Cumartesi için şimdiden bişi diyemeyeceğim..:rolleyes:
Haftasonu için beklediğim açıklama gelmezse,
dün akşam gece sürüşünde konuştuğumuz gibi,
cumartesi günü gurup olarak Riva tarafına gidelim derim..
Cuma gece sürüşü molasında oylamaya sunarız..duruma göre karar veririz..
Esasında bogaz boyunca evet biraz virajlı ama Kanlıca (MUhtesem yogurt diyarı) gecildikten sonra yol biraz rahat. Onunuzde sadece beykoz rampası vardırki onuda dusuk vitesde cıkabilirsiniz. Ondan sonrasi dumduz bir yol. Riva yol katılımı yapıldıktan sonra hafif virajlar ve rampalar ile gecen bir guzergah. Muhtemelen molalar ile yapılacak bir tur olabilir.
Kaptaniçe Bu konuda gerekli hazırlıkları yaptığından eminim.
Bu arada tırmanma ilk baslarda yorsada sonrasında cok faydalı oldugunu soylemeliyim. Ozellik ile kondisyon gelisimini baya hizlandiriyor.
Uyum sağlamamaktan cok dinlendigim aralara (gunlere) geliyor diyim. En azından bu hafta oyle oldu. Genelde formun ana mesaj kısmını takip ettigimden bu kısmı bugune kadar cok irdelememiştim. Herkese bol pedallı günler
Tamam ben gelebilirim Riva'ya. Gerçi Cuma günü oylama yaparız dedi Sibel Hanım ama gelebileceğimin ışığını vermek istedim.
Bu arada ben çıkıp biraz bir başıma bisiklet süreceğim. Ne ilginç dimi hiç yapmadığımız bir şey. 2-3 saat sonra eve dönmüş olurum.
Teşekkürler Keremcim..
Gurup arkadaşlarımızdan her cumartesi Riva'ya gidenler var..
Onların teşviki ile bi cumartesi gurup olarak gidelim diye konuşmuştuk..
Bu cumartesi için bi haber bekliyordum ( şu saate kadar hala ses çıkmadı ) yarına kadar haber gelmezse
ben de gece sürüşü gurubumuza Riva ya gidişi oylamaya sunarız dedim..
Beni yokuşlarda iple çekmeyi göze alıyorlarsa gideriz...Kısmet...
Kudret ve Mert arkadaşla gideceklere de hayırlı, kazasız keyifli sürüşler diliyorum..
Sanırım Riva yolu şimdilik bana , bizlere daha uygun...
.1) Görkem (belki...yok gelecek )
.2) Sibel
.3) Yener (%97)
.4) Esmahan (Yener gelirse gelecek)
.5) Reha Genç
.6- Pelin ( belki )
.7- Toygar
.8- Kenan ( kardeşimi neden yazmıyorsunuz ? )
.9- Barış ( anca beraber kanca beraber )
10- sıra kimde..........?
Sibel Hanım, sol dizimi işyerinde demir profile çarpmıştım (bisiklet harici bir kaza)
Bugün sürerken, sol dizim acımaya başladı, aslında o yüzden az sürdüm. Bu gece beni uyandırmazsa acıyla -ki bir iki kere oldu- katılırım diye düşünüyorum. Tabi buradan katılacak arkadaşlar da katılırlarsa. En son, sırf bisikleti sahilden eve taşımak için bir araba aldıracaksınız bana
Bir de bir şey soracağım anlayan arkadaşlara.
Arka lastiğim çok inmişti. Normal mi bu dünkü geziden sonra? Resmen yere yapışmış yani.Şişirdim. 1.5 saat sürdüm, şu ana kadar inmedi. Patlak olma ihtimali var mıdır?
Arka lastiğinden çok çekmiş biri olarak sanırım bu soruyu ben cevaplamalıyım Daha önce böyle bir iniklik farketmediyseniz %95 lastiğiniz patlak.Ya akşamdan veya sabahtan tamir edin yada cuma akşamı gelmeden önce iyicebi şişirin ido nun önünde hep beraber onaralım :rolleyes: (sürüş başlamadan 20 dk önce intikal şartı ile)
Haber veririm yarın forumdan gelip gelemeyeceğimi. Benim tamir kitim yok bu arada. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Ya bisikleti alalı 2 hafta oldu. İlk hafta zinciri kopardım yolda kaldım. İkinci hafta ön tekeri sökmek durumundaydım, söktüm ve balataların sıkışması sonucu günlerce tekeri yerine takamadım , şimdi de lastik mi patladı yani? Disk frenden gelen tıs sesi de cabası. Bir bakıma ihtiyacı var arkadaşın.