Scudo Sports

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri Bostancı/Pendik gece sürüşleri

02 Ocak 2010 Gezi Seçim...

• BALLIKAYALAR

• ÇEKMEKÖY PARKURU

• Toplam katılım
    15
@Kaan Aslan

İki tekerin ruzgarina girdinmi cikması zor:) Sen geleceksin degilmi?

Scudo
@OrionForEver

İnşallah bu akşam geliyorum. Bugüne kadar ağrılarım alışsın diye bekledim... Umarım yol uzun gelmez... Hız ortalamam hala 20 dolaylarında tahmin ediyorum. Akşam göreceğiz zaten :)

@Kaan Aslan

Dert etme sen su anda porsche kullanmaya çalısıyorsun ilk baslarda 1. vites yeter, 2. vitese atınca bakmıssın degisik bir duygulanma var, 3. vites ve 4. vites isee iste motorun gercek limitlerinin cıkıcagi nokta olacak.

@OrionForEver

:) Tamamdır akşam görüşürüz detayları. 20.20'de iskele önünde görüşmek üzere. Belki 10 dakika erken de gitmiş olabilirim.

MEMET geç oldu ama geçmiş olsun
olum nasıl kırdın o kolu nerden kırıldı. görüşelim kendine iyi bak

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Karaçam
Değerli arkadaşlar, lütfen kusuruma bakmayın çünkü ben bu akşam sizlere katılamayacağım. Gelmeyi çok isterim ama hala iş yerindeyim ve üzülerek yetişmem mümkün olmayacak.

Haftasonu programları için katılıp katılamayacağımı buradan yazarım. Katılan arkadaşlara kazasız, belasız, keyifli sürüşler...

@borab

abi sorma geldi başımıza bi iş hayırlısı...nazar heralde bisiklet o kadar güzel olunca :D ...aradım seni bugün ama müsait de4ğildin heralde..melike ablamada selamlar görüşelim bi ara...

yarın riva gezisi için sabah 7de toplanılıyormuş haydarpaşa merdivenlerde ...

sabah 7 de trenle bile orda olmak için baya erken çıkmak gerek. gece sürüşüne katılan arkadaşlar zaten bu gece 12 veya1 de evde olduklarına göre sabah nasil kalkacaksınız arkadaşlar? kalktınız rivaya kadar bisikleti nasıl çekiceksiniz? valla bravo:)

benim bisikletin ön ve arka lastikleri hava kaçırdığından akşam geldiğimde inmiş buldum. yarınki gezi hem çok erken olması hemde bisikletimin halinden dolayı benim için mümkin değil. size başarılar bastırın koçlar;)

• Beğen
Tepkiler: Kenan ARPAÇ
ben hergün 6 da uyandığım için sorun yok.ilk defa uzun pedal çevireceğim için heyecanlıyım:) tek korkum takımın hızna yetişememem.ama onuda bi şekilde halledeceğiz artık:)keşke gelebilseydin be ufuk.güzel bi gün olacağa benziyor.bak denizede girecekmişiz:)

sanirim ben de rivaya gelme konusunda ikna oldum, ama hala kara kara bu yorgunluğun üzerine nasıl o yokuşları çıkacağımı düşüyorum, aklim çok karışık forum, ne yapsam bilmiyorum?

Sabah 7'mi :Ahhh-1660 Ben her cumartesi öğlen saat 13:00'a kadar çalışıyorum. Yarın Riva'ya gidecek herkes devlet memuru veya öğrenci mi :confused:

Bu sene deniz sezonunu henüz açamadım. İş yerinden kaçıp :vroam: ben de mi gelsem :p

benim lastik patladi yolda kaldim. üstelik bu ikinci lastikti bugünkü. sanırım başka bir şeyde sorun var.
taksiye koydum bisikleti öle geldim eve. yarınki riva gezisinde yokum. herkese iyi eglenceler. benim için de sürün ve de denize girin.

Arkadaşlar bu akşam ilk defa katıldım grubunuza. İyi ki de katılmışım. Herkesle tanıştığıma çok memnun oldum. Gerçekten çok keyifli bir akşamdı.

Bu arada benim ilk uzun yolum sayılırdı. Toplamda yaklaşık 40 km yol gitmişim ki bisikleti alalı daha 2 hafta oldu ve en az 10 yıldır bisiklete binmiyordum. Ama bir bakıma alışmam açısından iyi oldu diye düşünüyorum. Şu anda üzerimde çok feci bir yorgunluk var. Aslında yorgunluk yok sadece güç kalmadı bacaklarımda. Buz gibi sularda yıkanmış olmama rağmen her yerim ateş gibi yanıyor :)

Neyse bu daha ilk olduğu için normal. Tekrar çok memnun oldum. Umarım en kısa zamanda bir daha katılabilirim. Eğer pazartesi günü kendimi iyi hissedersem yeniden görüşmek üzere...

