Scudo Sports

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri Bostancı/Pendik gece sürüşleri

02 Ocak 2010 Gezi Seçim...

• BALLIKAYALAR

• ÇEKMEKÖY PARKURU

• Toplam katılım
    15
Scudo
Böyle bir grubu nasıl bulurum derken az önce şans eseri buldum ve çok memnun oldum :) Ben daha bisikletimi almadım. Yarın alıyorum kısmetse ve en kısa sürede aranıza katılmak istiyorum.

Yakında sahilde bir yerlerde görüşmek üzere ;)

Arkadaşlar ayın ilk gece sürüşü için,katılım listesi başlatan yok mu?

@sahildevriyesi

Bu şekilde grup katılımında öyle sorunlar olmuyor. Hatta destekleyenler bile çıkıyor. Bazıları alkışlıyor fln... Bir keresinde koşan yaşlı bir adam bizi desteklemek amacıyla bizim tempomuza uymaya çalışmıştı ama 5 metreden sonrasını kaldıramadı :D böyle büyük gruplarda yol verme sorunu da olmuyor, karşında 10-20 (artık ne kadarsa) kişiyi görünce yol veriyorlar. Hatta ben bir kere Critical Mass'e katıldım. Bağdat caddesini taşıt trafiğine kapatıp sürmüştük. O zamanda yayalar alkışlıyordu ama bazı sabırsız şöförler üzerimize sürmeye kalkışıyorlardı :D
Senin yaşadığın sorunlar için bir şey diyemeyeceğim. Sen bayaa çekmişsin. Ama her zaman ve her yerde öyle değil. Mesela sabah saatlerinde sorun çekmiyorsun. Hafta içi akşamları Bostancı - Feneryolu arası sorun olmuyor. Bostancı - Pendik arası her şey olabilir valla :p
Umarım bisikletini satmamışşsındır. Daha uygun saatleri ve daha uygun yerleri kullanmayı dileğiyle iyi pedallamalar :)

• Beğen
Tepkiler: Ali Ozan
Perşembe akşamından sonra şimdi girebildim foruma...
Cuma akşamı da sürüşe gelemeyeceğimi söylemiştim,
cumartesi yolculuk var diye..ama sizleri görmek istedim ,
mola yerinde görüştük..
Cuma gecesi sürüşüne kimler katıldı hiç yazılmamış,
( katılanları yazmazsanız, kimse gelmedi sanılacak...:rolleyes: )
yorum yapılmamış ( memnuniyetinizi, gece sürüş keyfini anlatsanız,
melemenli güzel sohbetleri anlatsanız hoş olmaz mı arkadaşlar...:) ....
Çektiğiniz fotoları da konunun içine nasıl konulacağını da bi öğrensek artık..:D çok şık olacak...:p

Kimsede ses yok ben başlatayım bari...

Pazartesi Gece Sürüşü Katılım Listesi...

1- Mehmet Karaçam
2- Sibel
3- Kenan
4- Barış
5- Sıra kimde...............?
6- Kim olacak...............?

Haydi gurup hareketlenelim.........
Katılımcılar ses verin listeye eklenelim..

Eskişehir gezimi sizlere anlatacağım...
Görüşmek üzere...............Bekleniyorsunuz dostlar.............

arkadaşlar ben de dragosta oturuyorum. bisikletimi yeni aldım sayılır, siteye de yeni üye oldum. bi arkadaşımla bostancıda buluşup kızıltopraka kadar gidip geliyoruz. size katılmak isteriz. yarın kaçta nerden hareket ediceksiniz ve nasıl ulaşırız size?

@Barış Can Dönmez

hareket saatimiz 20:10...bostancı adalar vapur iskelesinin önünde toplanıyoruz...

01.06.2009 Pazartesi Gece Sürüşü Katılım Listesi.

1- Mehmet Karaçam
2- Sibel
3- Kenan
4- Barış
5- Reha Genç
6- Kim olacak...............?

bugün bende geliyorum. cumartesi critical mass ile yolları kestik sloganlar attık :)

Bostancı Adalar vapur iskelesi önü 20:10

01.06.2009 Pazartesi Gece Sürüşü Katılım Listesi.

1- Mehmet Karaçam
2- Sibel
3- Kenan
4- Barış
5- Reha Genç
6- Ufuk
7- Kim olacak...............?

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Karaçam
Arkadaslar,

Ben ve Esmahan bu aksam katilamiyoruz isler nedeniyle ancak Carsamba insallah gorusuruz....

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Karaçam
Merhaba, ben de katilmayi cok istiyorum ama bisikleti cumartesi aldim ve dun iki saat bindikten sonra her yerim agrimaya basladi. Sanirim kondisyonum cok yetersiz kalir. Sizce ne kadar bir sure sonra bu mesafeyi zorluk cekmeden gidebilirim?

@Kaan Aslan

hayırlı olsun kaan.iyi sürüşler..bana sorarsan hiç vakit kaybetme bende bisikletimi aldıktan 2 gün sonra bu mesafeyi gittim ve hiçte zorlanmadım..sonuçta ortalama hızımız 20 veya 25 km/h civarı oluyor,eğer geride kalan olursa hızımızı düşürüyoruz...

• Beğen
Tepkiler: Kaan Aslan
@Kaan Aslan

rahat ol. ben de ilk başta zorlanacağım veya ağrılarım olacak diye düşündüm. ama fazla sıkıntı çekmedim. çok fazla zorlanmazsın

• Beğen
Tepkiler: Kaan Aslan
O zaman şöyle yapalım. Ben yine bu akşam caddebostan bostancı turu yapayım. Çünkü şu anda ciddi ağrılarım var. Bir yandan boş da geçmek istemiyorum günü. Çünkü kaslarım alışsın ve açılsın istiyorum.

Ancak çarşamba günü katılmaya çalışırım. Birkaç kilo fazlam da var. O açıdan kondisyona gerçekten ihtiyacım var. Bugünkü durumuma bakıp çarşamba ya da cuma günü aranıza katılırım.

Bu arada henüz kaskım yok. Kaskı en erken önümüzdeki ay alacağım. Bu şekilde katılmamda bir sorun var ise zaten önümüzdeki aydan önce katılamayabilirim :)

@Kaan Aslan

kasksız katılmanda bir sorun yok...herkes kendi güvenliğinden sorumludur..biz kaskın önemini bildiğimiz için yeni katılan arkadaşlarada takmalarını tavsiye ediyoruz...özellikle gece sürüşü yapanlar için...

bugun de şansımıza rüzgarlı hava inşallah çok bastırmaz kamyon çarpmış gibi oluyorum.

grup şu an menemen yemekle meşgul sanırım :D biz selim(bullshark)'le geldik, küçükyalıya kadar gruba eşlik ettik sonra selimin patlak lastiğini yapıp evlerimize dağıldık :D bir de bizim gibi grubun yanında bi süre durup sonra ayrılan kaan aslan da vardı. öss geçsin bi yazın bol bol katılırım artık :D

Evet ben hala kondisyon çalışması yaptığım için bugün o kadar uzun tura katılmadım. Belk çarşamba ya da cuma günü katılacağım. Ben şimdilik caddebostan bostancı arası gidip geliyorum :)

Ama grup çok keyifli bir ortam oluşturmuş. Eminim önümüzdeki günlerde sık sık turluyor olacağız.

Geri