin hatalı olduğunu düşünmüyor ve bu yazı da gruba zarar vermedi. Bu sebepten de hiçbir üye banlanmadı şimdiye dek forumda. :) O yüzden dün gelişen durumu grubun acemiliğine ve iletişim kopukluğuna vermeni ve seni en kısa zamanda tekrar aramızda görmeyi isteriz.

Dipnot: Grubun telsize ihtiyacı olduğunu söylemiştim. Bu eksikliği bu yazıdan sonra tekrarlama ihtiyacı duyuyorum. Görkem beni de aramış lastiği patladığında, ama ben telefonu duymamışım, eve gelince gördüm. :( Bu tür iletişim kopukluklarının yaşanmaması için telsiz konusunu çözüme ulaştırmamız gerektiğini düşünüyorum.

Sevgili Cem
Sana bi özür borçluyum..:(

Son sayfadaki yazı beni "demoralize etti..
Bunun sonucunda da ben, son sayfaya odaklanınca
senin paylaşımını unutmuşum..
Ufuk'tan önce sen forumda foto paylaşımı yapmıştın oysa..
Ufuk'a teşekkür ederken seni atlamışım..

Anlayışla karşılayacağını umuyorum.. :eek: Sevgilerimle.....

• Beğen
Tepkiler: Cem TURKPOWER
kesinlikle kopmalar sadece arkada kalanların farkına varılmadığı için oluyor kimsede art niyet yok. zaten fark edildiğinde bir kişi için bile bekleniyor ve gerekirse onca insan geriye bile dönüyor . bence biraz daha zaman geçince bu gibi sorunlarda aşılacaktır. bu arada zuhal'in fikrine katılıyorum grubun en önde gidenine birde en arkadakine bir telsiz olanağı sağlanırsa çok daha güzel bir topluluk düzeni oluşabilir:D akşamki sürüşte yeni bir rekora imza attık katılımcılar olarak .herkeze çok teşekkür ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: naz34
@naz34

Ne demek özür. Bunun için özür kabul etmem Sibel:) Görmemiş olman normal. Dediğin gibi son sayfa ben dahil olmak üzerer herkesi biraz gerdi. Bu arada Ufuk video çok güzel olmuş, verdiğin liklerden indirme olanağımız nedir?

• Beğen
Tepkiler: naz34 ve ufhouck
@reha genç

Ah...! Reha'cığım
Çok cin fikirlisin... Mesajı görmemek mümkün mü? Gözüm çıkıyordu nerdeyse..:D .

Bu şifreli konuşmayı açıklayın bakalım...
"gerekli araştırmayı bi an önce yapıp hafta sonuna yetiştirir inşallah"
1- araştırmayı yapan kim..? Selim bunu anladım...:p
2- ne araştırması yapıyor..? bi tahminim var bu konuda da..:p
3- ama yine de bana bi açıklama yapın.diyorum..Lütfennnnn
( posta adresime lütfen)

@naz34

Zeki,Pirinç ve taşları seni bekliyor,Buyur...:D bu arada Bir kaç cümle gönderdim sibel abla

• Beğen
@kerim türk

telsizz evet bak ilginç olurdu böyle bişey deneyebiliriz :d

@naz34

şile gezisi olursa varım bende ama para kalmadı :)temmuzun ilk haftası olursa ben katılırım

• Beğen
@Yener ER

Banada uymayan tek tarih bu....

Şile mi... :winkenlux

Fazla söze gerek yok. Haftasonu olsun yeter. Her türlü varım... :sigaraici

• Beğen
Tepkiler: reha genç
@ufhouck

Kudret abinin bir yazısında "Bir günde şile 202 kilometre" yazıyor :vroam: Gidiş dönüştür heralde.

(link)

google map'den şöyle bir bakmayı denedimde zor buldum :)

@ufhouck

Ortak başlangıç noktasını Haydarpaşa tren garı ve bitiş noktasını da Şile plajı olarak belirlersek;

Güzergah Sonuçları

(Başlangıç: Haydarpaşa - Bitiş: Şile)
Toplam Mesafe : 68,05 km
Toplam Süre : 1 saat 22 dk (Arabayla tabii :D )
Gidiş-Dönüş Toplam: 136,1 km

Aşağıdaki resimde örnek güzergah haritasını görebilirsiniz.

http://img265.imageshack.us/img265/472/kadkyile.png

Sağlıcakla...

oh oh oh hey maşallah :) tepeleri ve yokuşları düşünemiyorum.

Geri