• Beğen
Tepkiler: naz34
12 haziran Cuma gece sürüşümüze katılan tüm bisikletsever dostlara teşekkürler..
Umarım herkes zamanında evine ulaşmıştır...

12 haziran GECE sürüş listesi
.1- Görkem
.2 -Sibel
.3- Yener
.4- Esmahan
.5- Reha
.6- Pelin
.7- Toygar
.8- Kenan
.9- Zeki
10- Sinan
11- Serkan
12- Orçun
13- Kaan
14- Cem Turkpower
15- Merthan
16- Kerem
17- Sadettin

Bu akşam rekor kırdık katılımcı olarak... ;)

Gurubumuza bu akşam ilk defa katılan Pelin, Kaan, Cem ve Merthan arkadaşlarımıza Hoşgeldiniz diyorum.. :)
Birlikteliğimizin devamlı olmasını temenni ediyorum...

Uzun aradan sonra Kerem ve Sadettin arkadaşlarımızı da aramızda görmek bizleri mutlu etti...Bundan sonraki gecelerde de görüşmek ümidiyle..

Ve yarın 13 Haziran cumartesi.. Riva'ya gidiyoruz dostlar..
Gece sürüş gurubumuzdan ( sabaha kadar cayan olmazsa:D ) 11 kişi katılacak.

Saat 07:00 de Haydarpaşa tren garı önünde ( merdivenlerde :p ) buluşuyoruz... Çantanıza yağmurluk koymayı unutmayın...
Amman yaz yağmuru bu ıslansak ne olacak..
Yağmur tozşekerleri eritir, akide şekerlerine bişi olmaz..:eek:

TARİH TAHMİN EDİLEN
Sıcaklık (°C)
En düşük 21 En yüksek 29
Hadise sağanak yağışlı
Rüzgar kuzeyden (km/sa) 17

Görüşmek üzere...................

Yarın erkenden yollarda olacağım için..( hazırlık yapmam gerek, çantaya konulacak eşyalar + sandiviçler ) bu yüzden uyumam belki...
Sizlere küçük notlarımı yazdıktan sonra netten çıkıyorum arkadaşlar...

Zeki,
Korkmana gerek yok...Hiçbirimiz profesyonel değiliz..Çıkamadığımız yerde bisi.ler elde yürüyeceğiz..

Sevgili Pelin,
Sabah seni H.Paşada görürsem çok sevinirim...Rampalardan ben senden çok korkuyorum..:D Çıkabildiğimiz kadar çıkarız...Gücümüz yetmediği yerde yürürüz.. Birlik beraberlik içinde hoş bir yolculuk olacak eminim...:)

Kaan,
daha yeni olmana rağmen gayet iyi uyum sağladın...Biraz bacak ağrısı normal..pazartesiye kadar bişeyin kalmaz..Her katıldığın sürüşte performansının farkettiğini sen de göreceksin..:)

Cemalettin,
aman kardeşim iş aslanın ağzında..Bi arkadaşa daha yazmıştım..Bilmelisin ki iş olmazsa aş olmaz...aş olmazsa hiç bişi olmaz... işini tehlikeye sokmayacaksa tabi ki gelmeni isterim..

Görkem,
tekerinin 2.ci kez patlamasına üzüldüm.. Gelmekten vazgeçişine de üzüldüm..
Bence bisikletçiye göstermende fayda var... Jant ile içteker arasında koruyucu bant varmı bi kontrol et... bi de teker tellerinin törpülenmiş olup olmamasına baktır...

Ufuk,
sen de gelebilseydin keşke..

Mehmet,
Şimdi içinden ah çekiyorsundur...nerden kırdım kolumu diye...:p
Biran önce iyileş de yine gideriz...Önce sağlık....

Belki sabah bizlere sürpriz yapıp gelenler katılanlar olur...
Dostlar...İyi geceler...Hayırlı bir sabahta görüşmek üzere.....

@Lisaju

Yarin sabah gidip lastigimi tamir ettirecegim ve muhtemelen butun gun tek basima sahilde olacagim . Eger gelmek istersen telefon edersin. Oglene kadar calistigini varsayarak dedim bunu.

Eger rivaya gidersen de herkese selam soyle benden.

Kendine iyi bak.

• Beğen
Tepkiler: Lisaju
Arkadaşlar bu geceden çok zevk aldım. Bayaa da kalabalıktık sanırım 14 kişi.
Eğer herkes izin verirse fotoğrafımızı buraya koymak isterim.
Yarınki riva gezisinde iyi eğlenceler. Kazasız belasız gidersiniz inşallah.

Geri